Jak reagujete, když k vašemu dítěti běží cizí pes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15688
1.9.17 12:19

Radit někomu ať si hladí cizí psy? To je teda slušnej úlet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338

@Wani Co máš za psa? :) Já mám teda dvě 35kg feny a ta jedna vypadá dost nepříjemně takže tu nikdo hladit nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
@Anna766 píše:
To chápu, fakt jo. Obtěžující dítě je na nervy, ale ještě jsem neslyšela aby někde dítě někoho pokousalo nebo zabilo.

Tak záleží, o jak velkém dítěti bychom se bavily. Mezi malými dětmi (cca od 6) najdeš několik vrahů :nevim: A agresivních dětí, co koušou, je taky dost (nepočítám mimina) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
1.9.17 12:20
@Wani píše:
Mně se to stává několikrát do měsíce :mrgreen: a hladí si ho i dospělí. Stojím na přechodu, pes vedle mě, a najednou vidím, jak se k němu někdo skloní a hladí, to prostě nepochopím, pes není plyšák :roll:

No vidíš, vždyť to tady i někdo radí abys psa pohladila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:21
@Anikaa02 píše:
@Wani Co máš za psa? :) Já mám teda dvě 35kg feny a ta jedna vypadá dost nepříjemně takže tu nikdo hladit nechce :D

Mám dva :D Ten první je z útulku, kříženec jezevčíka s yorkšírem, a ten druhý je český strakatý pes, ten je o něco větší, toho už si tolik nehladí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338

@Anna766
No ten co to tady psal nemá moc rozumu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

@Doe_Jane děda takhle prerazil páteř jezevčíkovi, co držel za kotník tehdy uz dospělou mamku. Majitel neřekl ani popel a ještě se omluvil. Dnes by nás nejspíš žaloval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
1.9.17 12:22
@Wani píše:
Mně se to stává několikrát do měsíce :mrgreen: a hladí si ho i dospělí. Stojím na přechodu, pes vedle mě, a najednou vidím, jak se k němu někdo skloní a hladí, to prostě nepochopím, pes není plyšák :roll:

Taky se nám stává, že přiletí cizí děcko a začne si psa hladit. Jenže nás pes to úplně nesnáší, když na něj sahá někdo cizí. On si lidí nevšímá, pokud si nevšímají jeho.
Když k němu někdo přijde a začne hladit, tak vyjede. Zavrčí a skousne na prázdno. Já ho za to vždy pochválím :mrgreen: :mrgreen: Jen ať je klidně pohryže, když sahají kam nemají ;)
A nedělají to jen děcka, ale i dospělí :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.9.17 12:22
@Tichošlápek píše:
@Doe_Jane děda takhle prerazil páteř jezevčíkovi, co držel za kotník tehdy uz dospělou mamku. Majitel neřekl ani popel a ještě se omluvil. Dnes by nás nejspíš žaloval

taky si myslím, teď by byl i Nově v hlavních zprávách :lol:

• Citovat
  • Upravit
150066
1.9.17 12:23
@Wani píše:
Tak záleží, o jak velkém dítěti bychom se bavily. Mezi malými dětmi (cca od 6) najdeš několik vrahů :nevim: A agresivních dětí, co koušou, je taky dost (nepočítám mimina) :nevim:

Ano, dětští vrahové jsou.Ale aby chodily po ulicích a vrhaly se na kolemjdoucí, to asi ne, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:23
@Anonymní píše:
A jako myslíš, že pes, který ohrožuje zdraví nebo život osoby, strážník městské policie nebo policista, odveze dolesa, aby ho zastřelil? To jsi na omylu. Takže ano, i ve městě ti psa může někdo zastřelit (samozřejmě za podmínek použití střelné zbraně). A věř tomu, že dnes tu zbraň má kde kdo, a o nové zbrojáky je sakra zájem.Anonymní proto, že je moje soukromá věc, že máme doma legálně zbraň.

NEboj, vím, že zbraň lidé mívají, já nežiji na pustém ostrově :lol: A v tom prvním příspěvku nezmiňuješ, že máš zbraň, vyhrožováním zastřelením se na diskuzních fórech ohání kde kdo, aniž by měl zbraň. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.9.17 12:24

@Wani

Jo takže malá prdelka ♥ Hele mě se třeba hodně často stává že nějaký ne uplně střízlivý člověk chce mého psa pomazlit jednou se mi stalo že ke mě přišel ožrala uplně na hadry a šel obejmout tu starší fenu… No ještě že k ní nedošel v tu chvilku by ho asi zabila a já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:25
@Anna766 píše:
Ano, dětští vrahové jsou.Ale aby chodily po ulicích a vrhaly se na kolemjdoucí, to asi ne, ne? :think:

Ale já ve svém okolí opravdu nepozoruji, že by se psy vrhali na kolemdoucí a to jich mám kolem sebe hafo a nežiji ve vakuu, kolik si myslíš, že psy ročně zabijí lidí v ČR? Moc jich nebude, to ti nezletilí vrazi zabijí více :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
1.9.17 12:26
@Anonymní píše:
A jako myslíš, že pes, který ohrožuje zdraví nebo život osoby, strážník městské policie nebo policista, odveze dolesa, aby ho zastřelil? To jsi na omylu. Takže ano, i ve městě ti psa může někdo zastřelit (samozřejmě za podmínek použití střelné zbraně). A věř tomu, že dnes tu zbraň má kde kdo, a o nové zbrojáky je sakra zájem.Anonymní proto, že je moje soukromá věc, že máme doma legálně zbraň.

Evidentně jsi jedna z těch, které se zbroják nikdy neměl dostat do ruky :roll: Pokud by jsi ji vytáhla uprostřed náměstí a začala tam střílet :roll:

@Wani píše:
NEboj, vím, že zbraň lidé mívají, já nežiji na pustém ostrově :lol: A v tom prvním příspěvku nezmiňuješ, že máš zbraň, vyhrožováním zastřelením se na diskuzních fórech ohání kde kdo, aniž by měl zbraň. :nevim:

asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
1.9.17 12:27
@Wani píše:
Mám dva :D Ten první je z útulku, kříženec jezevčíka s yorkšírem, a ten druhý je český strakatý pes, ten je o něco větší, toho už si tolik nehladí :lol:

Jezevčík s jorkem? To může být zajímavý psík.
My máme křížence retrívra s bíglem a je to nádherný pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí