Jak to, že ženská nikdy nezůstane sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
20.10.23 13:56
@Lorre píše:
Tak to nepiš moc nahlas, některým ženským to nejde ani za boha zhubnout a mohly by ti pak vytrhat vlasy :mrgreen:

Mne to jde rychle nahoru, i dolu…spis mam problem, jist normalne…bud jim hodne, nebo malo… :D A mam kliku, ze v rodine nemame nikoho tlusteho, jinak uz bych mela dva metraky v tom obdobi zravosti :lol:

• Citovat
  • Upravit
2561
20.10.23 13:58
@Sonarka píše:
Memu se zase libi ty „madla lasky“ :cert: Minule me za ne drzel pri sexu…me z toho bylo spis soufl :lol: Na me uz je to taky moc, ale nejak ted nemam motivaci k hubnuti…

jo to on taky.. mně to přijde blbý až nechutný, jak říkáš.. :nevim: :lol: jo supr motivace, když přibereš a on si užívá zařízlý legíny :mrgreen: já mam spíš motivaci vejít se do hezkýho oblečení co mam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
20.10.23 14:14
@Sonarka píše:
Memu se zase libi ty „madla lasky“ :cert: Minule me za ne drzel pri sexu…me z toho bylo spis soufl :lol: Na me uz je to taky moc, ale nejak ted nemam motivaci k hubnuti…

Tak je mám taky vyzkoušet a říct ti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
20.10.23 14:31
@Lorre píše:
Nevím nehledám a nepočítám že o me zakopne kolemjdoucí Marion :pankac: :mrgreen:

Co ty víš? :pankac: Marion asi ne, ale jiná zakopnout může. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
20.10.23 14:38
@marin píše:
Co ty víš? :pankac: Marion asi ne, ale jiná zakopnout může. :lol:

To bude maximálně nějaká zoufalá cikánka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
20.10.23 14:47
@Lorre píše:
To bude maximálně nějaká zoufalá cikánka :P

Ty jsi ale rasista. Třeba minulý týden jsem byla na pohotovosti se zubem, vedle by emergency a ty existence, které tam vozili odněkud z ulice. :nevim: ale na pohotovost přišel i hezky mladý muž sympatak asi jako ty. :lol: a dal se se mnou do řeči. Spojilo nás stejně téma bolavy zub. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
20.10.23 14:52
@marin píše:
Ty jsi ale rasista. Třeba minulý týden jsem byla na pohotovosti se zubem, vedle by emergency a ty existence, které tam vozili odněkud z ulice. :nevim: ale na pohotovost přišel i hezky mladý muž sympatak asi jako ty. :lol: a dal se se mnou do řeči. Spojilo nás stejně téma bolavy zub. :jazyk:

Nejsem, jen nemam rád Romy jako každý Čech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
20.10.23 15:04
@Lorre píše:
Nejsem, jen nemam rád Romy jako každý Čech :mrgreen:

Jak víš, co má nerad každý Čech? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
20.10.23 15:08
@marin píše:
Jak víš, co má nerad každý Čech? :lol:

Máš snad rada Romy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
20.10.23 15:13
@Lorre píše:
Máš snad rada Romy? :mrgreen:

Napsala bych to tak, že zatím se mně žádný nelíbil ani me jako muz zadny nezaujal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
21.10.23 02:44
@Sonarka píše:
Chlap se shani..? :think: :D To zni jako kdyby jste sem tam byli ve vyprodeji :lol: Ano, kdyz se spokojime s milencem, mame to jednodussi :) A jelikoz, zit s vama, nam pridava vek a vrasky, tak je milenec idealni reseni :mrgreen: :P A vetsina zen, to tak prave ma, ze chlapa domu uz nechteji, nebo vubec zadneho nechteji :D Jen Kutil Tom, tomu odmita verit, protoze to je spatne zjisteni pro jeho ego a pro pripad, ze by po 3 mesicich, byl zase singl :nevim: :mrgreen:

No moc nedělej, vrásky to dělá i nám :mrgreen:. Já když zavpomínám na moje známosti, tak se raduji že sem vlastně sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
21.10.23 12:17
@Lorre píše:
No moc nedělej, vrásky to dělá i nám :mrgreen:. Já když zavpomínám na moje známosti, tak se raduji že sem vlastně sám :lol:

Nj, ty jsi měl poměrně takové extrémy :D Asi je přitahuješ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31246
21.10.23 12:33
@Sonarka píše:
Nj, ty jsi měl poměrně takové extrémy :D Asi je přitahuješ :mrgreen:

Nepochybně. Zachránce plnící vsecky jejich romantické představy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí