Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miso - dali jste se zpatky dohromady? Dali…takze to vidim tak, ze ti zrejme odpustil jinak by s tebou nebyl. Zapomen na to, je to za vami a nemuzes se kvuli jedny pidichybicce (libani snad ani neni nevera) cely zivot sebemrskat.
, ted mi tak trosku prijde, ze ty sama nejsi prilis vyzrala a byt tebou, chvili pockam..
jo a urcite bych nechodila pro radu za tatou…promin, ale nemyslim si, ze rodic radi objektivne… ![]()
Ale rozhodne rozhovor neuskodi. ![]()
to jě další věc, všichni jeho kamarádi, až na jednoho jsou i bez holek a pořád někam lítaj, pivo, bazén, party támhle a tady, jentak na pokec. Žádnej z nich není..jak bych to řekla.. nějakým způsobem „vyspělej“, asi ani moc holek nikdy neměli. A ty co vztahy měli, se zase teď nevím proč postupně rozcházejí… Je to na budku … Řekla bych , že my zá:,–(ním problémem bude jeho nejistota. Prý jak může vědět, když už jsem ho jednou podvedla, že to neudělám znovu.. A to já zas vím, že neudělám, právě proto, že už jsem to udělala.
Pěkně jsem to zamotala, omlouvám se .
A děkuju za nabídku ke snažilkám, ale bojím se, jestli byste mě až moc na to miminko nenavnadili…
Miso - ted si napsala jednu hodne zavaznou informaci…a to „ze kdyz si to udelala jednou, tak jak muze vedet, ze to neudelas znovu“…to ti rekl??? V tom pripade bych si s nim VELMI durazne promluvila, protoze tohle je vydirani…nikdo neni bez chyby…ver, ze vim o cem mluvim…
dali jsme se dohromady, a je to bomba. Jenom bych se chtěla trošičku pohnout z místa… Někam dál… Být ještě trošičku šťastnější…
Myslíš, že nejsem připravená? hm, tak to mám jediný štěstí, že miláček nechce
) Jak poznám, že jsem vyspělá k tomu mít rodinu? ![]()
hm, tak on mi tvrdí, že je bez chyby… Co se týče tohohle, a že se to nedělá, … když máš někoho rád, něco takovýho bys neudělal apod… Proběhlo už hodně diskuzí.. ![]()
Miso - nemyslela jsem, ze nejsi vyspela pro rodinu
, ale tak spis, ze se v tom vztahu tak nejak placas…nebo to mozna vyznelo z toho prispevku…pokud ty sama citis, ze bys chtela dite, tak jsi pripravena, o tom neni zadna…
ja osobne bych ted (potom cos napsala o te zarlivosti a tak) mela strach prave z tohohle…zavani mi to manipulaci z jeho strany, ale muze mit fakt jenom strach z toho, ze se zase odcizite (nechci psat, ze ho podvedes, protoze mi vazne prijde nazvat libani neverou, trosku prehnane
, nerikam, ze to schvaluju, ale nevera, je neco jineho)…
myslim, ze si oba potrebujete vazne promluvit: o vasem vztahu, o budoucnosti, co kazdy z vas od toho druheho ocekava…pak se pohnete dal
Miso myslim ze jsi vyspela mit dite a spolecnej zivot..protoze uz o tom dost premyslis a trapi te to tak az te to zavedlo sem..
Jinak Janek, Misi pritele opravdu neznam,ale presne s takovymhle jsem zila..a ze se nema sverovat nebo chodit s tim za tatou je promin ale pekna kravovina..zrejme asi nemas moc dobrej vztah s rodici..ja ano a vidim ze Misa taky..a ze ji tata ma opravdu rad a chce pro ni jako kazdej jinej rodic v zivote to nejlepsi a zrejme asi i na Mise vidi ze se tim ona trapi..myslim tim ze ji pritel nechce.
jj, snad bude čas si promluvit.. Musim vyčkat na vhodnou chvíli.. Jen nebýt tak netrpělivá.
Holky, budu muset letět, za chvilku končím v práci a jedu dom, za miláčkem do krámu. No, mockrát děkuju, ani nevíte, jak mi pomohlo, že někdo posloucha (resp.čte), už jsem si přišla otravná, každej říkal, že moc chvátám, že mám času dost, že je dneska jiná doba a nikam se nechvátá… Hrůůůza. Teď vim, že mě někdo bere a soucítí .. I když nemám žádný opravdu těžký problémy jako jiné.. Moc děkuju a zítra jsem tu zas. Těším se ![]()
Sandula: ty jsi ze Strakonic? To je kousek…
A co tě táhlo takovou dáli?
Sandula - za 1. nemuzes hazet vsechny chlapi do jednoho pytle
za 2. Misa nikde nenapsala, ze by ji ten jeji pritel nechtel (nechce se zenit, a zatim nechce dite - jak jsem napsala, to muj chlap v jeho letech taky nechtel)
za 3. samozrejme je fajn jit za rodicema, ale rodice nejsou temer nikdy OBJEKTIVNI (a nema to co delat s tim, jaky kdo ma k rodicum vztah) a me osobne neprijde zrovna citlive od jejiho taty, rikat ji, ze o ni jeji pritel nestoji, to myslim moc nepomaha (i kdyz to muze byt pravda) a da se to rici i jinak…
Miso - myslim, ze je dobre, ze si se z toho vypsala, protoze z odpovedi ziskas jine uhly pohledu na celou vec…jenom nezapomen, ze to bude jenom na tobe to vyresit a hlavne, nic neni jenom cernobily a nic se neji tak horke, jaky se to uvari… ![]()
takze jeste jednou hodne stesti
![]()
Miso jo jo jsem ze Strakonic..a takovou dalku me tahnul budouci manzel..
A ty jsi primo z Milevska? a pritel taky..znas nekoho ze Strakonic?
Dobré ránko ![]()
Sandula: Ano, oba jsme z Milevska, ale já ze Strakonic nikoho neznám
Dostalo mě, jak je ten svět malej…
jjanekk: Děkuju, jsi moc hodná. Tatťka je možná trošku ostřejší, ale je hodně životem protřelej. Možná až moc, je dvakrát rozvedenej a hlavně býval děsně žárlivej, možná i víc, než můj přítel. Má ho rád, jen už mu v tomhle nevěří… A já se bojim, že má pravdu.
Ale věřte mi, že se jentak nedám. Musim na něj pomalu a oklikou, je to přeci jenom chlap a taky už je mu 28 let, nemůže to dlouho trvat… ![]()
Dobré ranko misko
já jsem sem zase nakoukla......jen jsem o tom včera docela přemýšlela.Já jsem si do vztahu nechala hodně mluvit od mamky,asi až hodně nezdravě
a málem mě to stálo vztah s přítelem.Chci jen říc,řiď se svým srdíčkem a citem.Znáš ho nejlíp sama a v hloubi duše určitě víš,co od něj můžeš očekávat......i když je někdy těžký se s tím smířit.Všechno chce čas,jste mladí,tak uvidíš
![]()
misajelen: Ahoj Miso,prejdi mezi nas snazilky,je tam spousta fajn holek a nevadi ze se nesnazis..v hornim rohu zadej predchozi tema nebo tak nejak a dostanes se tam..myslim..nekdy to blbne a preskakuje..nebo dole jak jsou clanky,na levej strane tak spodni tabulka jsou disk,prispevky a pockej az tam naskoci Snazilky. klikni na to a jses u nas.
Ahoj denny, díky … musim říct, že kdybych se řídila podle taťky, už s přítelem dávno nejsem. Vůbec bych se k němu nevracela teď už bych spíš byla vdaná a neměla problém s tím, že chci a on ne… Ale mě to neva, počkám si na něj. Dám mu ještě chvíli času, snad se probere…
Sandy, no, jdu to zkusit… Ale fakt nevím..... Nerozumím ani co je IKF nebo jak se to píše… Jdu na to ![]()