Jak se vyrovnat s matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.7.19 22:28

A hlavně bydlím od ní daleko, takže se nevidíme často. Mladší dítko k ní jede na pár dní, pokud ono chce, tak třeba 3× do roka.

• Citovat
  • Upravit
115
13.12.19 17:07
@Anonymní píše:
A hlavně bydlím od ní daleko, takže se nevidíme často. Mladší dítko k ní jede na pár dní, pokud ono chce, tak třeba 3× do roka.

Nevím, jak moc je pro tebe tohle téma stále živé, ale tvá máma vypadá jako typická narcistka. Já se to o té své dozvěděla až letos… Psychologa jsem chtěla vyhledat už ve třinácti, ale musela jsem počkat až do osmnácti. Tehdy to nešlo tak jednoduše, navíc jsme bydleli na malém městě, všechno by se rozneslo, otec byl něco jako jejich „kolega“. Mimochodem narcis jak prase. Doporučuju psychoterapii a kontakt omezit jen na nejnutnější. I vlastní rodiče mohou být hnusní. To, že nás zplodili, neznamená, že jim musíme být vděční až za hrob. Bohužel, oni sami jsou taky oběti. Jejich rodiče je buď týrali, nebo naopak vynášeli do nebes, nebo obojí. Slušná je taky knížka „Temné matky a jejich dcery“ nebo „Nikdy nebudu dost dobrá“. Obě jsou o narcistických matkách. Nejsi v tom sama. Měj se moc hezky a zkus se tím příliš netrápit, už jen pro své děti :kytka: Já vím, hodně to bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová