Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nemám žádnou kamarádku, které bych se mohla vypovídat, tak bych se ráda obrátila na vás. Ono je toho strašně moc, ale pokusím se to celé zkrátit. Jsem několik let vdaná a řekla bych, že nám vše poměrně dobře funguje. Jenže i tak jsem se před časem do někoho strašně zamilovala. Ačkoliv jen platonicky. Nikdy mezi námi nic nebylo, známe se jen ze školy od vidění. Patnáct let jsme se neviděli a mě před pár měsíci napadlo mu napsat. Zdál se mi úžasný, chápavý, inteligentní, měli jsme hodně společného. I když to od začátku evidentně nebylo z jeho strany nijak citové, pořád ve mě udržoval naději. Ale sejít se „zatím“ nechtěl, i když měl mé číslo, nikdy mi nezavolal nebo nenapsal sms. Já na něj kvůli tomu po čase začala hrozně tlačit, chtěla jsem se s ním sejít. On se ozýval čím dál míň, dost si vybíral na co mi odpoví a na co ne. Mohla jsem se z toho zbláznit. Napsala jsem mu, že to ztrácí smysl, že mě očividně poznat nechce. Doufala jsem, že ho tím vyprovokuju k nějaké „akci“. Napsal jen, že byl v zahraničí…Je to skoro týden a nenapsal už pak ani slovo. Je mi jasný, že už se neozve, ale nedokážu na to celé přestat myslet. Strašně moc jsem ho chtěla vidět. Vyčítám si, že jsem na něj tak tlačila. Pravda je, že jsem nečekala, že to zazdí. Neriskovala bych, že přijdu o rodinu. Ale je strašný normálně fungovat a přitom mít plnou hlavu někoho jiného. Jak se přes to mám přenést a jít dál?
Jo a ideálně vymazat jeho číslo, kontakt na něj, ať tě to neláká, nemá zájem, nevnucuj se ![]()
Upnula ses na nějakou nesmyslnou myšlenku, kterou sis sama vytvořila v hlavě a teď si s tím zbytečně komplikuješ život. Takže čas, nech to ležet. Samo to vyprchá.
@Fifisek neriskovala bys, ze prijdes o rodinu a pritom tlacis jineho chlapa do setkani? ![]()
Prosim te kolik ti je let?
Pises nekolit let vdana, takze asi zadna oblouznena pubertacka nebudes… ![]()
Takhle na mne tlacit, tak to taky utnu…pripadas mi jako pekna stihacka ![]()
Že by karmickej trest za života… to je ale neštěstí, vdaná a ten koho balíš nereaguje, jak já nebohá přežiju, jako nic proti flirtíku alias spojení duší za ofiko vztahu, ale hanba by mě fackovala to někam psát a hňácat se v tom romantickém neštěstíčku
Prvně by ses měla vzpamatovat, máš očividně fungující rodinu, proč se jí snažíš rozbít vnucováním se jiným chlapům?
@Pherenike píše:
@Fifisek neriskovala bys, ze prijdes o rodinu a pritom tlacis jineho chlapa do setkani?
když by to dělala chytře, nic by se nikdo nedozvěděl a hlavně by to v poho ukočírovala, vždyť vidíš jak píše ![]()
@Fifisek píše:
Ahoj holky, nemám žádnou kamarádku, které bych se mohla vypovídat, tak bych se ráda obrátila na vás. Ono je toho strašně moc, ale pokusím se to celé zkrátit. Jsem několik let vdaná a řekla bych, že nám vše poměrně dobře funguje. Jenže i tak jsem se před časem do někoho strašně zamilovala. Ačkoliv jen platonicky. Nikdy mezi námi nic nebylo, známe se jen ze školy od vidění. Patnáct let jsme se neviděli a mě před pár měsíci napadlo mu napsat. Zdál se mi úžasný, chápavý, inteligentní, měli jsme hodně společného. I když to od začátku evidentně nebylo z jeho strany nijak citové, pořád ve mě udržoval naději. Ale sejít se „zatím“ nechtěl, i když měl mé číslo, nikdy mi nezavolal nebo nenapsal sms. Já na něj kvůli tomu po čase začala hrozně tlačit, chtěla jsem se s ním sejít. On se ozýval čím dál míň, dost si vybíral na co mi odpoví a na co ne. Mohla jsem se z toho zbláznit. Napsala jsem mu, že to ztrácí smysl, že mě očividně poznat nechce. Doufala jsem, že ho tím vyprovokuju k nějaké „akci“. Napsal jen, že byl v zahraničí…Je to skoro týden a nenapsal už pak ani slovo. Je mi jasný, že už se neozve, ale nedokážu na to celé přestat myslet. Strašně moc jsem ho chtěla vidět. Vyčítám si, že jsem na něj tak tlačila. Pravda je, že jsem nečekala, že to zazdí. Neriskovala bych, že přijdu o rodinu. Ale je strašný normálně fungovat a přitom mít plnou hlavu někoho jiného. Jak se přes to mám přenést a jít dál?
Prosím tě, neponižuj se. Nevím co si od toho slibuješ. Styl tvého chování spolehlivě odradí každého chlapa.Krom toho, píšeš, že jsi vdaná, ne? ![]()
@Fifisek píše:
jakou bys na tu akci preferovala antikoncepci? ![]()
@Pherenike píše:
@Fifisek neriskovala bys, ze prijdes o rodinu a pritom tlacis jineho chlapa do setkani?
ted jsem to chtela napsat ![]()
@Fifisek Myslim, ze si sama zbytecne zavarila. Navic chlapi opravdu nemaji radi kdyz je nekdo tak nahani
Se mu ani nedivim, ze prestal komunikovat, se te asi lekl ![]()
Kazdopadne vem manzela a jedte na nejaky vikend nebo vylet a v duchu si rikej, ze to tak dobre dopadlo ![]()
@pohledzdruhestrany píše: Že by karmickej trest za života… to je ale neštěstí, vdaná a ten koho balíš nereaguje, jak já nebohá přežiju, jako nic proti flirtíku alias spojení duší za ofiko vztahu, ale hanba by mě fackovala to někam psát a hňácat se v tom romantickém neštěstíčku
Ale prave to trpeni a upeni je na tom to nejlepsi.
@Fifisek Jak se to stane, ze nekdo roky vdany jen tak sedne a napise nekomu, s kym nikdy nic nemel a zna ho jen letmo
?
Tohle mi pasuje na nějakou praštěnou pubertální a zamilovanou vtěrku..Prosím tě vymaž si číslo a věnuj se více rodině. Hlavně si vzpomeň proč si si vzala svého muže a to co hledáš u chlapa, který o tebe evidentně nestojí(kdyby stál, už by jste se sešli), znovu nalezni u svého muže
Není ti jeho trošku líto, když uháníš někoho, koho si ani 15let neviděla a jen si píšete?
@pohledzdruhestrany píše:
když by to dělala chytře, nic by se nikdo nedozvěděl a hlavně by to v poho ukočírovala, vždyť vidíš jak píše
To je fakt, vzdyt o nic nejde
A kdyby tohle delal jeji manzel, taky by ji to urcite nevadilo ![]()