Jak reagujete, když k vašemu dítěti běží cizí pes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BQ
5845
15.7.15 09:06

@AdLa12 Naprosto s Tebou souhlasím. :palec:
Své psy znám a věřím jim, ale pořád jim do hlav nevidím a nevím, co se kdy stane.

Super situace zažívám teď - jsem chvíli před porodem a venčím své dva velké psy po sídlišti. Oba na vodítkách, vychovaní, udržím je, ale cíleně se lidem se psy vyhýbám - zbytečně cokoliv pokoušet, přece jen už se mi nepohybuje úplně nejlíp. A co většinu lidí nenapadne jakmile mě uvidí? Úplně změní původní směr, vydají se proti mě s vrčícím/štěkajícím psem (v lepším případě aspoň na vodítku), povídají něco o tom, že si chce jen hrát. Takhle vyvádějící blížící se pes mé dva v klidu nenechá, mají tendenci mě bránit. A ti vtipnější ještě komentují, že mám s tím bříškem teda co dělat a mám dávat pozor, abych neupadla. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.7.15 09:06

@majinka81 já nbycvh se taky bála, a le pán ho tak měl naučenýho, vypustil psa, ten se prošel po vesnici a zase došel. je fakt, že nikdy enbyl problém, že by se někde popral nebo na někoho vrčel, byl to fakt pohodář..a le náhoda je blbec.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
15.7.15 09:11
@Krrysa píše:
@AdLa12 mě pes na volno s náhubkem přijde ještě o něco horší, pokud je to nějakej nadšenec, ještě mě omlátí tím košíkem… :mrgreen:

Ale máš větší šanci, že to nebude na šití :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
15.7.15 09:13

@Krrysa Já bych si to neriskla pustit ji na volno po vsi a to poslouchá, ale náhoda je blbec a já nebudu zbytečně pokoušet štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.7.15 09:16

@AdLa12 to asi jo :mrgreen:
@majinka81 no jasně, hlavně, fakt když jsem ho potkalal prvně, byla jsem táákhle malinká a to jsem zrivna u sebe neměla děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
15.7.15 09:24

@Krrysa Já mám taky špatný pocit, když se ke mě rozeběhne pes kterýho neznám. Ale já před sebe posadim šňafnu a buď si to pes s majitelem rozmyslí nebo ne. Naše šňafna je hrací na ostatní psy neštěka vrtí ocasem vyšpulí zadek a hlavu dá dolu. Ale nevim, jak by reagovala kdyby k něčemu došlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
15.7.15 09:26

Tohle je naše modelka :mrgreen: a na volno ji nepustím pokud jsou v okolí lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
15.7.15 09:30
@kacz píše:
@softee Mně to vadí, psy nemám ráda, většinou na něj houknu „kuš“ nebo něco takovýho.

Ja taky vzdycky volam „jedeš“…ale vetsinou pes hodi vokem a jede si dal po svem. ja nevim, no, jestli mit u sebe peprak, jen jako posledni pojistku…ale nez bych ho vytahla, nez bych zareagovala a navic pri me sikovnosti by se jiste vitr obratil proti me a slzela bych ja se synem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
15.7.15 09:40
@softee píše:
Ja taky vzdycky volam „jedeš“…ale vetsinou pes hodi vokem a jede si dal po svem. ja nevim, no, jestli mit u sebe peprak, jen jako posledni pojistku…ale nez bych ho vytahla, nez bych zareagovala a navic pri me sikovnosti by se jiste vitr obratil proti me a slzela bych ja se synem.
@majinka81 píše:
Tohle je naše modelka :mrgreen: a na volno ji nepustím pokud jsou v okolí lidi

tyjo, tak tyhle bych se teda bala sama, natoz s ditetem, at mi muze majitel stokrat tvrdit, ze je hodna a nekouse. budi respekt.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
15.7.15 09:47

Jednou jsem šla do obchodu- dva pejsci přivázaní (velcí, jeden z nich byl i pitbul) v klidu čekali na pánička a někdo nechal i dítě venku (asi 2r) a to dítě házelo po psech kamení! A pak se divíme, že jsou ve zprávách takové případy, kdy pes napadne dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
15.7.15 09:53

@BQ jojo presne znam taky se me stavalo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
15.7.15 09:54

@majinka81 je boooziiiii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.7.15 09:58

@majinka81 já mám kříženou pitbulku :mrgreen:
@MarkétkaU prej jeden z nich byl i pitbul :))) to je jako bys psala, že jeden z nich byl i klokan!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
15.7.15 10:00

@Krrysa já proti pitbulovi nic nemám. Ale většinou, když je dítě napadené psem, tak je tam pitbul. Já znám pár lidí, kteří mají pitbula a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
15.7.15 10:23
@MarkétkaU píše:
@Krrysa já proti pitbulovi nic nemám. Ale většinou, když je dítě napadené psem, tak je tam pitbul. Já znám pár lidí, kteří mají pitbula a v pohodě

jeste teda castym agresorem jsou vlcaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí