Jak se vyrovnat s tímto rozchodem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5027
30.3.23 15:00
@Anonymní píše:
@Justin CaseŘekl, ze me nemiluje dostatečně, aby prijmul moje děti. Nevím, jak to pochopit :( ale zase až do konce mi říkal, ‘miluji te ‘. Jsem strašně zmatená. Zakladatelka
Aneb,
@Justin Case píše:
Já chápu, ale jestli řekl, miluji Tě, ale nejsem zamilovaný…tak je divnej. Zamilovanost nevydrží roky…už tam je to nějak divný jaký má princip vnímání lásky. Asi bude potřebovat mít nonstop motýly v břiše. To je ovšem šílenost

Aneb, miluji Tě je asi tak 8× víc než - jsem zamilovaný…zamilovaná může být žena do zpěváka. žák do učitelky…muž do vdané sousedky.:D Ale milovat někoho je prostě úplně něco jiného a je to až po zamilovanosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.3.23 06:48
@Anonymní píše:
@Justin CaseŘekl, ze me nemiluje dostatečně, aby prijmul moje děti. Nevím, jak to pochopit :( ale zase až do konce mi říkal, ‘miluji te ‘. Jsem strašně zmatená. Zakladatelka

Aneb nakecat toho uměl hodně, ale s činy už to pokulhávalo. Ne, nemiloval tě. Nejspíš byl zamilovanej ze začátku, jak pomalu opadaly růžové brýle, začal vidět problém v těch dětech a možná i spoustu dalších, a nepřekousl to. Nepřesunul se do fáze „miluju“, jen ti to říkal. Proto já tohle vyznávání lásky moc nechápu - buď to z druhého cítíme, je to vidět na tom, co pro nás dělá, jak se chová, jak nám to dokazuje, a pak slov netřeba. Naopak ti, co slovy nešetří, jimi často jen zaplácávají emoční pustinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.23 19:36

@unuděná

Asi mas pravdu. Určitě byl ze začátku zamilovaný. Pak se začal graduálně odtahovat, nezahrnovat me do svých aktivit, přestal me brát na firemní akce, do svoji taneční skupiny…to trvalo alespoň 3-4 měsíce určitě. Já se cítím proste strašně zraněna a naštvaná, proč to tedy neukončil těch x měsíců předtim? Když jsem něco nadhodila, řekl, ze to můžeme změnit, da se na tom pracovat…vzala jsem ho mezi svoje děti. Věřila jsem mu a snažila se. Přijde mi to, jakoby to protahoval a vytvářel si bariéru, připravoval se na rozchod, aby mu to neublížilo, nebo nevím proč… nedokážu pochopit, proč nás v tom nechával…je to inteligentní a vzdělaný člověk na úrovni. Nečekala jsem to. V neděli ještě s pohledem do oči ‘miluji te’, za par dni na to rozchod, ‘nejsem zamilovany’ :(

• Citovat
  • Upravit
5027
31.3.23 21:33
@Anonymní píše:
@unuděnáAsi mas pravdu. Určitě byl ze začátku zamilovaný. Pak se začal graduálně odtahovat, nezahrnovat me do svých aktivit, přestal me brát na firemní akce, do svoji taneční skupiny…to trvalo alespoň 3-4 měsíce určitě. Já se cítím proste strašně zraněna a naštvaná, proč to tedy neukončil těch x měsíců předtim? Když jsem něco nadhodila, řekl, ze to můžeme změnit, da se na tom pracovat…vzala jsem ho mezi svoje děti. Věřila jsem mu a snažila se. Přijde mi to, jakoby to protahoval a vytvářel si bariéru, připravoval se na rozchod, aby mu to neublížilo, nebo nevím proč… nedokážu pochopit, proč nás v tom nechával…je to inteligentní a vzdělaný člověk na úrovni. Nečekala jsem to. V neděli ještě s pohledem do oči ‘miluji te’, za par dni na to rozchod, ‘nejsem zamilovany’ :(

Chápu, že to bolí. Klidně se můžeš vypsat ve zprávě :kytka: Nicméně já si nemyslím, že by něco protahoval. Ono to chování může mít hned několik důvodu. Zjistil, že ho nebaví děti, zjistil, že Tě vlastně nemá jak zachraňovat a tu roly třeba chtěl, chtěl jen sex, chtěl se cítit milován x si třeba jen potřeboval nutně zvednou ego a stejně jak tady některé píšou o takzvaných,,převoznících" tak i u mužů to může být podobné. Nebo znáš jeho řekněme nedávnou minulost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
1.4.23 21:09

Prostě nepřijal děti…buď ráda že odešel protože věř že by si nechtěla být s někým pro koho jsou tvé děti naobtiz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí