Jak se staráte o dítě vašeho partnera? Jaký vztah máte s jeho ex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2586
5.7.26 23:23
@Suzume-chan píše: Více

S milenkou má syna, kterému jsou dva roky.
S manželkou, kterou krátce po svatbě začal podvádět s tou milenkou, teprve nyní čekají první společné dítě.
Zakladatelka má asi 6 letou dcerku - její otec na ní kašle, další dítě zatím neočekává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.7.26 06:53

@Lissima A čím se pletu do výchovy? Ze jsem ji argumentovala na její řeči? A řekla ji, co partnera a jeho rodinu štve? Ona sama chtěla se mnou řešit, co se jí nelibi na mém setrvání s jejich synem. Z mé strany byl opravdu nadstandard uz jen to, ze jsme se sešly. A co ja s tim mam dělat, ze ji se nelíbí nějaké veci? To musí řešit s otcem jejich dítěte, protoze jen od něho to vezmu, ze nemam byt stale s nimi. On ma stejne právo na dítě jako ona. Ona dělá, ze on nesmí rozhodovat atd.
Ze mi ona vyčte, ze jsem moc akční, nemam se s nim v drtivé většině vídat, a neustále mi naznačovat, ze jsem hloupa a nerozumim detem. Je pravda, ze ja jsem ji na první schůzce rekla, ze syna vida jen díky mne, protoze nesnáším muže, kteří se nestarají o děti, tak aby u me měl plus. To mi taky vpálila, ze jsem to rekla.
Rekla jsem ji, ze tyto požadavky jsou protiprávní. Takže si moc nepomůže. Vše závisí na otci syna a ten moji aktivitu vidí v poradku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
6.7.26 06:56

@Vona77 opět se pleteš. Může to řešit soudně a hnát tě k psychologovi a věřím že ty si podřežeš větev sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
6.7.26 07:10
@Vona77 píše: Více

No tyjo, z tebe bych zešedivěla. Já myslela, že byl rozchod, a ono ne, ty místo toho prudíš jeho ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42880
6.7.26 07:14
@Hanča1234 píše: Více

Kdyby hloupost nadnášela… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.7.26 07:18

@arinecka A cim ji prudím? A ja ji? Prudí ona nás svými protiprávními podmínkami a těšením blbosti. To jsem měla ztrácet čas tím, že bude řešit, kdo může za špatnou kosmetiku?
Je pravda, že já jsem omylem napsala, že jsem nedostala od otce instrukce. No a pak, ze mi ukazoval, co mu mam koupit. No ale bylo to obyčejný, tak jsem myslela, ze nevadí, kdyz koupím neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.7.26 07:21

@Hanča1234 Co píšete je nesmysl. Nemuze me hnát k psychologovi a kdyby jo, tak se ji vysmějeme. A za co me da k soudu? Ze jsem přítelkyně jejího otce? Ze kosmetika? To seberou dite ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
6.7.26 07:24

Ale proč to děláš? Starej se o svoje dítě. Tohle dítě není tvoje, tak proč se do všeho montuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.7.26 07:29

@arinecka říkám po 100, ze ona se chtěla sejít se mnou a určité věci řeším se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
6.7.26 07:30

@Vona77 samozřejmě že může soud nakázat psychologické vyšetření…
A ty zdravá nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
6.7.26 07:30

@arinecka prtz chce být důležitá a navíc je nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
6.7.26 07:31

No jasně že jo, když do všeho kafráš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
6.7.26 07:32
@Hanča1234 píše: Více

No jo, už její minulá diskuze stála za to. Chudák ta matka dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
6.7.26 07:38

@arinecka chudáci jsou i děti. Copak normální ženská seznámí dítě s novým přítelem po pár dnech a po 3 měs mu i jeho dítěti řídí život? Je hloupá a zoufalá - asi byla rada že někoho klofla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.7.26 07:41

@arinecka a to, že reknu partnerovi svůj názor na zdravotní péči o kluka, je také kafrani? Ze mu ukážu, ze se to pred 6 lety dělalo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí