Mám se začít bát? Má jinou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
2.6.16 08:23

Potencialni dalsi nevera je ve vztahu (da-li se to tak nazyvat), kde chlap neprijde pet dni domu a neda o sobe vedet, uz asi to nejmensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.6.16 08:27
@vonajebohyne píše:
Potencialni dalsi nevera je ve vztahu (da-li se to tak nazyvat), kde chlap neprijde pet dni domu a neda o sobe vedet, uz asi to nejmensi.

Asi tak. Mně by třeba stačilo i to, že je na mě partner nepříjemný. Nemáme vztahy kvůli tomu, aby nám v nich bylo příjemně??? Minimálně tedy příjemněji než o samotě???

• Citovat
  • Upravit
30
2.6.16 08:27

Napadlo mě, jestli třeba není nemocný… To by mohlo vysvětlovat špatné nálady i změnu jídelníčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
2.6.16 08:29
@káťa píše:
Asi tak. Mně by třeba stačilo i to, že je na mě partner nepříjemný. Nemáme vztahy kvůli tomu, aby nám v nich bylo příjemně??? Minimálně tedy příjemněji než o samotě???

Presne tak. Vztah, ktery nam vice bere nez dava, je potreba prehodnotit. A to nejen ten milostny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
2.6.16 08:36
@Malaga píše:
Fakt brečí? a kvůli čemu?
Ne vroucně v srdci,/dnes podle oka milujete, chlapci./Proto jsi proudem ronil slané slzy,/abys
ji pustil k vodě takhle brzy?/Nebo jsi chtěl tím pláčem nasolit/odumřelý a vyvanulý cit?/Ještě
jsou na nebi mraky tvých vzdechů,/tvé úpění mi dosud hučí v uchu/a na tváři sis umýt nestačil/
vymleté strouhy, kudy pláč se lil./Tělo i duši dal bys Rosalině,/a teď jsi bez sebe zas kvůli
jiné?/Jak praví mudrc: “Slabí muži jsou/pro ženu zkázou, a ne oporou."

Romeo: Kdo mne to ruší v mém zasněném rozjímání? Co chceš stará? Žena: Miláčku, dáš si ty oříšky?
Romeo: stírá slzy kapesníkem, Vrrr, :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.6.16 08:38
@coca cola píše:
Ještě jsem zapomněla dodat jednu dost důležitou věc, tu jeho změnu vlastně pozoruju od doby kdy :? prostě byla brutus hádka a bylo to hodně zlé, manžel se sebral a s tím, až se uklidním mu mám zavolat.Bylo to v pondělí, vypnul si mobil a až do pátku byl vypnutý a nezvěstný, já nejprve myslela, že trucuje druhý den v uterý půjde od někud do práce a odpoledne se vrátí ale on nikde.Ve středu jsem už byla šílená strachy a obvolala nemocnice, příbuzné, kamarády a nide nic :( ve čtvrtek večer jsem to už nevydržela a šla na policii kde jsem jim vše řekla a popsala situaci. Nakonec jsem se s policií domluvila, že počkáme do pátku a rozjedou pátrání. Manžel se objevil v pátek ráno stylem nic se nestalo 8o :pocitac: řekla jsem mu svoje a že by jsem ráda věděla kde byl! Prý byl na chalupě a přemýšlel. Tak jsem mu řekla to jako prrr :pocitac: klíče od chalupy jsou doma. Prý mu je pujčila jeho sestra kterou přemluvil aby mi nic neříkala. Já byla pořádně vytočená protože když jsem s jeho sestrou mluvila, tvrdila, že neví kde by mohl manžel být! Sprostota! :poblion:

Promiň, ale za tohle bych s ním vyrazila dveře. Chová se jako spratek, jeho sestra spolu s ním (jestli mluvil pravdu), zažívat týden v takovém strachu, přičemž on se někde válel nebo dělal bůh ví co… no to teda ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.6.16 08:40
@KPKristy píše:
Behem par dni uz druha diskuse, kdy partner po hadce na nekolik dni zdrha. Tak at tahne navzdy, to je chovani :cert:

To asi odkoukali od Kuřeza 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.6.16 09:00

Nevěrný možná je, těžko říct :nevim: Ale to jeho chování může značit i jiné problémy :think:… například zdravotní a nechce o nich mluvit nebo nemá třeba nějaké dluhy, nevyhrožuje mu třeba někdo? Že by dospělý chlap se chvilku smál, pak najednou byl nas*aný a pak zase brečel - to je dost neobvyklé a není to normální. Může mít i nějaké psychické problémy :nevim: Ale to že zmizí a několik dnů o sobě nedá vědět… to se jen tak neodpouští, to dospělý člověk, který má doma ženu a navíc ještě dítě, nedělá! Je to hodně nezralé chování. Takového chlapa bych vedle sebe nechtěla, to není partner pro život. To, že se můžu na toho druhého spolehnout a mohu mu důvěřovat, je ve vztahu základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
2.6.16 09:10

Já bych zavolala jeho sestře a zeptala se, jestli si tam manžel ty klíče opravdu půjčoval.
:nevim: a když by řekla, že jo, tak bych jí snad ještě seřvala, že ti to neřekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
2.6.16 09:51
@coca cola píše:
Ještě jsem zapomněla dodat jednu dost důležitou věc, tu jeho změnu vlastně pozoruju od doby kdy :? prostě byla brutus hádka a bylo to hodně zlé, manžel se sebral a s tím, až se uklidním mu mám zavolat.Bylo to v pondělí, vypnul si mobil a až do pátku byl vypnutý a nezvěstný, já nejprve myslela, že trucuje druhý den v uterý půjde od někud do práce a odpoledne se vrátí ale on nikde.Ve středu jsem už byla šílená strachy a obvolala nemocnice, příbuzné, kamarády a nide nic :( ve čtvrtek večer jsem to už nevydržela a šla na policii kde jsem jim vše řekla a popsala situaci. Nakonec jsem se s policií domluvila, že počkáme do pátku a rozjedou pátrání. Manžel se objevil v pátek ráno stylem nic se nestalo 8o :pocitac: řekla jsem mu svoje a že by jsem ráda věděla kde byl! Prý byl na chalupě a přemýšlel. Tak jsem mu řekla to jako prrr :pocitac: klíče od chalupy jsou doma. Prý mu je pujčila jeho sestra kterou přemluvil aby mi nic neříkala. Já byla pořádně vytočená protože když jsem s jeho sestrou mluvila, tvrdila, že neví kde by mohl manžel být! Sprostota! :poblion:

nečetla jsem to celé, ale po tomto bych zapřemýšlela, zda je to chlap, o kterého bych nechtěla přijít :nevim:

Chová se jak uražený puberták :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.6.16 11:29

Jste moc hodné, dekuju :srdce:
ne manžel zdravotní problémy nemá, je jako rybička. S tím brecením jako želva jsem myslela to že si pořád poslední dobou na něco stěžuje tj. Špatné počasí každý je proti němu musel čekat frontu u pokladny, na jeho místo na parkovišti si dovolil zaparkovat někdo jiný, ohrala jsem mu málo večeři a příště zase hodně :mrgreen: a jelikož si neustále stěžuje tak mu říkám že kňučí jak stará želva :lol: nebo když se hádáme tak pak leží po tváři si nechá teatrálně stékat slzu a vzdychá že už ho nemiluji a nemám ráda :roll: :mrgreen:
v práci problémy nemá je truhlář a dělá z domova takže ho mám pořád na krku, za krkem a plné zuby :?
Já napíšu večer ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.6.16 17:19
@radkka píše:
To asi odkoukali od Kuřeza 8)

Chachááá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.6.16 17:21
@coca cola píše:
Jste moc hodné, dekuju :srdce:
ne manžel zdravotní problémy nemá, je jako rybička. S tím brecením jako želva jsem myslela to že si pořád poslední dobou na něco stěžuje tj. Špatné počasí každý je proti němu musel čekat frontu u pokladny, na jeho místo na parkovišti si dovolil zaparkovat někdo jiný, ohrala jsem mu málo večeři a příště zase hodně :mrgreen: a jelikož si neustále stěžuje tak mu říkám že kňučí jak stará želva :lol: nebo když se hádáme tak pak leží po tváři si nechá teatrálně stékat slzu a vzdychá že už ho nemiluji a nemám ráda :roll: :mrgreen:
v práci problémy nemá je truhlář a dělá z domova takže ho mám pořád na krku, za krkem a plné zuby :?
Já napíšu večer ano?

Tohle vypadá snad na krizi středního věku. Kolik mu je? Asi potřebuje zvýšenou péči, aby věděl, že ještě nepatří do starého železa.
Ale to vůbec neomlouvá jeho chování, samozřejmě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.6.16 17:24
@radkka píše:
Promiň, ale za tohle bych s ním vyrazila dveře. Chová se jako spratek, jeho sestra spolu s ním (jestli mluvil pravdu), zažívat týden v takovém strachu, přičemž on se někde válel nebo dělal bůh ví co… no to teda ani náhodou.

I kdyby nedělal bůh ví co, i kdyby se jen povaloval nebo přemýšlel nebo pracoval. Prostě takhle se od hádky a od rodiny neodchází. Několik dní je pryč, neozve se, nikdo nic neví, to je chování rozcapenýho spratka, ne dospělého chlapa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.6.16 20:33
@KPKristy píše:
I kdyby nedělal bůh ví co, i kdyby se jen povaloval nebo přemýšlel nebo pracoval. Prostě takhle se od hádky a od rodiny neodchází. Několik dní je pryč, neozve se, nikdo nic neví, to je chování rozcapenýho spratka, ne dospělého chlapa :cert:

Přesně tak, nakopala bych ho do pr… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria