Jak si poradit s urputnou tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
17.8.19 12:19

Jsou mladí, auto mají, mimi není úplně ve své kůži, pozvala bych je na kafe a buchtu a jasně dala najevo, ze děťátko potřebuje svůj klid a režim a rodina i přátelé ho zatím musí respektovat.

Příspěvek upraven 17.08.19 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.8.19 12:19

Ja bych vubec neslibovala, ze pojedeme s miminem a psem, kdyz nename auto. asi jsem pohodlna. ani by me to nenapadlo nekde spat, kdyz bychom nemeli pokoj pro sebe. alkohol nekomentuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
17.8.19 12:22

Je poledne, proč už nejste na cestě? :D To cestování autobusem s miminem je na houby, ale když už jste to slíbili jedte. Tcháni nemají auto, že by pro vás dojeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
17.8.19 12:22

Já tohle nechápu. Přece babičky byly taky jednou maminky a měly by si vzpomenout, jaké to bylo starat se o miminko, zvlášť to první. Prarodiče by měli spis pomáhat a ne situaci komplikovat a očekávat pozornost a návštěvy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
17.8.19 12:24
@Alušáček píše:
Je poledne, proč už nejste na cestě? :D To cestování autobusem s miminem je na houby, ale když už jste to slíbili jedte. Tcháni nemají auto, že by pro vás dojeli?

Snad miminko a jeho pohodlí je v tuto chvíli přednější, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10143
17.8.19 12:24

Strašně složitě cestujete, dítě bych dala do šátku /do nositka… A jela bych na otočku, pejsek by vydržel doma. Žádné tahání věci a prespavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
17.8.19 12:26
@Zelnicka píše:
Strašně složitě cestujete, dítě bych dala do šátku /do nositka… A jela bych na otočku, pejsek by vydržel doma. Žádné tahání věci a prespavani.

Chudák pes a chudák dítě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
17.8.19 12:26
@Anonymní píše:
@nozu právě že my ani nemáme auto, takže je to cestování náročnější, zvláště když od nás jede k nim jen studet agency, kde musíš vzít vlastní sedačku, k tomu musíme brát synovi houpací lehátko protože na něm je úplně závislý, kočár, věci a ještě máme malého psa…

teda za těchto podmínek by mě tam nikdo nedostal ani heverem. Ale jsem možná zhýčkaná, protože naše rodina to auto vždy měla a řidičák považuji za základní součást vzdělání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.19 12:27

@Alušáček protože manžel chodí ještě v sobotu do 13h do práce :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.19 12:28

@nozu řidičák máme oba ale bohužel teď jsme měli přednější výdaje než auto, to přijde na řadu časem

• Citovat
  • Upravit
4535
17.8.19 12:30

Pozvěte je k vam a hotovo. Pokud vás vidět chce, tak přijede. Takto bez auta bych teda necestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
17.8.19 12:32

Promiň, ale pokud tam jet nechces, tak to nemáš ani domlouvat. Taky bych se naštvala, kdybych byla s někým domluvena a ono mu pak do toho „něco vlezlo“. A že nepojedete kvůli zubum… To je taky super, to byste se nemuseli vidět klidně rok. Chápu, že se vám tam nechce trmacet bez auta, ale nechápu, proč teda říkáte, že přijedete, když to očividně udělat nechcete a pak jen hledáte výmluvy. Já jsem třeba před pár dny tchýni řekla, že dnes nepřijdeme, máme doma pardenniho novorozence, teprve se szivame, zvykame si, zatím moc nevíme, kdy, co a jak, je nam prostě líp doma. Ona to pochopila a řekla, ze se teda stavi někdy v týdnu ona k nám. Hotovo, domluveno. Jsme dospělý svepravny lidi. Zkuste se taky nějak domluvit ke spokojenosti všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
17.8.19 12:32

Jezisi, tak at prijedou oni, maji to mnohem jednodušší, jestli ne, tak jejich problem. Oni vnuka neuvidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
17.8.19 12:35

Kdyby byla tchyně co k čemu, přijede, přiveze uvařený oběd a koláč, miminko vezme povozit nebo vám vyzehlí a zase vypadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
17.8.19 12:50

No, tentokrát bych se asi kousla a jela, oni si taky užijí svoje. Ale klidně bych na té návštěvě řekla že to je na dlouhou dobu naposledy, ale oni jsou u nás kdykoliv vítaní. Jako obdivuju, tahat busem kočár, sedačku, lehátko, psa… :roll:
Ježiš, vždyť jsou oba mladí a pojízdní, 60km je autem kousek a oni to mají bez starostí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová