Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neradim tobe,ale MiseJelen a tu znam..a urcite lip nez ty..a navic vubec nevis kolik mi je let..cela tahle diskuze se vztahuje jen k Mise a k nikomu jinymu..ani k tobe ani ke me..takze ty jen pridavej nazory stejne jako ostatni..nebo mlc..ale to ti bohuzel zakazat nemuzu..a kdyz uz chces neco vedet,tak ano radsi privedu dite pod most nez abych ho pak nemela vubec,ale hlavne ze budu mit barak a prachy coz je zrejme podle tebe dulezitejsi..a pod most bych se v zivote s tim ditetem nedostala,protoze jak uz rekla Sharane tak dneska ma penize kazdej a byt,treba i 1+1 taky,a ten kdo to nema tak je mi ho lito,ale urcite ma stejne jako ja nebo muj budouci manzel nebo kdokoliv jinej rodice o ktery se muze oprit a oni mu radi pomuzou..TAKZE ANO RADSI DITE BEZ PENEZ,BARAKU A POD MOSTEM NEZ VUBEC..PROMIN ALE TOHLE JE MUJ NAZOR..A NEVNUCUJU TI HO A ANI NIKOMU JINYMU..A OPRAVU SE JDI PODIVAT NA SNAZILKY NA TU TABULKU JAK TI PSALA SHARANE AT VIDIS JAKY JSOU TAM HOLKY CO BY TEN BARAK,PRACHY A COKOLIV VYMENILI ZA DITE..je to jen muj nazor,takze to neber nejak proti sobe,ja se s tebou nehodlam hadat a pokud se te neco dotklo z toho co jsem psala ne primo tobe tak se omlouvam,ale vubec to nepatrilo tobe,nybrz osobe kterou znam a mam ji rada a jen se ji snazim pomoc,ne ublizit,a ona to vi.
PeZo moc dekuji..a jsem rada ze jsi sem ten prispevek dala..DEKUJI MOC.
Pezo, tvůj příspěvek je ukázkou toho, že, když se chce, tak to jde a Míša by si se svým přítelem měla pořádně promluvit okamžitě a nečekat na vhodnou příležitost.
Jo holky moje dekuju..ne za to ze semnou souhlasite,ale ze jste rekli i svoje nazory..JE TO MISO JEN NA TOBE.
Sandul, přesně tak, teď je to jen na Míše, musí se rozhodnout sama, ale rychle…
No, Míšo, je fakt, že jestli tě má rád a nechce o Tebe přijít, měl by vědět, co udělat.
Mým rádcem byl můj táta, taky jsem byla na ty předchozí hodná a nechala je, aby se rozhodli sami a vidíš, nejsem s nima..A kdyby můj manžel nechtěl, nejsem ani s ním..Tak držím palce a věř, že všechno zlé je k něčemu dobré. A hlavně ne s horkou hlavou, v klidu, buď hlavně ty v pohodě a říkej si, že to děláš hlavně pro sebe ![]()
pěkný večer všem, byli jsme na procházce, no, jako za starých časů ![]()
Sharene: kazdy se rozhodne v case, ktery potrebuje. Ja tak nejak vedela, ze ten muj byvaly neni to prave orechove uz po roce a pul vztahu, jenze clovek si rika, chyba je urcite na moji strane, on je skvely… Ja se v tom vztahu palcala pet let!! Jen a jen ze zbabelosti. Jenza ja verila, ze on je svetec a ja podla krava
(coz asi i jsem/byla jsem)
Kazdy citi jinak. 24 je dost i malo. Zalezi na tom. Nikdo z nas s Misou neni doma, a nezname jejiho partnera(i kdyz mi prijde ze anonymni mozna zna a vi
) tech utoku bylo az dost
Takze Miso, v jedno asi maji holky pravdu. Sedni si na pr… vem kus papiru a sepis si klady i zapory, ale uprimne i sama pred sebou. A pokud to vyjde v jeho prospech, ok, zij dal, jak zijes, a tu tabulku si udelej zase za rok.
Ani jedna z nas nezije tvuj zivot, a muzeme jen rict(odhadnout) nasi reakci v tvoji situaci.
Toz chlap na cely zivot urcite nekde ceka na kazdou z nas
(jen si drzim palce, ze ja toho sveho uz uhnala
)
ahoj holky,
já si taky myslím, že i s dítětem se dá udělat spoustu věcí…např naši sousedi se tady nastěhovali když byla žena těhotná, a jaká dřina to byla, a tak jako my, moc pomoci na to neměli..no, ted porodila asi před měsicem a pul, a zase se budou stěhovat, za prací…
Můj brácha ted taky staví barák, jeho dcerka má už sice pět let, ale není to vůbec problém…
prostě jsou to výmluvy… čauky,
Delfin
Ahoj Janno , dlouho jsem tě neviděla u nás na diskuzi, jak jde snaženíčko?? Docela se nám to tam rozmnožuje ![]()
Míšo -já jsem si tedy přečetla od začátku všechnu příspěvky..A chtěla bych dodat, že nejsi zase tak úplně stará na to, aby ti všechno utíkalo. Já to spíš vidím tak, že jste spolu nějakou dobu, máte de facto vše, co potřebujete k příjemnému žití, partner má práci, která je hodně časově náročná a krom toh ose ještě rád sem tam pobaví..No, suma sumárum mi přijde, že se spíš než nejistota vloudila do vašeho vztahu jendotvárnost a ty jakožto žena rodu prostě máš chuť tu jednotvárnost někam posunout-chápu..Akorát že partner ne..A to je pak těžký..Já jsem v tvém věku tedy o miminku moc nepřemýšlela, ale třeba kolem těch 25 let jsem zase chtěla svatbu.Tak nějak jsem si řekla, že svatba a pak třeba za pár měsíců můžeme hupnout na děti. Manžel je o 3 roky starší a všichni kamarádi kolem něja najednou měli děti a tak se to nějak vyřešilo, že jsme měli svatbu a hned Adinu. Ale o to tu nejde, jenom jsem ještě chtěla napsat, že můj švagr-manželův brácha- se ženil ve stejném roce jako my a jeho milá pořád mluvila, jak chce děti a svatbu atd. A po roce manželství najednou nic, pořád měli dost času, tedy hlavně ona, byt dostali od rodičů, super zařízený, auto, dovolený, oblečení a mimčo nikde. A pak měli obr krizi, kdy ona najednou, že s ním být nechce, že se chce rozvést, no, byla v tom celá rodina, bratr nám tady de facto bivakoval, plakal a rmoutil se a pak mu Radek poradil-jdi k ní do bytu, seber si všechno, co můžeš (ona mu to sama nabídla) a odstehuj se..A výsledek?? Ten den, co se sbalil mu volala a …v srpnu čekají prcka..
neznám Tě a ani tvého milého, ale jedno udělat můžeš..Zeptat se ho, jestli s Tebou ty děti mít chce a jestli vidí váš vztah do budoucna..Jednou už mu nebude 25 (?) a práce bude pořád, ale kdyby prostě nechtěl zatím nic z toho, co chceš ty, najdtěte se aspoň něco, co chcete oba. Pokud totiž nebude fungovat nic, na co máte stejný názor, pak je to opravdu na úvahu..
A fakt končím.. ![]()
Myslím, že bychom se neměly takhle hádat…to by z toho ti dotyční muži, kterých se to týká asi měli radost!
Já si nemyslím, že pořídit si dítě jenom aby bylo, a pak žít třebas u rodičů nebo bůhvíkde, to není zrovna dobrý nápad. Spíš je lepší najít si jiného partnera…nevím, proč to všem holkám, které mají strach opustit toho „nepravého“ připadá tak těžké..vždyt chlap se dá najít fakt celkem v pohodě, a pak už to běží rychle, pokud je to ten typ, který se zamiluje, tak to pak může jít rychle, za rok nebo dva můžete mít to vytoužené miminko..nadruhou stranu, člověk by s mužem asi neměl být jen kvůli toho aby mu zplodil dítě!! to už by si možná pak po nějaké době neměli co říct!
Ale opravdu to není těžké, vím o čem mluvím, většina mých kamarádů jsou muži, znám je už od puberty, tedkom nám je 27 let, a je to muž, kdo má opravdu problém najít si ženu. Protože je li muž trochu plachý, tak to má u ženských fakt marné!! Zkuste se nad tím zamyslet. Pokud nemá nic moc čím zaimponovat, ani peněženkou, ani krásnýma očima nebo tělem, tak na něho ženské prdí..přitom chodí po světě plno obyčejných, nepřílliš krásných chlapů, kteří by pro ženskou udělali vše…
Možná, že se otáčíte jen po nějakých, kteří se rádi a dobře zviditelnují, ale jinak, v reálném životě stojí za hovno.
Pravda je, ze kdyz jsem hledala, nebo treba ani nehledala vedomne, tak jsem vzdycky nasla. Na 3roky, na pet, a tenhle model uz bych si rada nechala, i kdyz je ojety, a sem tam zlobi
![]()
Holky jsem rada ze jste se pridali..a jsem rado za janno zes napsalo to o te nebo tom anonymnim,ze zrejme Misujelen zna..nechtela jsem to rict a proto jsem rada ze to rekl nekdo jinej..JINAK VSECHNY VASE NAZORY JSOU V PORADKU A ME SE MOC LIBI,MYSLIM ZE MISEJELEN JSME PORADILI JAK JEN JSME MOHLI A TED UZ JE TO NA NI..
PeZa: snazeni je u ledu. Malemu rostou zuby, tak toho mam plne zuby
ne jeste jedno. Ale s tim podzimem to snad bude lepsi
![]()
janno píše:
Pravda je, ze kdyz jsem hledala, nebo treba ani nehledala vedomne, tak jsem vzdycky nasla. Na 3roky, na pet, a tenhle model uz bych si rada nechala, i kdyz je ojety, a sem tam zlobi![]()
![]()
![]()
Janno jenze ty ojety jsou nejlepsi,protoze uz neco v zivote zazili.. ![]()
Sandula: pořád se neopakuj, že je furt na Mise, co udělá, už jsi s tím trapná. Líbí se mi tady příspěvky od holek, které napsali poslední příspěvky. Jenže holky, které chcou miminko a chlap se jeste k tomu nemá, ale to miminko by třeba za několik let chtěl, tak nevidím důvod hledat jiného, když s tím novým to miminko by bylo taky za rok nebo dva. To by vyšlo úplně nastejno. Je myslím lepší zůstat s tím co je, protože ho zná… jen se mu nechce do mimi. Navíc s tím novým chlapem, to zase nemusí být zase až tak růžové … a mít s ním dítě hned po několika měsících, taky není ok. Každé má své pro a proti.