Jak reagujete, když k vašemu dítěti běží cizí pes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15688
1.9.17 12:41
@Anikaa02 píše:
@Šmoulice :D Když se spícím kočárem je to fakt složitý :D Jo a na děti myslíš takový ty běhací co pořád řvou? :D

Přesně tak. Jsou to přece roztomilá zlatíčka a ta uštěkaná bestie za plotem to musí pochopit :zed: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
1.9.17 12:42
@axlpol píše:
Tak mě ani nejde o ten kočár…i když jsem jezdila na kole do práce, vytáčeli mě tihle „štěkavci“do běla. Tchýně má podobného „škěkouna“a pochopila rychle, že jestli jej to neonaučí, tak nás tam neuvidí.
Tak hysterické matky vám některým vadí a hysterický pes ne? myslím, že oba to mají v povaze a oba se dají vychovat ;)

A došlo ti třeba, že ten pes si brání svoje? Svůj majetek za tím plotem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:43
@axlpol píše:
Tak mě ani nejde o ten kočár…i když jsem jezdila na kole do práce, vytáčeli mě tihle „štěkavci“do běla. Tchýně má podobného „škěkouna“a pochopila rychle, že jestli jej to neodnaučí, tak nás tam neuvidí.
Tak hysterické matky vám některým vadí a hysterický pes ne? myslím, že oba to mají v povaze a oba se dají vychovat ;)Příspěvek upraven 01.09.17 v 12:42

Mně vadí cokoliv hysterické :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
1.9.17 12:45
@Wani píše:
Mně vadí cokoliv hysterické :lol:

Přesně. Třeba i hysterické upřednostňování psů před dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
1.9.17 12:45
@Šmoulice píše:
Přesně tak. Jsou to přece roztomilá zlatíčka a ta uštěkaná bestie za plotem to musí pochopit :zed: :cert: :mrgreen:
…to je přesně ono.Lidi neumí vychovat kolkrát ani děti, těžko potom uvěřím, že mají vychovaného i psa.
Některé děti jsou jak ti psi a nikomu to nevadí :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:48
@Anna766 píše:
Přesně. Třeba i hysterické upřednostňování psů před dětmi.

Opět, toto pouze slýchávám, osobní zkušenost s tímto nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
1.9.17 12:48
@Šmoulice píše:
A došlo ti třeba, že ten pes si brání svoje? Svůj majetek za tím plotem?

musí jej bránit ječením? co kdyby jej bránil kousnutím až mu na ten majetek někdo vleze :nevim: každý pes to nedělá, takže asi to vychovat jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
1.9.17 12:51
@Wani píše:
Opět, toto pouze slýchávám, osobní zkušenost s tímto nemám. :nevim:

Stačí přečíst posledních pár stran této diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:54

@Anna766 Hmm, tak já to tak nevnímám :nevim: Je přece normální, že mi více záleží na mém psovi, než na tom, zda bude někdo ukřivděný, že nedovolím jejich děcku šahat mi na psa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
1.9.17 13:09
@Wani píše:
@Anna766 Hmm, tak já to tak nevnímám :nevim: Je přece normální, že mi více záleží na mém psovi, než na tom, zda bude někdo ukřivděný, že nedovolím jejich děcku šahat mi na psa :nevim:

A někdo ti může napsat totéž:
Je přece normální, že mi mi více záleží na mém dítěti než na tom, zda bude někdo ukřivděný, že se bojím cizích psů, kteří volně pobíhají kolem mého dítěte."

Lidi, buďte trošku soudní a nepřehánějte to s tou nenávistí k jiným. Ať k psům nebo k lidem, kteří se jich bojí.
Já se psů třeba nebojím a neučím své děti zbytečnému strachu.
Ale bohaté negativní osobní zkušenosti s různými psy a jejich majiteli mě tomu strachu taky naučily.

Záleží na konkrétní situaci, kdy vyhodnotím svůj stav jako strach z přibíhajícího psa nebo jestli ho hodlám ignorovat.

Mezi majiteli psů je opravdu moc málo těch uvědomělých lidí, kteří moc dobře ví, že pes je svým způsobem zbraň a podle toho k tomu tak přistupují.
Volně pobíhající a otravující čoklové nejsou mnoha rodičům po chuti. Stejně tak jako mnoha lidem uřvané děcka, která se neumí chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
1.9.17 13:10
@Wani píše:
@Anna766 Hmm, tak já to tak nevnímám :nevim: Je přece normální, že mi více záleží na mém psovi, než na tom, zda bude někdo ukřivděný, že nedovolím jejich děcku šahat mi na psa :nevim:

To jsem neměla na mysli. Myslím ty výroky o hysterických matkách co vyvádí když běží okolo pes, či přibíhá k děcku atd atd.Hale my psa máme, jak jsem tu psala.Ale dokážu pochopit že ne každý je zvědavý na to, aby ho otravoval. A je jedno jestli proto že ten člověk má bílé kalhoty, bojácné dítě, špatnou zkušenost nebo jen prostě nemá rád psy. Když ke mě nebo mým dětem běží cizí pes, taky jsem obezřetná, nemůžu vědět co ten pes udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
1.9.17 13:11
@radúna píše:
A někdo ti může napsat totéž:
Je přece normální, že mi mi více záleží na mém dítěti než na tom, zda bude někdo ukřivděný, že se bojím cizích psů, kteří volně pobíhají kolem mého dítěte."

Lidi, buďte trošku soudní a nepřehánějte to s tou nenávistí k jiným. Ať k psům nebo k lidem, kteří se jich bojí.
Já se psů třeba nebojím a neučím své děti zbytečnému strachu.
Ale bohaté negativní osobní zkušenosti s různými psy a jejich majiteli mě tomu strachu taky naučily.

Záleží na konkrétní situaci, kdy vyhodnotím svůj stav jako strach z přibíhajícího psa nebo jestli ho hodlám ignorovat.

Mezi majiteli psů je opravdu moc málo těch uvědomělých lidí, kteří moc dobře ví, že pes je svým způsobem zbraň a podle toho k tomu tak přistupují.
Volně pobíhající a otravující čoklové nejsou mnoha rodičům po chuti. Stejně tak jako mnoha lidem uřvané děcka, která se neumí chovat.

pěkně napsáno, není co dodat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.9.17 13:14

@radúna Super napsáno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.9.17 13:26

Me strasne bavilo kdyz se k nam hnal pes ( muj na voditku ) a hulakam at si ho privolaj a oni " on nic nedela" a ja " ale ten muj jo ". Lidi fakt tupy. Kdyz ho nechali dobehnout automaticky jsem poustela voditko, vedela jsem ze bude prusvih. Pozn. Nas pes byl uzasnej labrador po kterem se mohly deti valet, ale pred 4 lety se do nej na ulici pustil pitbul, prokousnul mu krk a od ty doby startoval na vsechny vetsi psy. Fenky s malx smetaci ho nezajimali. A ja mam ze psu proste obycejnej strach a opravdu me nezajimaj cizi coklisti, ktery me vosmrdlavaj. Ano jsem ta co krici at si ho pripnou a ta co male psy odhani at na me nelezou a neolizujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 13:26

@radúna Tak znova, mluvim o situaci s mym psem, ktery je na voditku a kolem nikoho nebeha :roll: Ja na cizi deti tajy nehrabu, tak by cizi deti, a nejen deti, nemely hrabat na meho psa. Psa za zbran nepovazuji, nekteri nebezpecni byt mohou, to nepopiram. Ja jsem tolerantni dost, ale nekde ma tolerance konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí