Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teda já jsem vycházela dost špatně, manžel má sice přes 20 tisíc, ale když se přičte hypo, poplatky, aloše, jídlo apod., tak jsem prostě šla znovu do práce (zbývaly nám měsíčně tak 2000 na extra výdaje a byli jsme na nervy, co když manželovi opět sníží plat). Když malá většinu dne prospala, tak jsem si ji brala do práce, teď už má rok a půl a je jak pytel blech, tak chodí do jeslí (ale nedělám každý den, jen když potřebuji, takže i tak na sebe máme spoustu času).
Ale jinak na tvém místě bych něco velmi důrazně řekla tvému manželovi. Chová se, jako on by si žádné děti nepořídil.
To mi se o penezich bavime porad, a kdyz pak uz je nastvanej tak mi na stul hodi 2000tisice a pak se semnou nebavi treba mesic.
Nakupuje?, Možná je to v tom, že neví co kolik stojí.. Takto se choval táta k mámě celý život a nakonec skončila zadlužená, protože neměla ani pomalu na Vánoce.. Sice asi extrém, ale říkala mi, že se hádali i před Vánocemi a prý mi chtěla něco i koupit za hračky a nebylo.. nebylo na jídlo, prý nutné neni.. To se tak táhlo pomalu 20 let a pak vyšlo najevo, že si mamka jednou na Vánoce pujčila a už to bylo..
Já to mám tak, že nakupuju jídlo ze svého učtu - mateřská, takže já jsem to myslela, jeslti mi vyjde na jídlo.. Samozřejmě u nás, když peníze nemám manžel dá, ale já si zase chci osobně hlídat kolik dám za jídlo a nebrat z jiné peněženky.. Prostě vím, že mám tolik se snažím neutratit, když dojde, manžel dá
@simoušek me to teda prijde znacne nefer…on doma neji? Kolik mu z platu zbejva?
@simoušek píše:
Jemu s platu zbyde 35tísíc cistyho jinak bere kolem píše: Více
A můžu se zeptat co dělá??? ![]()
- Upravit
Spíše co dělá se zbytkem peněz ne ![]()
@Anonymní píše:
A můžu se zeptat co dělá???
- Upravit
@simoušek jezisi kriste, tak to by dostal po tlame…co dela se zbytkem penez je spravna otazka.
nopredevsim, ty jako jeho zena a tvoje dcera se mate podilet na zivnotni urovni sveho muze, to bych si i predstavovala, ze dostanu nejakou sumicku na osobni potrebu, nebo ze dostanu na jidlo a provoz a materska bude ciste pro moji potrebu a dcerku - boty, obleceni a tak.
ja treba nechapu ze se nechce doma dobre najist, koupit treba dobrou rybu, nebo teleci, nebo tak…to muj muz si zase rad dopreje.
@suik píše:
@simoušek jezisi kriste, tak to by dostal po tlame…co dela se zbytkem penez je spravna otazka.nopredevsim, ty jako jeho zena a tvoje dcera se mate podilet na zivnotni urovni sveho muze, to bych si i predstavovala, ze dostanu nejakou sumicku na osobni potrebu, nebo ze dostanu na jidlo a provoz a materska bude ciste pro moji potrebu a dcerku - boty, obleceni a tak.
ja treba nechapu ze se nechce doma dobre najist, koupit treba dobrou rybu, nebo teleci, nebo tak…to muj muz si zase rad dopreje.
z tolika penez bychom za chvilku usetrili na novej bourak a za nedlouho i na barak, aspon na cast ![]()
@simoušek píše:
Jemu s platu zbyde 35tísíc cistyho jinak bere kolem píše: Více
Promiň ale tvůj chlap je normální hajzl. On bere takový peníze a ty se ho musíš doprošovat o 2000?
Tak s takovým idiotem bych nebyla ani minutu. Ale neříkej mi že před dítětem byl jinej! Když si vybereš takovýho vola za otce svýho dítěte, tak pak nebreč že nemáš ani na mýdlo. Já být na tvým místě tak se rozvádím a jdu od něj - alimenty vypočítané z jeho platy by rozhodně byly mnohonásobně vyšší než 2000!
Ještě dodám že pokud spolu nemluvíte celý měsíc kvůli 2000 tak vůbec nechápu v čem spočívá smysl vašeho vztahu.
@Lynette píše:
Promiň ale tvůj chlap je normální hajzl. On bere takový peníze a ty se ho musíš doprošovat o 2000?Tak s takovým idiotem bych nebyla ani minutu. Ale neříkej mi že před dítětem byl jinej! Když si vybereš takovýho vola za otce svýho dítěte, tak pak nebreč že nemáš ani na mýdlo. Já být na tvým místě tak se rozvádím a jdu od něj - alimenty vypočítané z jeho platy by rozhodně byly mnohonásobně vyšší než 2000!
To naprosto souhlasim… ![]()
- Upravit
Odejde ona, ona rozbije rodinu. Takže nemůžeme myslet tímhle způsobem. Navíc jestli je podnikatel, má moc a peníze a za peníze si koupíme cokoliv, pravdu i lež
![]()
@Lynette píše:
Promiň ale tvůj chlap je normální hajzl. On bere takový peníze a ty se ho musíš doprošovat o 2000?Tak s takovým idiotem bych nebyla ani minutu. Ale neříkej mi že před dítětem byl jinej! Když si vybereš takovýho vola za otce svýho dítěte, tak pak nebreč že nemáš ani na mýdlo. Já být na tvým místě tak se rozvádím a jdu od něj - alimenty vypočítané z jeho platy by rozhodně byly mnohonásobně vyšší než 2000!
- Upravit
@suik píše:
nopredevsim, ty jako jeho zena a tvoje dcera se mate podilet na zivnotni urovni sveho muze,
To je v zákoně!!!
![]()
Totožná diskuze už tu byla a sešly se dobré rady ![]()
Co se mi líbilo, tak začni šetřivě vařit
třeba: topinky
knedle s vajíčkem atd. atd., neuvědomí di to?
Vař tak dokud mu to nedojde. Stálo by za to tu diskusi najít ![]()
Asi bych koukla i kde najít znění toho zákona a předložit mu to
a natvrdo mu říct, že snad není tak blbej aby to nepochopil.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat