Jak přežít pauzu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
15.11.18 11:41
@Tyntyn píše:
Celkem dost. Podobný případy.

kolik vám je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
15.11.18 11:42
@Tyntyn píše:
Ale my jsme si fakt teď lezli na hlavu…jedná se o restart…prostě to zkusit trochu jinak. Kdybychom to řešili hned, je to zas jak horkou jehlou.

Tak to zkuste jinak ale ne tak že se na půl roku odloučíte. To je na 100% začátek konce :nevim: Žádný restart touhle metodou nemůže fungovat. Za těch pár měsíců už budete každý úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.11.18 11:45
@ivašot. píše:
Já ani jeden.
Snad jen případ, kdy si chlap našel milenku, pak se mu během „pauzy“ omrzela a vrátil se k manželce…

jo… taky znám podobný… ale tam to bylo hlavně o tom, že on si užil „svobody“ všemi doušky a ženuška poslušně čekala, až ho to omrzí a vrátí se domů, protože nechtěla být sama… na její názor nějak nebral ohled, prostě se sbalil, že si taky potřebuje odpočinout, odešel k milence a když ho pak ona vykopla, protože čekala rozvod a barák, tak se vrátil zpět… ženy se ani neptal, jestli s tím souhlasí, protože mu to za prvé bylo jedno a za druhé ona by souhlasila se vším, jen aby nezůstala sama a nepřišla o dům… jsou spolu doteď, on má občas nějakou tu bokovku a ona to už neřeší jako zamlada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
15.11.18 11:46
@Tyntyn píše:
Ale my jsme si fakt teď lezli na hlavu…jedná se o restart…prostě to zkusit trochu jinak. Kdybychom to řešili hned, je to zas jak horkou jehlou.

Hele, když chceš slyšet odpověď, že to po pauze bude super, tak si ji řekni doma před zrcadlem a nemusíš na to zakládat diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
15.11.18 11:47

Holka nechce očividně slyšet jiny názor než ten, že všechno bude dobrý… Nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.18 11:48
@Regina Hero píše:
kolik vám je let?

Já 25, příteli 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.18 11:50

Nějak právě nevím, odborník na vztahy nám tuto variantu doporučil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12946
15.11.18 11:53

Když toto navrhuje muž na tak dlouhou dobu, obvykle má někde jinou a chce si to udělat legální, protože v pauze to pro muže znamená, že je svobodný a může si dělat to, co dělat chce.
Já chápu, že si někdo chce vyčistit hlavu, ale na to stačí jet na pár dnů někam na výlet sám.
Několikaměsíční pauza znamená, že chce mít někoho jiného.
Jistě, může mu to nevyjít, a pak se k sobě vrátíte.
Pokud je toto to, co chceš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.18 11:54

@Tyntyn jsem se svym manzelem 8 let prakticky denne. Meli jsne krize ktere popisujes. Tezkosti v praci, stres, problemy s rodinou, i v sexu, kdy jsem ho odmitala ja a pak on. Na.rozdil od vas jsme si byli vzdy oporou a drzeli spolu. Nikdy ani jednoho z nas nenapadlo dat si pauzu. Vzali jsme mame dcerku a vime, ze nas vztah jma pevne zaklady a zadne lepeni.

• Citovat
  • Upravit
20
15.11.18 11:54
@Deneriss píše:
Holka nechce očividně slyšet jiny názor než ten, že všechno bude dobrý… Nebude.

Spíš bych chtěla slyšet, kdo s tím má vyloženě zkušenost. Neee jedna paní povídala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.18 11:55
@Sany80s píše:
Když toto navrhuje muž na tak dlouhou dobu, obvykle má někde jinou a chce si to udělat legální, protože v pauze to pro muže znamená, že je svobodný a může si dělat to, co dělat chce.
Já chápu, že si někdo chce vyčistit hlavu, ale na to stačí jet na pár dnů někam na výlet sám.
Několikaměsíční pauza znamená, že chce mít někoho jiného.
Jistě, může mu to nevyjít, a pak se k sobě vrátíte.
Pokud je toto to, co chceš. :nevim:

No, půl roku jsem navrhla já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.11.18 11:56
@Tyntyn píše:
No, půl roku jsem navrhla já…

a on navrhoval jak dlouhou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.11.18 11:57
@Tyntyn píše:
Spíš bych chtěla slyšet, kdo s tím má vyloženě zkušenost. Neee jedna paní povídala…

Pauza je věc, kterou psychologové doporučují relativně běžně. Na tom nic špatného není. Ale musí to být řešení, které vyhovuje vám oběma.
Na tvém místě bych se neradila zde, ale vyhledala bych manželského poradce.

• Citovat
  • Upravit
29350
15.11.18 11:57
@Tyntyn píše:
Já 25, příteli 50.

kdybys byla moje dcera, řekla bych, ať si najdeš někoho mladšího… ty nechceš děti, rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
15.11.18 12:00
@Tyntyn píše:

Ano, mám s tím zkušenost, nemělo to smysl, akorát to oddálilo rozchod. Akorát jestli tu najdeš toho, kdo s tím má tu zkušenost, kterou ty chceš slyšet, to netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí