Jak pozvat muže na rande? Neznáme se.

Anonymní
4.7.23 17:02

Jak pozvat muže na rande? Neznáme se.

Ahoj holky,
potřebuju radu, protože jsem v téhle situaci nikdy nebyla, naopak.
Líbí se mi jeden muž, viděli jsme se letmo asi 3× všehovšudy. Byl tam dlouhý oční kontakt, úsměvy navzájem, ale nechytl se.

Ráda bych ho pozvala na rande, ideálně přes zprávu online (ani nevím, kde bych ho sehnala naživo).

Co mu napsat, aby to nebylo trapné a ideálně šel?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3847
4.7.23 17:13

Uděláš mi prosím mimíska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
4.7.23 17:16

Asi záleží na kontextu, kde jste se viděli a nejdříve začít nějakou komunikaci. Uvidíš, jak na tebe bude reagovat. Když na něj hned vybalíš pozvání, tak se taky může leknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 17:23
@opulus píše:
Asi záleží na kontextu, kde jste se viděli a nejdříve začít nějakou komunikaci. Uvidíš, jak na tebe bude reagovat. Když na něj hned vybalíš pozvání, tak se taky může leknout :mrgreen:

Pár zpráv jsme si psali, ale pracovního charakteru. Nic víc bohužel.

• Citovat
  • Upravit
25194
4.7.23 17:45

Ježíš, pracovní? znáš staré dobré : Co je domě, není pro mě?

mno, jestli je single, tak asi obligátně ve stylu : Neprobereme to radši osobně u kávy? ;)

nic víc osobního a vtíravého bych nepsala…

ale dobře si to rozmysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
4.7.23 17:52

Napis mu to narovinu. Proc bys mela byt trapna, ze se ti libi? Jemu to muze maximalne lichotit a ty muzes byt leda odmitnuta. Oboji se da prezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 17:54
@Lucy75 píše:
Ježíš, pracovní? znáš staré dobré : Co je domě, není pro mě?

mno, jestli je single, tak asi obligátně ve stylu : Neprobereme to radši osobně u kávy? ;)

nic víc osobního a vtíravého bych nepsala…

ale dobře si to rozmysli…

Znám a kašlu na to celý život :lol: :lol: blbost

• Citovat
  • Upravit
21349
4.7.23 18:10

Podle Eskymo Welzla v některých sibiřských kmenech žena překousne blechu (možná veš?) a půlku hodí na muže o kterého má zájem. To by určitě vzbudilo jeho zájem :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 18:34

@KalamityJohn jzs to je geniální. To musím zkusit :lol: :lol: to je tak blbe, až je to dobré

• Citovat
  • Upravit
78493
4.7.23 18:36
@Anonymní píše:
@KalamityJohn jzs to je geniální. To musím zkusit :lol: :lol: to je tak blbe, až je to dobré

ale kde nabrat tu blechu nebo veš?
no když máš kočky nebo dítě ve školce, tak by to aj šlo - ale nevím, jak jsi na tom ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
4.7.23 18:39

A je vůbec v dnešní době ještě možné kontaktovat někoho bez jeho souhlasu? Jinak bych začal slovy, jak to říkají šmejdi: „Vaše číslo bylo náhodně vygenerováno mým počítačem…“

@Anonymní píše:
Ahoj holky,
potřebuju radu, protože jsem v téhle situaci nikdy nebyla, naopak.
Líbí se mi jeden muž, viděli jsme se letmo asi 3× všehovšudy. Byl tam dlouhý oční kontakt, úsměvy navzájem, ale nechytl se.

Ráda bych ho pozvala na rande, ideálně přes zprávu online (ani nevím, kde bych ho sehnala naživo).

Co mu napsat, aby to nebylo trapné a ideálně šel?
  • Citovat
  • Upravit
25194
4.7.23 22:37
@stinga píše:
ale kde nabrat tu blechu nebo veš?
no když máš kočky nebo dítě ve školce, tak by to aj šlo - ale nevím, jak jsi na tom ty

přesně to mne napadlo, dobré, ale kde sebrat blechu či veš a nekrást.. :-D

jinak šu-kat s někým v práci opravdu, ale opravdu není dobrý nápad, ale evidentně si na to každý musí přijít sám… už jsem za těch 30 profesně aktivních let viděla dost lidí, kteří pak odcházeli jinam, do civilu, na jiné pozice, rozváděli se v přímém přenosu před celým oddělením a podobně.. děkuji - nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6413
4.7.23 22:43
@Sadman píše:
Uděláš mi prosím mimíska?

no na slovenskeho borisa kollara tato veta zjavne zabera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
5.7.23 06:00

Pokud se nechytl tak bude buď nesmělejší nebo nemá zájem. Většinou je B správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
5.7.23 06:08

Já vám nevím, mě se asi svět, kde ženský balý chlapy a ne opačně přestává líbit.
Buď umím neverbálně naznačit, že si mi chlap líbí a chytne se sám a nebo na to dlabu. :mrgreen:
A v práci? Tam bych byla vůbec opatrná. Neberu pravidlo, že co je v domě není pro mě, striktně. Ale já bych spíš měla strach, že pokud nemá zájem, ztrapním se a on to pak někde zmíní a ostatní na mě budou koukat, jako na zoufalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí