Jak reagujete, když k vašemu dítěti běží cizí pes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
1.9.17 12:08

@happiest Bojové plemeno to jako vážně? Ještě řekni prosím pitbul at se mám čemu pořádně zasmát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090

@Wani pro mě jsou to pitbulové, rotvajler a podobné - asi to není úplně správné kategorizování, a rozhodně bych se tu nechtěla přít s majiteli, kteří takové psy mají - věřím že v každém plemenu je 99 psů dobrých a 1 prdne v kouli a je neštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
@Anna766 píše:
Nikdy se mi nestalo aby mě obtěžovalo cizí dítě a skákalo po mě, nebo mě šlo olíznout :lol: cizí psi ano.

Mě obtěžovalo už dětí, :lol: ale z toho tedy nesoudím, že obtěžují všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:10
@happiest píše:
@Wani pro mě jsou to pitbulové, rotvajler a podobné - asi to není úplně správné kategorizování, a rozhodně bych se tu nechtěla přít s majiteli, kteří takové psy mají - věřím že v každém plemenu je 99 psů dobrých a 1 prdne v kouli a je neštěstí.

Je to úplně špatné a hloupé kategarizování, bojové plemeno neexistuje, to co lidé označují za „bojová plemena“ jsou ve většině případů plemena společenská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3104
1.9.17 12:11
@SisiYetti píše:
@Moucharda Takové jako vás úplně žeru. :) Nejradši psa přivázaného u boudy a na granulích Pedigree. :) Dítě může obtěžovat kolemjdoucí a skákat po cizích zvířatech, ale pes nemůže jít kolem. :) Navíc tam kde bydlím mohou být psi na volno i ve městě, pokud mají náhubek a poslouchají. Já to tak mám a pes poslechne na slovo, zákon tedy dodržuji. To, že to někoho obtěžuje je už jeho problém. ;)@Saatine Brno. :)

Dítě může obtěžovat kolemjdoucí a skákat po cizích zvířatech? 8o Proboha, v jakém světě to žiješ?
EDIT: Radit někomu pohladit si cizího psa, když se přiblíží, to je teda dobrý… Cizí dítě si taky pohladíš bez dovolení rodičů? Když už jsme u těch srovnání.

Příspěvek upraven 01.09.17 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.9.17 12:11

@happiest Přesně tak proto je tohle rozdělování nesmysl :) Hele znám bulíky co jsou prostě boží všechno to je jen ve výchově. to je jako když by si řekla že děti cikánů jsou spratci… není to o tom že je dítě cikán… je to o tom jak je vychováno. A je pravda že u těchto plemen se prostě dá snadno výchova podcenit, ale strašně mě to mrzí. Jinak s poslední tvou větou souhlasím, ale především jde vždy o výchovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:12

Ve městě mám své psy na vodítku, pokud nejsou na vodítku, mají náhubek (podle městské vyhlášky). Chodím s nimi i na psí louky, kde nemají ani jedno (nemusí) a tam mě vždycky pobaví lidi, kteří na mě hystericky křičí, ať si toho psa připnu, no nepřipnu, jsem na psí louce, nechodím tam, abych psa měla na vodítku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
1.9.17 12:12
@Wani píše:
Mě obtěžovalo už dětí, :lol: ale z toho tedy nesoudím, že obtěžují všechny :mrgreen:

Zřejmě se mě bojí :lol:
Teď vážně, náš pes je hodný a opravdu nic nedělá. Ale nenechám ho otravovat lidi, protože si uvědomuju že ne každému je to příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:13
@iila píše:
Dítě může obtěžovat kolemjdoucí a skákat po cizích zvířatech? 8o Proboha, v jakém světě to žiješ?

Tak jsou i tací, já mám jednoho psa malého s velkýma očima a děti se po něm často vrhají a matky je nechají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.9.17 12:14

@iila Divila by ses taky se mi jednou stalo že k nam běžela holčička cca 4 roky a řvala, že jí jde pomazlit… běžela ječela u toho jak prdlá, ale tohle se mi stalo jen jedinkrát v životě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
@Anna766 píše:
Zřejmě se mě bojí :lol:
Teď vážně, náš pes je hodný a opravdu nic nedělá. Ale nenechám ho otravovat lidi, protože si uvědomuju že ne každému je to příjemné.

Naštěstí je to v menšíně, ale i tak na to nejsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161

@Doe_Jane Samozřejmě, že pokud pes skáče nebo přímo obtěžuje, narušuje osobní prostor, byla byste v právu. Pokud někdo pustí psa, musí ho mít zvládnutého (naučeného na chůzi u nohy a neobtěžování lidí) a pak to neřešímu sebe ani u ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
1.9.17 12:17
@Anonymní píše:
Aby se potom nedivili majitelé, kteří na pravidla kašlou, že jim jejich psy někdo prostě při komtaktu zastřelí. Mně osobně, kdyby ke mně přiběhnul cizí pes bez zajištění, naježil se nebo skočil po dceři, tak ho prostě zastřelím, byť mám psy ráda. A věřte, že budu v právu.

Nosíš u sebe bouchačku, jo? Neustále :mrgreen: :mrgreen:

Nebo je to zase jen štěk na prázdno? :-D

Jinak @admin prosím o odtajnění :-) Tady k anonymu není důvod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
1.9.17 12:17
@Wani píše:
Naštěstí je to v menšíně, ale i tak na to nejsem zvědavá :lol:

To chápu, fakt jo. Obtěžující dítě je na nervy, ale ještě jsem neslyšela aby někde dítě někoho pokousalo nebo zabilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:18
@Anikaa02 píše:
@iila Divila by ses taky se mi jednou stalo že k nam běžela holčička cca 4 roky a řvala, že jí jde pomazlit… běžela ječela u toho jak prdlá, ale tohle se mi stalo jen jedinkrát v životě :D

Mně se to stává několikrát do měsíce :mrgreen: a hladí si ho i dospělí. Stojím na přechodu, pes vedle mě, a najednou vidím, jak se k němu někdo skloní a hladí, to prostě nepochopím, pes není plyšák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí