Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelka milenku posílala zpětně na potrat a nadávala na ni, že tam nešla, že tím chlapovi zkazila život. On nemá na bydlení - má jen jakési „letní sídlo“, protože ho milenka oškubává - musí platit alimenty na syna, celé 3.000 Kč.
Na výlety a zábavu samozřejmě peníze má. Pořadnou práci nemá, protože pracuje na sebe - nabízí lidem pojistky. Milenka má na něho nepřiměřené nároky - s autosedačkou ho otravovala 2 měsíce! Milenku po oplodnění odstřihnul, ale to se nepočítá. Vztah se synem budoval v dubnu už měsíc a půl!
Nemůže o víkendu nic podniknout, protože mu milenka dává dítě a on má zápasy, na které zakladatelka každý víkend chodí s dcerou, kde on ale nefandí nebo nehraje, ale trénuje.
Své dceři (asi 6 leté?) ho představila po pár dnech. Co její příspěvek v té první diskuzi to perla.
![]()
To budou takový ty vesnický „hvězdy“. Chlap rozsévač na všechny strany a zakladatelka krasavice učiněná, kterou všichni chtějí a všichni musí poslouchat jejich rozkazy ![]()
Já být tou bejvalkou tak radši uteču někam na druhou stranu ČR. Dětem jen prospěje, když se s takovým fotrem nebudou vídat.
Nejsme vesnické hvězdy, jsme oba z města. Ja nevim, proc by se furt mela řešit minulost, co provedl. Důležité je, co dela ted. On se strašně snaží, ale ex stále hledá problémy, kde nejsou a za neco ho/ted i me vypucuje. Za kosmetiku hned ceres. A taky mi tvrdila, ze kluk je rozhozeny a je to na něho moc změn. Rekla jsem, ze by to mela řešit s otcem, nikoliv se mnou. Myslim, ze cim je dite menší, tim zvládne více změn a jine prostředí.
@Vona77 píše: Více
A napadlo tě někdy, že ten problém jsi ty?
Co si myslíš ty nemusí hned znamenat, že je to jediné správné
@Vona77 jasný ona to má řešit s otcem a ty řešíš ji s každým a ještě ji radis
@Vona77
Jak to má řešit s otcem, když ty se brutálním způsobem do všeho se. reš a máš potřebu všemu velet a mít to pod kontrolou. Nejseš normální ![]()
Hele, ty městská hvězdo, ty jsi taková osina v zadní části těla
a mimořádně hloupá… všechno, co teď děláš, je jen projev tvé přirozené bezmozkovitosti ![]()
Víš, podle čeho se pozná pravý blb?? Nikdy neví, kdy má radši držet hubu…na tebe to platí stoprocentně
![]()