Jak otěhotnět - ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
475
22.6.06 12:53

Mně bohužel metoda Jonáše nesouhlasí s OVU.

Věřím spíše více UTZ, kde vidím na obrazovce i sama,– jak je na tom jajco :P a kdy doroste (popř. praskne).
Přesto je Jonáš zajímavej a nevzdávám to !!!

Snažilkám brzy //* * * a těhulkám spokojená mimča* * *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.6.06 13:00

ahoj snazilky, ja navrhuju jeste neco: spermiogram :wink: :wink: Protoze to se potom muzete utulit k smrti kdyz neni v poradku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
22.6.06 13:14

Jasně NIkduš, máš recht !!!
Noa když už jsme u toho, tak od věci není .........ani zjištění průchodnosti vejcovodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
22.6.06 13:20

Hele, Nikduš, ale utulení k smrti, to nezní špatně :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
22.6.06 13:21

právě na to skoro utulení k smrti se fakt těším :lol: :lol:
když pořád nic, tak holt se bude muset zodpovědně a pořádně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
22.6.06 13:29

Takže po radě zkušenějších jsme došly k tomuto závěru :lol: :lol: :lol:

VYPOZOROVANÉ RADY JAK OTĚHOTNĚT JSOU:

• kyselina listová
  • vitamíny před početím (Calibrum BabyPlan, Acidofolan)
  • kontryhel
  • tulení kolem ovulace
  • :twisted: nemyslet na to
  • mít v blízkosti kamarádku těhulku nebo kojící maminku (to se prý těhotní jako blázen)
  • TULIT, TULIT A TULIT :P
  • tulit dle doporučení ob den
  • zjištění ovulace (ovulační testy, hlen, zjištění ovu na utz)

Když to pořád nejde:

• spermiogram
  • zjištění průchodnosti vejcovodů
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
22.6.06 13:40

Ahojky, nasla jsem na internetu stranku, kde se da vykoumat ta Jonasova metoda. Ale mam problem, co kdyz nevim, v kolik hodin jsem se presne narodila? 8O :idea:
Na pruchodnosti vejcovodu jsem byla tenhle mesic, na sledovani folikulku jdu zitra. A na spermiogram tu manzu nedostanu. :? Tak snad to vyjde (i kdyz na to myslim nekolikrat za pikosekundu. :lol: :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.6.06 13:43

:lol: :lol: holky vy jste teda dablice, vy se chcete utulit k smrti :lol: :lol: No nezni to spatne.
Sarai - z moji neblahe zkusenosti. minuly rok jsem byla tehotna, potratila jsem v 6. tydnu, potom chaos v cyklu, a ja si rikala, ze je to moje vina, protoze me prece manza uz jednou otehotnel. No ale pred mesicem mi to nedalo a soupla jsem manzu na spg, a ejhle - malo spermii. Nahoda je blbec :! :! Ono to toho chlapa neboli, fakt ne :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
22.6.06 14:01

Nikdo - ja potratila pred vic nez 7 mesici. Ja vim, ze to chlapa neboli, kdyz ten muj je desne jesitnej. 8) A navic netusim, jestli se v techto krajich vubec spermio dela, teda asi jo, ale predpokladam, ze vzhledem k tomu, ze je to tu „panska“ spolecnost, prichazi to az jako posledni. A s doktory se tu neda diskutovat :! :evil: Vidim, ze mas na metriku CAR? To kvuli tem spermijkam? Co to bude? IUI, IVF???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
22.6.06 14:11

saraai: chlapi ješitní, viď !!! 8O

Hele, já se zkusila říct o doporučení u své gynekoložky, která napsala pro manžu žádanku, uričla schůzku a BYLO TO !!!
Už se nemohla vyvléct :wink: :wink: :wink:

Naštěstí má pro tohle všechno pochopení, takže u nsá v tomhle problém nebyl, zato strach z výsledku šíílenej :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
22.6.06 14:14

jéé, opravuju překlepy:

manža se z toho „nemohl“ vyvléct, ..........

ale má pro snaženíčko pochopení,– chyba nemusí být jen na straně ženy.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.6.06 14:14

Sarai - jojo, zatim nevim, co to bude. Doufam v inseminaci. A nebo v to, ze se zlepsi spg :lol: ( :arrow: takze v zazrak)
Holky psaly, ze si spg delali u urologa nebo v caru. Poslal je gyndr. Kdyby je neposlal, tak pry plati 500 Kc nebo tak. V nekterych to normalne muzete dovest az na misto, kdyz to stihnete do pul hodiny (v cesku mozna i do hodiny). Ale Sarai vyplati se to, ja nerikam, ze ma tvuj manza blby spg, ale jistota je fakt jistota. Urcite mu i naroste sebevedomi, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
22.6.06 14:48

Ahoj,
holky já posílala jsem Berun zprávu, ale neodeslalo se jí to. Jak jí mám zkontaktovat, prosím.
Díky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
22.6.06 15:01

Nikdo jenze my to mame do Cech skoro 10 tisic kilometru, to by nas stalo trochu vic nez 500 :? A pokud chci, aby se o me dr. staral, nesmim klast nepredvidatelne otazky a pozadovat neco, co sam nenavrhne, tak to tady proste funguje. :evil: Poradili vam neco na ty spermie? Uz jsem tu potkala holky, co jejich manzove meli jednou blby spermio, a pak se to paradne srovnalo.
Karotko no ten muj ma tady pochopeni, ale pokud se s tim nehrabu do jeho kruhu. Uz jsem ho prinutila jist vitaminy, a to povazuju za velky uspech. Vcera jsem rekla, ze jsem si precetla na internetu, ze intenzivni cviceni neprospiva muzske plodnosti, ze by to nemel prehanet, a asi 5 minut delal divny obliceje a nemluvil a pak z nej vypadlo, ze si mam cist o svych vecech a na jeho se vykaslat. :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.6.06 15:08

Saraai 8O :oops: ja jsem teda blb, ja jsem si vubec nevsimla, ze zijes v Japonsku. Promin. Tak tam fakt nevim.
Na ty spermie jsem vycetla - selen, zinek, vitamin A a E, kyselinu listovou a jeste ji Eregmu, to je najeky zazracny :idea: :! :wink: prostredek. Samozrejme to neji po jedne tablete, to by se z toho zblaznil, ale ma tri denne :wink: Jo a jeste jsem mu rekla at cvici mojzisku, alespon ty dva cviky pro chlapi, tak je docela roztomile ho vecer pozorovat jak si cvici. Nemusim mu vubec nic rikat. :)
Jinak tvuj manza je teda fakt sila. No nevim, jak na neho. A na tveho doktora, to same. Jak si to jako predstavujou? Zenska muze do sebe cpat hormony a chlap nemuze ani na spermiogram? Musis neco vymyslet :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí