Nemám v něj důvěru, jak se s tím poprat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33860
9.7.19 09:19
@Anonymní píše:
Ahoj, zdravím vás. Založila jsem novou diskuzi.
A chtěla bych trošku poradit, pomoct.
Jsme s přítelem spolu něco přes rok a půl, předělávame spolu dům a ja jsem na mateřské se 4 měsíční holčičkou. Možná jsme to všechno uspěchali ale to už je jedno.
Ještě musím poznamenat ze je stále ženatý a má dceru 9ti letou. Nicméně už žije semnou a dceru máme jednou za 14 dni na víkend.
S přítelem se mám po finanční stránce moc hezky, proto jsem si ho také vybrala.
Jenže nás vztah nemá důvěru. A to je to proč se vás chci zeptat..
Pracovně jezdí do Prahy dva dny v týdnu a vždy jde někam pařit a další den se vůbec neozve až třeba odpoledne. Už je toho na mě moc toto je třeba 4 do měsíce :nevim:.
Včera odešel na pivo a řekl ze se za hodinku vrátí pak psal ze ve 3 je doma no a je skoro 6 hodin a přítel nikde. Neustále trnu hrůzou je mi hrozně. A když se ho zeptám proč mi to děla odvětí protože jsem debil. Nemá mu cenu ani volat ani psát…

A o co ti jde? Máš se s ním finančně hezky, proto sis ho vybrala :nevim: Asi je zvyklý si dělat co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
9.7.19 09:31
@Anonymní píše:
Ahoj, zdravím vás. Založila jsem novou diskuzi.
A chtěla bych trošku poradit, pomoct.
Jsme s přítelem spolu něco přes rok a půl, předělávame spolu dům a ja jsem na mateřské se 4 měsíční holčičkou. Možná jsme to všechno uspěchali ale to už je jedno.
Ještě musím poznamenat ze je stále ženatý a má dceru 9ti letou. Nicméně už žije semnou a dceru máme jednou za 14 dni na víkend.
S přítelem se mám po finanční stránce moc hezky, proto jsem si ho také vybrala.
Jenže nás vztah nemá důvěru. A to je to proč se vás chci zeptat..
Pracovně jezdí do Prahy dva dny v týdnu a vždy jde někam pařit a další den se vůbec neozve až třeba odpoledne. Už je toho na mě moc toto je třeba 4 do měsíce :nevim:.
Včera odešel na pivo a řekl ze se za hodinku vrátí pak psal ze ve 3 je doma no a je skoro 6 hodin a přítel nikde. Neustále trnu hrůzou je mi hrozně. A když se ho zeptám proč mi to děla odvětí protože jsem debil. Nemá mu cenu ani volat ani psát…

No mas zajimave nastavena kriteria pro vyber otce svych deti. „Vybrala jsem si ho, protoze se s nim mam financne dobre“ - dobry no, tak kazdej asi vybirame partnera na zaklade jinych veci. Ja se zameruju na to jestli je to spolehlivy clovek, ktery se postara o me a o deti a budu citit jistotu, ze nas neopusti a nebude odbihat jinam, penize uz jsou jen prijemny benefit, ale ne kriterium, dle ktereho bych se rozhodovala, ty to mas ocividne jinak, pak ale nevidim duvod, proc tu brecis. Zaroven me docela zarazi fakt, ze jste spolu rok a pul, mate dite a on je stale zenaty, rekl ti jaky k tomu ma duvod, ze uz neni davno rozvedeny? Znas treba duvod proc jim to s manzelkou neklaplo? Pokud jsi ten duvod ty, tak pak nevim co jsi ocekavala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.7.19 09:31

Vybrala sis ho pro prachy, pojistila sis ho rychle dítětem a víš že mu nedělá problém rozbít rodinu. Teď jsi na něm závislá a on to vcelku moc dobře ví. Gratuluju k rychlé změně z milenky na zelenou vdovu.

Něco za něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
9.7.19 12:18
@Čičorečka píše:
Já bych měla o otce svého dítěte taky strach, kdyby se do šesti nevrátil z hospody. Ty ne?

a kdyby nebyl otcem Tveho ditete?

Ja Ti nevim, bud jsi partnerka, nebo se chovas jako matka..ale trnout hruzou mi prijde divny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
9.7.19 12:24
@Zoe1 píše:
To je možný :-D vždyť na světě je ženskejch, tak si najde zas jinou…je pravda, že já bych si nikdy nezačala s ženatým chlapem s dítětem, protože udělal to jednou, udělá to znovu…tím teda nechci říct, že svobodnej by to neudělal, ale u toho ženáče je vždycky větší pravděpodobnost :-D Zakladatelka bude asi ještě hodně mladá.

@Verun83 :pankac: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
9.7.19 13:02
@Kralikcek píše:
a kdyby nebyl otcem Tveho ditete?Ja Ti nevim, bud jsi partnerka, nebo se chovas jako matka..ale trnout hruzou mi prijde divny :think:

Mne to divny teda neprijde. Kdyby muj muz sel s klukama na pivko a jeste ani v 6 nebyl doma a ja se mu nedovolala, tak bych taky mela strach, co se mu stalo, protoze je to nestandartni situace. A nepripadam si, ze bych se chovala jako matka, ale jednou jsme partneri a tak o nej mam zakonite starost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
9.7.19 13:09
@Ernais píše:
Mne to divny teda neprijde. Kdyby muj muz sel s klukama na pivko a jeste ani v 6 nebyl doma a ja se mu nedovolala, tak bych taky mela strach, co se mu stalo, protoze je to nestandartni situace. A nepripadam si, ze bych se chovala jako matka, ale jednou jsme partneri a tak o nej mam zakonite starost :nevim:

zakonity partner, tak zakonitou starost :mrgreen:

Ne, mi jen udivuje, ze kdyz to dela bezne, tak ma jeste furt hruuzu..nac? Jiny nebude, byl takovy vzdy…tak prevychovat asi uz nepujde, proto by se nemela chovat jako jeho matka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
9.7.19 13:20
@Kralikcek píše:
zakonity partner, tak zakonitou starost :mrgreen:Ne, mi jen udivuje, ze kdyz to dela bezne, tak ma jeste furt hruuzu..nac? Jiny nebude, byl takovy vzdy…tak prevychovat asi uz nepujde, proto by se nemela chovat jako jeho matka :think:

No je pravda, ze v zakladatelcine pripade bych mela spis hruzu z toho, u koho/s kym se zapomnel nez z toho, ze se mu chudackovi neco stalo..Tez si myslim, ze takovy byl vzdy a nepredpokladam, ze by se na tom cokoliv zmenilo i kdyby se na hlavu stavela. Takze si zakladatelka musi zvazit jestli je pro ni dulezitejsi vlastni sebeucta nebo partnerovy finance :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
9.7.19 13:27
@Ernais píše:
No je pravda, ze v zakladatelcine pripade bych mela spis hruzu z toho, u koho/s kym se zapomnel nez z toho, ze se mu chudackovi neco stalo..Tez si myslim, ze takovy byl vzdy a nepredpokladam, ze by se na tom cokoliv zmenilo i kdyby se na hlavu stavela. Takze si zakladatelka musi zvazit jestli je pro ni dulezitejsi vlastni sebeucta nebo partnerovy finance :think:

a hlavne vlastni nervy…z takovych uzkosti se ji muze rozjet slusna neuroza…a kdyz to tak si vezmes, naprosto zbytecne, ona vedela do ceho jde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
9.7.19 13:29

@Bibi94 Vybrala sis ho, protoze ma prachy. No tak si je uzivej a neres. Je v rodnem liste uveden jako otec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
9.7.19 13:50
@Kralikcek píše:
a hlavne vlastni nervy…z takovych uzkosti se ji muze rozjet slusna neuroza…a kdyz to tak si vezmes, naprosto zbytecne, ona vedela do ceho jde :think:

Tezko rict jestli si to pripoustela. I ja mam za sebou podobne povedeny vztah, kdy mi chvilku trvalo nez jsem byla ochotna si pripustit jakou fatalni chybu pri vyberu partnera jsem udelala a ze ho nepredelam ani po dobrym ani po zlym. Jedine co me omlouva, ze jsem byla mlada a jeste naivni. Mym stestim je, ze jsem si ho nevzala a dusledne se chranila, takze tu ted nemusim brecet nad rozlitym mlekem a beru to jen jako zkusennost nad zlato 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
9.7.19 13:52
@sppo píše:
@Bibi94 Vybrala sis ho, protoze ma prachy. No tak si je uzivej a neres. Je v rodnem liste uveden jako otec?

Otazkou je jak moc prachu ve skutecnosti ma a jestli ji z nich taky neco dava :D aby mela vubec co uzivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
9.7.19 14:08
@Kralikcek píše:
a kdyby nebyl otcem Tveho ditete?Ja Ti nevim, bud jsi partnerka, nebo se chovas jako matka..ale trnout hruzou mi prijde divny :think:

Mně ne. My si obvykle říkáme, kdy a kam jdeme a kdy se vrátíme. Nic mateřského na tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
9.7.19 16:47

Zakladatelko a v kolik se teda vrátil domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí