Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ![]()
tak jsem tu zase po dlouhé době a potřebovala by jsem radu nebo pohled z jiné strany na moji situaci ![]()
Za tu dobu co jsem tu nebyla se změnilo hodně věcí v mém životě. Odešla jsem od přítele, našla si jiného, vyklubal se z něho manžel a máme dceru které bude 1rok ![]()
Poslední dobou se manžel začal trochu měnit
už nejí nezdravé věci, nepřecpává se, jí málo, to i já sním víc než manžel a před týdnem jsem dostala kázání ohledně pití coca coly
hodně jsem jí omezila dám si jí tak jednou týdně
no ale jak píšu, ač manžel coca colu také pil najednou byla hodně dlouhá přednáška o tom co vše toto pití obsahuje, jako by jsem to sama nevěděla
a na konci přednášky jsem měla pocit, že už musím mít rakovinu žaludku
a manžel si šel natočit do pulitru vodu se slovy že na vodu nikdo neumřel ![]()
Ne neřeším kraviny a můžu být ráda že šel manžel do sebe ale když celou dobu co jsme spolu se stravoval normálně a poslední 14dní řeší,,dietu,, přijde mi to zvláštní ![]()
Pak dále se mu začal ztrácet mobil, začal ho zapomínat v dílně a pak dělal hloupého a hrozně se divil tomu kde ten mobil asi mám
ee rýpla jsem si, že zapomíná nějak často. Tak byl klid nějakou chvíli a poslední dobou začal mobil zase zapomínat a dnes ho měl schovaný v bundě
a zrovna mu pípla sms když šel z h ajzlu tak jeho překvapení a radost že hledal mobil a konečně ho našel
byla neskutečná
sms si přečetl a šel něco štrachat do ložnice. Hrozně mě lákalo se ho zeptat kdo mu psal ale čekala jsem že třeba něco řekne sám. Ani náhodou
já se ho neptala ale vrtalo mě to hlavou protože jindy hlásí psal mě ten a ten a najednou nic. A jelikož už mám jednu jeho nevěru za sebou a odpustila jsem mu, začalo to ve mě hlodat.Ne nestydím se, počkala jsem až půjde do sprchy, vzala jeho mobil, najela na přijaté sms a ono nic
ne nemá vymazané sms, má jich tam spoustu ale vrtá mě hlavou že zrovínka tuhle tu sms měl potřebu vymazat
ale proč
Ne dál jsem nepátrala, nehrabala jsem se mu v mobilu, neprojížděla ho jen mě zajímala ta příchozí sms kterou stejně vymazal
takže jsem mobil položila tam kde byl a hraju mrtvého brouka ![]()
Včera mě dožral, koupila jsem mu arašídy v čokoládě, miluje je a hned je popadne a sní
ale pozor tentokrát se po nich opovržlivě jako by jsem koupila krysu podíval a řekl že je dneska jíst nebude, že je sní zítra a podal mi je zpátky
Tak jsem je uklidila a jako fakt že je nejenom nesnědl ale ještě mě řekl, že už to nemám kupovat, že mu to nedělá dobře ![]()
Já jsem z něho divoká a nechápu to. Plouží se jednu chvíli jako mrtvola, pak ho chytne elán něco dělat a dělá třeba do noci, chvíli mlčí a je nasratej i když nemá proč a za chvíli je zase hehe, mám toho dost! Když se ho zeptám co se děje tak řekne nic, nechce nic rozebírat a mám ho nechat na pokoji.
No nevim. Pises to tak, jakoze si myslis, ze jinou ma. Treba nema. Hlidat mu mobil je na palici. Musis z toho byt na nervy. Kdyz se ho zeptas primo a byla by to pravda, zazdil by to nebo by rekl pravdu? Chces to vubec vedet? To je mazec..
@coca cola
tak jestli někoho má, sama poznáš časem, rozhodně bych se nějak nebála, že nezjistíš pravdu.. ale udivuje mě, že o té změně životního stylu a stravování spolu nemluvíte.. já bych se třeba chytla těch arašídů s tím, že tedy bys chtěla ho v tom zdraví podpořit a dohodnout se co a jak bude ted jíst a třeba k něčemu spolu dojdete ![]()
Ještě jsem zapomněla dodat jednu dost důležitou věc, tu jeho změnu vlastně pozoruju od doby kdy
prostě byla brutus hádka a bylo to hodně zlé, manžel se sebral a s tím, až se uklidním mu mám zavolat.Bylo to v pondělí, vypnul si mobil a až do pátku byl vypnutý a nezvěstný, já nejprve myslela, že trucuje druhý den v uterý půjde od někud do práce a odpoledne se vrátí ale on nikde.Ve středu jsem už byla šílená strachy a obvolala nemocnice, příbuzné, kamarády a nide nic
ve čtvrtek večer jsem to už nevydržela a šla na policii kde jsem jim vše řekla a popsala situaci. Nakonec jsem se s policií domluvila, že počkáme do pátku a rozjedou pátrání. Manžel se objevil v pátek ráno stylem nic se nestalo
řekla jsem mu svoje a že by jsem ráda věděla kde byl! Prý byl na chalupě a přemýšlel. Tak jsem mu řekla to jako prrr
klíče od chalupy jsou doma. Prý mu je pujčila jeho sestra kterou přemluvil aby mi nic neříkala. Já byla pořádně vytočená protože když jsem s jeho sestrou mluvila, tvrdila, že neví kde by mohl manžel být! Sprostota! ![]()
@jdukolem píše:
@coca cola
tak jestli někoho má, sama poznáš časem, rozhodně bych se nějak nebála, že nezjistíš pravdu.. ale udivuje mě, že o té změně životního stylu a stravování spolu nemluvíte.. já bych se třeba chytla těch arašídů s tím, že tedy bys chtěla ho v tom zdraví podpořit a dohodnout se co a jak bude ted jíst a třeba k něčemu spolu dojdete
Zkoušela jsem to i přes tu zdravou stravu
manžel řekl, že mu nebere, nemá hlad, nemá potřebu jíst a po tom co bude jíst a kdy bude jíst mi nic není. Až bude mít hlad tak se nají
tak když jsem už po druhé ohřívala večeři na kterou na konec hodil bobek s tím, že nemá hlad, tak jsem mu řekla, že pro něho teda vařit nebudu aby jsem to vyhazovala a až bude mít hlad, že se má připomenout ![]()
@coca cola píše:
Ještě jsem zapomněla dodat jednu dost důležitou věc, tu jeho změnu vlastně pozoruju od doby kdyprostě byla brutus hádka a bylo to hodně zlé, manžel se sebral a s tím, až se uklidním mu mám zavolat.Bylo to v pondělí, vypnul si mobil a až do pátku byl vypnutý a nezvěstný, já nejprve myslela, že trucuje druhý den v uterý půjde od někud do práce a odpoledne se vrátí ale on nikde.Ve středu jsem už byla šílená strachy a obvolala nemocnice, příbuzné, kamarády a nide nic
ve čtvrtek večer jsem to už nevydržela a šla na policii kde jsem jim vše řekla a popsala situaci. Nakonec jsem se s policií domluvila, že počkáme do pátku a rozjedou pátrání. Manžel se objevil v pátek ráno stylem nic se nestalo
![]()
řekla jsem mu svoje a že by jsem ráda věděla kde byl! Prý byl na chalupě a přemýšlel. Tak jsem mu řekla to jako prrr
klíče od chalupy jsou doma. Prý mu je pujčila jeho sestra kterou přemluvil aby mi nic neříkala. Já byla pořádně vytočená protože když jsem s jeho sestrou mluvila, tvrdila, že neví kde by mohl manžel být! Sprostota!
Sorry, ale chova se jak malej nevyzralej spratek, ktery nevi co chce.
Otec od rodiny a zmizi po hadce na tyden?
Tebe necha s rocni dcerou samotnou? Nezajima se, jak se dari dceri, kdyz uz na tebe je nasrany? Co kdyby nedej boze se ti neco stalo? A jeste se kurvil? Nevim ale v tomhle pripade bych snad byla za tu milenku i rada a tesila se az k ni vypadne, mela bych totiz svatej klid… ![]()
@Adlita píše:
No nevim. Pises to tak, jakoze si myslis, ze jinou ma. Treba nema. Hlidat mu mobil je na palici. Musis z toho byt na nervy. Kdyz se ho zeptas primo a byla by to pravda, zazdil by to nebo by rekl pravdu? Chces to vubec vedet? To je mazec..
Chtěla by jsem to vědět
už jenom z toho důvodu aby domů nepřitáhl nějakou nekalotinu
nevím jestli má jinou ale mám divný pocit, Kdyby se choval normálně ale takhle
nevím na čem jsem, je to psycho
chvíli je veselej, za chvíli jako bubák, vztahovačný, protivný, řve a brečí jak stará želva!
Rozhodne se nechova normalne a zodpovedne. Aby se ti manzel 4 dny neozval kde je mi prijde absolutne nepredstavitelny. Zvlaste pokud mate dite. Pokud te uz nekdy podvedl, cekala bych, ze se mas ted na co tesit. Zmeny zivotniho stylu u chlapa jsou casto zpusobeny milenkami. Mrzi me to, ale tipuju to na tenhle pripad ![]()
@coca cola No nejak to z nej musis dostat. Co se deje, proc se chova tak jinak.. Musi to byt fakt narocny ![]()
Uprimne receno mi prijde, ze mate tolik problemu, ze nevera by byla uz jen tresnicka na dortu ![]()
@jdukolem píše:
@coca cola
tak jestli někoho má, sama poznáš časem, rozhodně bych se nějak nebála, že nezjistíš pravdu.. ale udivuje mě, že o té změně životního stylu a stravování spolu nemluvíte.. já bych se třeba chytla těch arašídů s tím, že tedy bys chtěla ho v tom zdraví podpořit a dohodnout se co a jak bude ted jíst a třeba k něčemu spolu dojdete
Mobil je spolehlivej indikator, jetli je najednou nekde schovavanej, jestli maze smsky, tak je to prakticky jasny.
V tomhle delaj nevernici casto chybu, ono proste prilis si najednou hlidat mobil je dost podezrele.
@Hanka1 píše:
Sorry, ale chova se jak malej nevyzralej spratek, ktery nevi co chce.Otec od rodiny a zmizi po hadce na tyden?
Tebe necha s rocni dcerou samotnou? Nezajima se, jak se dari dceri, kdyz uz na tebe je nasrany? Co kdyby nedej boze se ti neco stalo? A jeste se kurvil? Nevim ale v tomhle pripade bych snad byla za tu milenku i rada a tesila se az k ni vypadne, mela bych totiz svatej klid…
Ano, přesně! To mě naštvalo hrozně, nezájem o dceru kdyby se něco stalo, nezájem jak se má, nezájem jak to zvládnu. Nechal mě na vše samotnou, dcera, štěně, ptáci, slepice, králíky atd. do toho dcera teplotu-naštěstí to nic nebylo
,dcera pořád tata tata, já na prášky a strachy bez sebe, on odjel bez ničeho bez peněz, bez náhradního oblečení, bez léků a já už ho viděla někde to
a pan manžel si přijede odpočinutej, vysmátej a nakonec ještě dotčenej že jsem ho hledala jak blázen
![]()
@Adlita píše:
@coca cola No nejak to z nej musis dostat. Co se deje, proc se chova tak jinak.. Musi to byt fakt narocny
To je, to máš pravdu
asi budu muset počkat co se z toho vyklube. Manžel nechce mluvit, když se ho na něco zeptám štěká jako pes a na vše mi říká nevím, ne, jo, hm, asi potom, cože, proč, nevím ![]()