Jak přesvědčit partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
28.5.07 20:54

ahoj holky no mam strach jestli jsem to nezpusobila ja, nechci se prihlasovat, ale dobre budu treba treba Ema no anonymni to tady vubec nepochopila, jednak se ji nikdo na nic neptal a za druhe zadny prispevek neni tady urcen pro ni, Sandulo diky za drzeni pesti, no nevim jestli to nase nej muze dat do hromady no byla by to taky romantika vid, to nakop.pr… jsem si mila anonymni od Sanduly vyzadala a ty to fakt neres, jsi zrejme hodne zakomplexovana ze neumis ani slusnou formou vyjadrit svuj nazor, jo holky nezamykejte prosim diskuzi ja bych sem nemohla a to by me mrzelo fakt,
jo Sandulo vis ja mam takove vykyvy kdyz je vsechno v poho tak bych chtela aby se to dalo do hromady a kdyz zase zacne ty sve nalady tak mam pocit ze to musim uz jednou pro vzdy ukoncit a jit od toho no uz jsem ti psala ze se v tom takhle placam nekolik let, je to takovej bludnej kruh..............
tak se zati mejte krasne

• Citovat
  • Upravit
23505
28.5.07 21:02

Tak teda ahoj Emo. A proč se vůbec nepřihlásíš? Vždyť o sobě nemusíš uvádět ani město nebo další info a tak :roll: Ty výkyvy jsou teda mazec. A myslíš, že postupně spíš převažuje to období pohody nebo opačně? Jestli to teda má nějakej vývoj nebo jsi schopná / ochotná to takhle hodnotit? Nechci dělat terapii, jen jsem ve stavu, že dost vydržím a pak vzkypím a neumím vydržet to, co předtím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
28.5.07 21:03

Anonymni Emo :P je tu v tom trochu opravdu neporadek..proc se nechces prihlasit? vzdyt je to uplne jednoduchy a navic z toho nebudou pak problemy..zkus to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
29.5.07 07:49

Všechny zdravím :D
ještě jednou moc děkuji za všechny vaše názory, opravdu si toho vážím a nechápu, proč se to tady tak bouří. Anonymní (nevim která), oceňuju tvůj příspěvek, děkuju za podporu, ale opravdu si nemusíte vulgárně nadávat. Uvědomte si, že se hádáte kvůli ničemu, viď Sandul :lol: Každej má svůj názor a neměl by napadat druhýho, protože ho nesdílí. Hlavně je to všechno jenom můj problém. Jsem ráda za každý příspěvek, díky kterýmu se mi rozsvítí v hlavince …
Včera jsem mu (radši jen smskou) dala čas do mých narozenin se k něčemu rozhodnout a jsem ochotná i na chvíli odejít (snad ne navždy). Byl v pohodě, volal mi, ale nemluvil o tom (prosila jsem ho). Choval se výborně, tak si myslím, že by se mu to časem mohlo rozležet v hlavě. Teď dám pokoj s neustálým řešením a budu se soustředit na sebe, ať pozná, jak se musí otáčet a starat, když mě nemá za zadkem. mám ho moc ráda a nechci se vzdát toho, co máme mezi sebou, aniž bych to zkusila obklikou. Věřím, že časem pookřeje a pak to bude nááádhernýý.
Emo, moc o tobě nevíme, ale i tobě bych přála víc těch lepších a bližších chvilek, vím, co myslíš tím, že občas máš pocit na všechno se vykašlat.
Sandul :P to mě fakt dostává, jsme moc podobný, až hrůza :lol: To bude stát za to, až tě uvidím, jestli se mi podaří do těch Strakonic doplácat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
29.5.07 07:59
[Ještě jednou ti přeji, abys byla štastná, a abyste to všechno v pohodě probrali..

Ahojky Delfínku,
dík :P Jak ti je? Co žaludek?
Nevim, jestli se nebojí nějakýho třeba brutálního rozpadu rodiny. Zrovna u nich to bylo hoodně drsný a tak nevim. Třeba má nějakej blok.
Doufám, že se to vystříbří. Budu trošku zlá…
Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.5.07 17:36

Tak Miško k tý SMSce gratuluju, určitě tě to stálo hodně energie, tak ať je to co k čemu a hlavně ať máš sílu to dotáhnout do konce a rozhodnout se v souladu se svým srdíčkem i ve prospěch svý budoucnosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.5.07 18:24

Ahojky holky, jste všechny šikovné, že tady pomáháte druhým holkám, co nechce jejich partner miminko. Miso držím ti palečky ať všechno dobře dopadne. Sandulo: můžeš mi říct, jak u tebe dopadla ty condylomata? měla jsi je ty i partner? nebo mi napis odpoved na diskuzi - zdravotní problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.5.07 18:29

Sandula: promiň, čtu to už ve zdravotních problémech - nezlob se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
29.5.07 18:46

Ahoj Holky,

tak jsem zdravá, a uz jsem byla v práci.

A jak vy?

Vítám Ilis, doufám, že tyhle stránky ti příjdou tak zábavné a zajímavé jako mi.

No, já mám za sebou 10 den bez mencků, ale musím ještě čekat do soboty…tentokrát by to už kurec mohlo vyjít…

mějte se,

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.5.07 20:28

Delfínku - jakože jsi už 10. den zpožděná? Jesli to, tak moc a moc držím palečky a klepám na dřevo a huš huš mrcho, zdrhej pryč :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
30.5.07 08:15

Ahojky všem :P
Janine, jsi hodná, díky… Doufám, že mi z toho nejebne (z něj). Je tak strašně natvrdlej,že bych mu fakt někdy chtěla rozsvítit, ale bolelo by.. 8) :lol:
Delfínku,to je dobře,že ti je dobře… Moc držím palce i pěsti, nevím, co víc přináší štěstí.. Ale nezapomeň, mysli jen na to, že tam je mimi, jenom na to dobrý…
Dneska jdu navštívit paní jasnovidku,ta ze mě bude mít asi radost. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
30.5.07 10:28
misajelen píše:
Ahojky všem :P
Janine, jsi hodná, díky… Doufám, že mi z toho nejebne (z něj). Je tak strašně natvrdlej,že bych mu fakt někdy chtěla rozsvítit, ale bolelo by.. 8) :lol:
Delfínku,to je dobře,že ti je dobře… Moc držím palce i pěsti, nevím, co víc přináší štěstí.. Ale nezapomeň, mysli jen na to, že tam je mimi, jenom na to dobrý…
Dneska jdu navštívit paní jasnovidku,ta ze mě bude mít asi radost. :oops:

Miso kam k ni jedes? ja byla u kartarky v Katovicich..a byla dobra..sice jsem teda odchazela a trochu se klepala,ale slo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
30.5.07 10:54

baf..
je z Písku, půjdu prej k ní domu (jestli to najdu). Paní, která ji doporučila šla odsud prej taková odlehčená a šťastná :roll:
Sandi, ty jsi celej den doma a sama? Kámoška byla napřed v Austrálii, pak v Irsku a byla nadšená, tady u nás se jí moc nelíbí.. Už by zas někam frčela, ale přítel tady má dobrou práci a chtějí budovat…
Já moc na cestování nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
30.5.07 20:38

Cau HOlky,

ne, ja nejsem deset dní zpožděná, jen mám deset dní po IUI :( což, není taková sláva…tedy 11..protože musela bych být aspon tech 14 nebo 18 aby to něco znamenalo…a protože už to mám za sebou asi po stopadesáté, tak už mi fakt docházejí nervy i trpělivost…nejhorší na tom je, že jestli to zas nevyjde, tak tam musím znovaaaa :o :( a az pak budu moct jít na IVF…

Jinak díky Sandulo, jo snazím se být pozitivní…jinak vůbec nestíhám vaše příspěvky, tak se nezlobte, když vám moc nic nenapíšu…celý den v práci…

mějte se krásně, a taky budte dobře naladěné…a hodně štěstí s tou jasnovidkou…

ahoj,

Petra delfín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.5.07 20:38

Delfínek: tak jaký je jedenáctý den? Šťastný? Doufám že jsi to nedostala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí