Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně bohužel metoda Jonáše nesouhlasí s OVU.
Věřím spíše více UTZ, kde vidím na obrazovce i sama,– jak je na tom jajco
a kdy doroste (popř. praskne).
Přesto je Jonáš zajímavej a nevzdávám to !!!
Snažilkám brzy //* * * a těhulkám spokojená mimča* * *
ahoj snazilky, ja navrhuju jeste neco: spermiogram
Protoze to se potom muzete utulit k smrti kdyz neni v poradku. ![]()
Jasně NIkduš, máš recht !!!
Noa když už jsme u toho, tak od věci není .........ani zjištění průchodnosti vejcovodů…
právě na to skoro utulení k smrti se fakt těším
![]()
když pořád nic, tak holt se bude muset zodpovědně a pořádně
![]()
Takže po radě zkušenějších jsme došly k tomuto závěru
![]()
VYPOZOROVANÉ RADY JAK OTĚHOTNĚT JSOU:
Když to pořád nejde:
Ahojky, nasla jsem na internetu stranku, kde se da vykoumat ta Jonasova metoda. Ale mam problem, co kdyz nevim, v kolik hodin jsem se presne narodila?
![]()
Na pruchodnosti vejcovodu jsem byla tenhle mesic, na sledovani folikulku jdu zitra. A na spermiogram tu manzu nedostanu.
Tak snad to vyjde (i kdyz na to myslim nekolikrat za pikosekundu.
)
holky vy jste teda dablice, vy se chcete utulit k smrti
No nezni to spatne.
Sarai - z moji neblahe zkusenosti. minuly rok jsem byla tehotna, potratila jsem v 6. tydnu, potom chaos v cyklu, a ja si rikala, ze je to moje vina, protoze me prece manza uz jednou otehotnel. No ale pred mesicem mi to nedalo a soupla jsem manzu na spg, a ejhle - malo spermii. Nahoda je blbec
Ono to toho chlapa neboli, fakt ne
![]()
Nikdo - ja potratila pred vic nez 7 mesici. Ja vim, ze to chlapa neboli, kdyz ten muj je desne jesitnej.
A navic netusim, jestli se v techto krajich vubec spermio dela, teda asi jo, ale predpokladam, ze vzhledem k tomu, ze je to tu „panska“ spolecnost, prichazi to az jako posledni. A s doktory se tu neda diskutovat
Vidim, ze mas na metriku CAR? To kvuli tem spermijkam? Co to bude? IUI, IVF???
saraai: chlapi ješitní, viď !!! ![]()
Hele, já se zkusila říct o doporučení u své gynekoložky, která napsala pro manžu žádanku, uričla schůzku a BYLO TO !!!
Už se nemohla vyvléct
![]()
Naštěstí má pro tohle všechno pochopení, takže u nsá v tomhle problém nebyl, zato strach z výsledku šíílenej ![]()
jéé, opravuju překlepy:
manža se z toho „nemohl“ vyvléct, ..........
ale má pro snaženíčko pochopení,– chyba nemusí být jen na straně ženy.......
Sarai - jojo, zatim nevim, co to bude. Doufam v inseminaci. A nebo v to, ze se zlepsi spg
(
takze v zazrak)
Holky psaly, ze si spg delali u urologa nebo v caru. Poslal je gyndr. Kdyby je neposlal, tak pry plati 500 Kc nebo tak. V nekterych to normalne muzete dovest az na misto, kdyz to stihnete do pul hodiny (v cesku mozna i do hodiny). Ale Sarai vyplati se to, ja nerikam, ze ma tvuj manza blby spg, ale jistota je fakt jistota. Urcite mu i naroste sebevedomi, ne? ![]()
Ahoj,
holky já posílala jsem Berun zprávu, ale neodeslalo se jí to. Jak jí mám zkontaktovat, prosím.
Díky Jana
Nikdo jenze my to mame do Cech skoro 10 tisic kilometru, to by nas stalo trochu vic nez 500
A pokud chci, aby se o me dr. staral, nesmim klast nepredvidatelne otazky a pozadovat neco, co sam nenavrhne, tak to tady proste funguje.
Poradili vam neco na ty spermie? Uz jsem tu potkala holky, co jejich manzove meli jednou blby spermio, a pak se to paradne srovnalo.
Karotko no ten muj ma tady pochopeni, ale pokud se s tim nehrabu do jeho kruhu. Uz jsem ho prinutila jist vitaminy, a to povazuju za velky uspech. Vcera jsem rekla, ze jsem si precetla na internetu, ze intenzivni cviceni neprospiva muzske plodnosti, ze by to nemel prehanet, a asi 5 minut delal divny obliceje a nemluvil a pak z nej vypadlo, ze si mam cist o svych vecech a na jeho se vykaslat.
![]()
Saraai
ja jsem teda blb, ja jsem si vubec nevsimla, ze zijes v Japonsku. Promin. Tak tam fakt nevim.
Na ty spermie jsem vycetla - selen, zinek, vitamin A a E, kyselinu listovou a jeste ji Eregmu, to je najeky zazracny
prostredek. Samozrejme to neji po jedne tablete, to by se z toho zblaznil, ale ma tri denne
Jo a jeste jsem mu rekla at cvici mojzisku, alespon ty dva cviky pro chlapi, tak je docela roztomile ho vecer pozorovat jak si cvici. Nemusim mu vubec nic rikat. ![]()
Jinak tvuj manza je teda fakt sila. No nevim, jak na neho. A na tveho doktora, to same. Jak si to jako predstavujou? Zenska muze do sebe cpat hormony a chlap nemuze ani na spermiogram? Musis neco vymyslet
![]()