Jak vycházíte s mateřskou?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8996
1.7.12 20:05

@Larr To naštěstí nemáš pravdu. Znám podnikatele který vydělává daleko víc ale alimenty hezky platí protože zákon je prostě zákon. Něco jinýho je vymáhat alimenty od nezaměstnanýho chlapa který ani snad nemá trvalý bydliště a něco jinýho je vymáhat od někoho s takovým příjmem.

• načítám...
2185
1.7.12 20:07

https://www.emimino.cz/…mesic-50015/

TUHLE DISKUSI SI POŘÁDNĚ PŘEČTI :!

Pak nám napiš co si o tom myslíš :think:

@cukřenka píše:
Situaci ve které jsi nezávidím.

Radím opravdu vyřadit manžela na vedlejší kolej - nekupovat jídlo pro něj, nevařit pro něj, neuklízet po něm, neprát, nežehlit, klidně si označ i hygienické potřeby, ať si čistí zuby a prdel čím chce.

Na jednu osobu vychází cca 2000,– měs. na jídlo a hyg. potřeby a 2000,– na bydlení (voda, elek.,plyn, teplo), takže teď víš kdo ti užírá rozpočet.

Máme sice taktéž rozdělené účty, ale pokud by mi chyběly peníze na jídlo nebo na větší invetici pro malého, tak neexistuje nějaké vracení.

Peníze si vracíme pouze po domluvě, kdy jeden z nás potřebuje uhradit větší položku v hotovosti a není čas vybrat, na vesnici není ani kde (jedná se dovoz drobnějšího mater. na stavbu či zaplacení zedníkům), takže u nás z 90% manžel vrací mě :mrgreen:
  • načítám...
402
1.7.12 20:23

Ale jista jsem si tim ze v tom neni jina, protoze sex mame 5krat dene za noc jeste 2krat. nevim co s nem je.

• načítám...
Larr
1.7.12 20:25

Bohužel nemáš pravdu, může vydělávat půl milionu, ale pokud žena - matka dítěte - nemá důkaz o tom, že ty peníze fakticky má, tedy vydělá, je namydlená :roll:

Někdo tu v jiné diskusi psal, že zákony jsou pro všechny stejné a všechny budoucí maminky na MD mají nárok na vše stejně - a zase - to není až taková pravda. Pokud otec (podnikatel) nepřizná vše, co vydělá, rodina bere přídavky na černo. Pokud otec dítěte vyděláva velké peníze, ale prokazatelně přizná méně a žena, manželka či matka dítěte to nemá jak dokázat, těžko ji soud přizná obrovské alimenty. Jak by si tady na emiminu vášnivé diskutérky - matky - jistě přály. Jak jsem psala, kdo má moc a peníze, zaplatí si cokoliv a může vydělávat kolik chce, ale na sociálce bude za invalidního důchodce a chudáka, co má životní minimum a veškerý majetek a podnikání a tedy i příjmy je na společníka či jeho maminku. Částečně to řeší předmanželské smlouvy, ale bohužel případů, kdy otec dítěte náramně dobře uživí svou novou rodinu a bývalá manželka s dítětem počítá každou korunu známe mnoho :roll: :lol: A pokud zakladatelka neví, kam mizí zbytek peněz, tak nějak s jejich příspěvků mám pocit, že je to u nich doma „tabu“, těžko bude mít u soudu ty správné argumenty :roll: :lol:

@Lynette píše:
@Larr To naštěstí nemáš pravdu. Znám podnikatele který vydělává daleko víc ale alimenty hezky platí protože zákon je prostě zákon. Něco jinýho je vymáhat alimenty od nezaměstnanýho chlapa který ani snad nemá trvalý bydliště a něco jinýho je vymáhat od někoho s takovým příjmem.

Příspěvek upraven 01.07.12 v 20:27

• Upravit
539
1.7.12 20:27

AHojky holky také se k vám přidám. Také mám jen rodičák 3 800 a sotva s tím vyžiju.. musím chodit do práce abych mohla malého uživit. Je to hrozné a nepochopitelné že matky co jsou samy si nemůžou určovat jak dlouho a hlavně jak chtějí vybírat si rodičák… a ty mámy co mají kluka je jim jedno kolik berou a oni si to mohou určovat… tohle je fakticky ke vzteku… naštěstí mi v tomhle pomáhá mamka alespon trošku.. ale kdybych byla uplně na malého sama tak nevím jak bych dopadla..(přítel ještě chodí do školy a jen na brigády) :-((((((

• načítám...
14856
1.7.12 20:29

Tohle se mi fakt nelibi :think:, ja bych ho hnala svinskym krokem a jak snesu hodne, tohle by u me byl teda docela padnej duvod k rozvodu :think:

ja jsem teda trochu na prachy a nejsem zadnej setril a zralo by me, kdybych mela susit hubu vedle takovyho prachace a jeste ze sve materske skudlit na jidlo a ptat se, kde usetrit.

s temahle penezma nakupuju biovejce, lepsi potraviny, nekoukam na akce.

manzelovi bych rychle utipla tipec, zadny vyvarovani, prani, zadnou kosmetiku, jak tu bylo napsano. A zadny sex!

• načítám...
14856
1.7.12 20:31

@Larr bohuzel si myslim, ze mas pravdu :think:

• načítám...
36009
1.7.12 20:32
@simoušek píše:
Ale jista jsem si tim ze v tom neni jina, protoze sex mame 5krat dene za noc jeste 2krat. nevim co s nem je.

A kdy chodi do prace? :-)

• načítám...
14856
1.7.12 20:33
@simoušek píše:
Ale jista jsem si tim ze v tom neni jina, protoze sex mame 5krat dene za noc jeste 2krat. nevim co s nem je.

pockej, to ti snad ani neverim, takhle jsme nekralikovali ani na zacatku vztahu…to nemuzete nic jineho stihnout.

• načítám...
19494
1.7.12 20:36
@suik píše:
pockej, to ti snad ani neverim, takhle jsme nekralikovali ani na zacatku vztahu…to nemuzete nic jineho stihnout.

my jo :-D jen treba trikrat denne, petkrat uz je to fakt moc

• načítám...
36009
1.7.12 20:36

Jinak abych nebyla mimo, nemam sice materskou, ale jsem doma a mam jen prijem z pronajmu bytu, ze ktereho si platim nutne veci, na zbytek mam kartu od muzova uctu. Z tzoho nakupuju jidloa veci domu a sobe co chci..

• načítám...
Larr
1.7.12 20:44
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@suik píše:
  • Upravit
402
1.7.12 20:47

Manzel je v praci jak kdy on tam ma obchodniho reditele ktery ho zastupuje nekdy dojede uz v 10rano nekdy ve 12jak kdy ale pozde domu nejezdi.

• načítám...
36009
1.7.12 20:49

A to te jako ohne a za dve minuty konec? Nebo predehra, pulhodinova souloz? Asi se ptam jak blbec, ale neumim si to predstavit, jako denne.. :-)

• načítám...
36009
1.7.12 20:53

Hele a jinde jsi psala tohle, takze jak?

Ahojky, my to nemame rozdelene nijak:)partner všechno plati za nas, nakupije jidlo plati elektriku, vodu proste pojišteni všechno ja beru rodičak 4600 a me manzel jeste prida 5tisic a ja nakupiju detem obleceni hracky a tak:) 

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat