Jak přesvědčit partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
209
24.5.07 12:04

Ahoj,

víš, pokud ti o to mimčo tak moc jde, tak vy:,–( prášky a basta! Já vím, spousta lidí říká, jaká to je svinárna, že tohle může udělat jen ženská bez charakteru, bla bla bla..ale víš co, chlapi jsou tak sobečtí, víš jak to myslím, no tak proč bys jednou nebyla sobecká ty? Prostě on si vybude spoustu věcí, tak si to jednou taky udělej po svým. Všichni říkají, že když se miminko narodí, tak to žádný problém neřeší, naopak, že je to ještě horší, ale já si myslím, že ten tvůj by to vyřešilo, a že bys byla štastná. Promin, vůbec tě neznám, ale tak mě to tak napadlo, podle toho, co píšeš.
No, u nás je to tím, že manžel se narodil s přirostlým varletem k břichu, tak mu to jako miminku nějak odoperovali, pak měl ještě v pubertě nějakou nemoc, no a z toho důvodu má snížený počet spermií. Doktor ale řekl, že na IUI to stačí. Jenže my tam byli už 5krát a už jsme opravdu z toho smutní..
Jinak ted si vzpomínám, že můj bratr byl taky podobný, a jeho žena vy:,–(ila prášky, a tedkom jsou oba štastní, pokud tě miluje, tak umí odpouštět. Brácha svý ženě odpustil jen co cítil, jak miminko kope, a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
24.5.07 14:53

ahoj,
moc děkuju za to, co píšeš. Nemůžu ale z ničeho nic přestat s antikoncepcí a nic mu neříct, to není fér, a hlavně, já potřebuju to, aby on chtěl a těšil se… Ještě chvíli zkusím vydržet a uvidíme…
On se letos rozkoukává v podnikání sám, od loňskýho roku otevřel krám se švagrem, což nebyl nejlepší nápad, jak jsme později zjistili. No a teď je na to sám, aby nezavřel. Takže si myslí, že „až se tošku rozjede“… Uvidíme. No a mám náplasti, takže by to okamžitě poznal :roll:
Teď budu asi trapná, ale vůbec nevím, co je to IUI a IVF? Je ti potom špatně…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.5.07 15:09

Tak jsem tak pročítala tuhle diskuzi a taky trochu přispěju se svojí zkušeností. Mě je 21 a příteli 22 jsme spolu 6 let. Vždycky když jsme se bavili o mimi tak jsem říkala, že tak kolem 25. No ale kolem Vánoc se ve mě něco hnulo. Najednou jsem viděla kočárek a miminko a byla jsem úplně vyřízená. Pak jsem na netu narazila na pár takových stránek jako je tahle no a bylo to. Přišla jsem domu a řekla příteli, co by říkal na mimi. Nejdřív byl proti, říkal že máme čas, no ale já hrála na city. Prostě jsem mu řekla, že v lednu vy:,–(ím HA, že tělo stejně potřebuje tak rok aby se znovu nastartovalo. Sice protestoval, ale zase né až tak moc. No a teď jsme dospěli do fáze, že když jdeme v obchoďáku a on vidí mimi tak mi ho hned ukazuje a říká jak je roztomilý. Zrovna před týdnem byl s tchýní nakoupit ,přišel a vyprávěl jak viděl krásný mimimko a jak se na něj smálo. Myslím, že oni opravdu potřebují jen čas. Jsme teď druhý měsíc ve fázi snažení a doufám že to vyjde. Nikdy bych ale nevy:,–(ila prášky aniž bych mu to řekla přijde mi to prostě sobecký a nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
24.5.07 15:15

ahoj,
teda, tak ten tvůj je asi jeden z mála. A ještě ke všemu takhle mladý. To ti upřímně závidím, musí ti být moc fajn :D
Ten můj se ani nehrne do ženění… Je pohodlnej no.. :roll:
Přitom „skoro-tchýně“ mu to povídá dost často, kdy už.. Možná, právě proto, no nevim, jen doufám, že to chce opravdu jen čas… a že ON nechce JINOU.
Myslíte, že fakt to může být tou prací? Jako, že má strach, jak to půjde apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
24.5.07 15:27

Miso, oni ti chlapi k tomu musi dozrat, vazne. Ono mu to ted v te hlave srotuje…a jestli se stresuje v praci, tak se nedivim, ze na dite nema ani pomysleni. Moc na nej netlac, protoze by se mohl opravdu „sprajcnout“ a pak bys s nim asi nehla.
Dobra vec je jeste udelat to, ze vy:,–(is prasky, reknes mu to samozrejme a dodas, ze ted je to na nem. On si bude davat pozor…a nebo ne.. :wink:
Neboj, ses mladounka casu mas dost a premyslet nad tim, co kdyz to nepujde, je zbytecne stresujici..
preju hodne sily a trpelivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
24.5.07 15:32

MisaJelen, sem tam sem nakouknu, a ted na tu posledni tvoji otazku mi to neda nereagovat.

O tom tvom si mysli, ze je sobec. Viz par stranek zpatky, ty sama priznavas, ze se neco zmenilo. Nechci kritizovat, jen konstatuji
Ja tohle znam z te druhe strany, ja prisla na neveru partnera, a i kdyz jsme to dali na par dalsich let dohromady, uz to nikdy nebylo ono. A ja bych i odpustila, a mela s nim dite, ale on nechtel, a porad to oddaloval. Rozesli jsme se, kdyz mi bylo 29 po peti letech vztahu.
No a dneska jsem s jinym a mame osmimesicni mimco, a ja bych nemenila. Myslim si, ze duvera ve vztahu je to nejdulezitejsi. Asi bych si s tvym drahym promluvila o tomhle aspektu vztahu driv, nez o diteti, i kdyz to uzce souvisi

je mi lito, ze nemam optimistictejsi prispevek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.5.07 17:38

Tak jsem sem znovu nakoukla a zase jsem z toho na dně. Já už jsem vy:,–(ila prášky v lednu a myslela jsem, že sek tomu přítel bude mít. On mi to neprve slíbil v květnu, že se můžeme snažit. Pak v srpnu, až se nastěhujeme, ale ještě se ani nevyjádřil ke svatbě. Takže nevím, přitom vím, že by svatbu chtěl dřív než mimi. Když se ho zeptám kdy se vezmeme, tak řekne, že až vyřešíme bydlení, ale kdy to bude? Co když to i pak bude odsouvat? Jsem ve stresu, protože mám hodně roků taky a co když to opravdu pak nepůjde? Jeho ségra měla mimčo až po 30-letech a co když to tak bere taky?
Ani se se mnou o tom nechce bavit, ani o mimi ani o svatbě, přitom na plánování mají být dva. A svatba se přeci má plánovat půl roku dopředu ne? A co pak mimi, až pak? To se asi načekám, jsem zase smutná, když to píšu :cry:

• Citovat
  • Upravit
1975
24.5.07 18:58

Neda mi to abych vam sem nenapsala..

Takze me bude v cervenci 26 a pritelovi bylo ted 32..a musim rict ze je to prvni chlap,kterej strasne moc chce dite,ale taky vim ze me strasne moc miluje..30.6 nas ceka svatba a my jsme porad jak na zacatku nasi lasky a je to porad silnejsi..nemuzem bez sebe bejt,pritel me hladi po brisku a chce aby tam uz neco bylo..HA jsem vy:,–(ila v rijnu 2006 a od konce ledna 2007 se snazime..je to sice jeste kratka doba,ale prece jenom to stve..

Takze vsechny holky,co mate takovyhle partnery co dite odmitaj a odmitaj i si vas vzit,dejte jim vale at je sebevic milujete..nestoji vam za to..takovejhle chlap si u vas akorat tak dela pojistku co kdyby prisla jeste nejaka lepsi..a to vam holky rikam ze svy vlastni zkusenosti..taky jsem takovyho mela,nejdriv byl moc mladej,pak bydleni,pak si koupil motorku a chtel jeste jezdit nez bude tlacit kocarek atd atd..trvalo to 5 let a nikam,ale opravdu NIKAM to nevedlo..a to jsem ho silene milovala a verila ze on je ten pravej,kdyz uz spolu zijeme a bydlime..ale holky velky kulovy..nakonec jsem od nej odesla..byla sama a zoufala ze jsem stara auz si nikoho nenajdu a vidite nasla..a ano,bolelo to,celej ten rozchod a tahlo se to dlouho..dneska se s tim klukem normalne bavim,teda zadny velky kamaradstvi a kdyz se dozvedel ze se vdavam tak chtel abych to zrusila..takze pokud je ten chlap takovej tak mu dejte CAU

Pokud ale mate ale uz chlapa kterej si vas vzal nebo planuje svatbu jen jeste nechce dite..a vy vite ze vas opravdu strasne moc miluje a udelal by pro vas vsechno,jen aby jste byli stastny a spokojeny tak se nebojte a po:,–( te ho nachvilku sem na snazilky nebo na ty co uz prodelavaji radu inseminaci..at vidi jaky s tim pak muzou byt trapeni..ono totiz holky spousta chlapu si mysli ze takovy mimco je hned..opravdu..tak ho vemte sem at vidi,jak tady holky trpi treba i 2 roky a nic,jak jsou nestasti z CAR,ze to zase nevyslo atd.

HLAVNE HOLKY DLOUHO NEOTALEJTE A ZACNETE TO MISTO FNUKANI A STEZOVANI RESIT..ALE NEDELEJTE ZADNY PODRAZY (tajne prestat brat HA apod..) VSEM VAM MOC DRZIM PALECKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
24.5.07 19:06

Ahoj holky,

tak je mi moc líto co takhle prožíváte! Já jsem taky smutná, ale u proto, že my miminko strašně chcem, a nejde to. Jestli je ten chlap takový, tak je to fakt blbé. Já jsem dost tvrdohlavá, prostě bych s tím nepřestala, pořád bych o tom mluvila, i když je fakt, že jsem takový problém nikdy neměla. Manžel miminko chtěl, ještě než jsme byli svoji, ale pak jsme si řekli že všechno popořádku, nejdřív svatba, pak děti a tak…
Mě chlapi přijdou fakt nefér, všechno musí být, až jak oni se rozhodnout, tak to fakt nejde! Myslím, že my holky jsme navíc příliš hodné.
Souhlasím naplno s názorem Sanduly.
Taky jsem to v životě zažila, že jsem byla s přítelem, pro kterého děti neexistovaly, pro něj byla jen jeho práce, kariéra, kamarádi, pivo hlavně, a pak nějaký ten vztah…když si na to vzpomenu, tak jsem byla spíš uklízečka a pak..víte co…to mě fakt stačilo. takový chlap az si žije sám, navěky, až splesniví, pak mu to jednou dojde, jaký byl magor. Přitom nového chlapa si ženská může najít pěkně rychle! A šup, za rok za dva klidně mít i to dítě konečně!
no, držím vám palce, i když asi vím, že toho svého nakonec za nic nevyměníte, říká se že láska muže je jako stránka v knize, láska ženy je celá kniha. tak nějak jsem to slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
24.5.07 19:26
delfínek píše:
no, držím vám palce, i když asi vím, že toho svého nakonec za nic nevyměníte, říká se že láska muže je jako stránka v knize, láska ženy je celá kniha. tak nějak jsem to slyšela.

Laska muze je jako stranka v knize? Tak tu stranku proste vytrhnete..tu knizku muzete docist i bez ty stranky..a nebo tu stranku prepiste (novym partnerem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
25.5.07 08:25

Ahoj Holky,
tak včera jsem mluvila s jednou kámoškou, je mladší a už má dvě krásný holčičky. Kdyby jste je viděli, byla to nádhera, a ona říkala, že jsou moc šťastní, prý je to super, holky jsou moc hodné (jedné jsou dva roky a druhé 4 měsíce), jsou to ty nejkrásnější miminka, co jsem kdy viděla…
Její přitel je Alešův kamarád, známe se všichni.. Tak jsme chvíli povídali, a ona mi říká, že mám být ráda, že ten můj chce napřed předělat barák a tak.. Nevím, jestli se spolu o tom bavili. Oni moc peněz nemají, ale jsou fakt happy, takže co je lepší. Už fakt nevim, někdo říká konec, jiný říká počkej. Jsem z toho na palici.
Příští týden ve středu jdu k nějký jasnovidce..Třeba mě nasměruje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
25.5.07 08:27

i mamča mi radí, abych na něj netlačila…
Jenže ty kočárky a miminka jsou snad všude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.5.07 09:00

Víš Miško, já bych na chlapa nikdy netlačila ve smyslu, aby dělal něco co nechce. Na druhou stranu mám zkušenost, jaký to je, když mi bylo 28 let, rozešla jsem se s ex, protože jsem pochopila, že nikdy nebudeme pár, vždycky jen vedle sebe a že nikdy nebudeme ani bydlet spolu, ani se podporovat navzájem ( já teda jeho musela a on samozřejmě nic ) a že děti s někým takovým nechci a on by je asi v podstatě nechtěl, max snad kvůli mě a z donucení a bez zájmu o jejich výchovu. No a byla jsem v situaci, že už mi celkem slušně utíkají léta a jestli do pár let nikoho nenajdu, tak teda asi biologicky rodinu nemusím taky vůbec mít. Ten tlak byl fakt hnusnej. Ale za pár měsíců jsem potkala toho pravýho, od začátku jsme věděli, že spolu chceme být a mít spolu rodinu a když se to zatím nedaří, je mi skvělou oporou. Takže vím, že i kdyby to mělo jít cestou všech těch IUI, IVF nebo adopcí, je to ten pravej a zvládnem to. Kdybych tohle nevěděla nebo o něm pochybovala, už dávno to vzdám a jsem sama nebo hledající někoho lepšího. Mám pocit, že já to mám takhle vyostřený, tobě je samozřejmě míň, takže máš čas. Jde mi jen o to, aby sis „zbytečně“ nezvykla na něco, co není úplně v pořádku a kvůli zvyku nebo z pohodlnosti třeba nezůstala s někým, kdo pro tebe nemusí být ten pravý. Víš moje máma je 2. rozvedená a vždycky říkala, že za ty 2 děti co má, jí to stálo, ale že bez nich by její život smysl neměl. Takže držím palce, ať to zvládneš tak jak máš a ať máš sílu se rozhodnout ku prospěchu tebe i těch ostatních.

Sorry za tu dýlku, ale neumím to naspat kratšeji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.5.07 09:18

Ahoj, promazala jsem vám stejné příspěvky :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
25.5.07 09:20

ahoj,

souhlasím s Janine, myslím, že nikdo už to líp napsat nemohl.
Myslím si, že po několika letech čekání, se na to člověk může vyprdnout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí