Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Silverine247 no, řekla jsem mu, že vím že mě podvádí. Že lituju opravdu toho, že jsme se vzali, že je teď všechno díky tomu komplikovanější. Že jsem nevěděla s kým žiju, že je to zlý sen…Že mě nejvíc bolí představa, kolik let jsem s ním ztratila. On všechno popřel, neřekla jsem mu totiž že jsem ty maily viděla na vlastní oči. Říká, že jedinej kdo ničí rodinu jsem já. Že nás miluje a dělá pro nás všechno. Že on má svědomí čistý…
Jako já když si vzpomenu, jak mi kouká do očí a lže mi… Nevím,.no. cítím se opravdu špatně. Nevěřím v lepší „zítřky“. Vždycky pro mě byly prioritou děti, miluju je, jen ty mě drží.
Neboj, to on by to popřel i kdybys mu řekla, žes to viděla. Vlastní zkušenost, můžeš mít fotky, screenshoty i vytisknuty mejly a stejně zatloukaji a zatloukaji
co kdybysme náhodou byly tak úplně vypatlany a uvěřily
možná i kdybys je načapala v posteli, tak ti řekne že má svědomí čistý
![]()
Souhlasím, pokud nemáš ty možnosti, co očividně zdejší uživatelky mají - protože si každý měsíc odkládají x tisíc na tajný účet, však vědí že za pár let budou utíkat od manžela
tak to udělej jak psal někdo výše - buduj si svůj svět v manželství.. Pomalu ale jistě a až to půjde, odejdi. Sbirej podklady, faktury, i ten email sis měla vyfotit, teď už to možná smaže.
Pokud nemáš možnost odejít hned. Tak se začni připravovat. Prostě žij vedle manžela a chystej se. Postupně si šetři, začni učit děti větší samostatnosti…
@FraDeu No tak jsou manželé, v tom případě si dělí to co za 16 let nasetrili. Má nárok na polovinu takže jaké šetření bokem? Je vše společně a pak se dělí.
@Lainaire8 píše:
Neboj, to on by to popřel i kdybys mu řekla, žes to viděla. Vlastní zkušenost, můžeš mít fotky, screenshoty i vytisknuty mejly a stejně zatloukaji a zatloukajico kdybysme náhodou byly tak úplně vypatlany a uvěřily
možná i kdybys je načapala v posteli, tak ti řekne že má svědomí čistý
![]()
Tak tohle, ale neni o vypatlanosti. On jen minimalizuje ztraty, protoze rozvod pro nej bude velka ekonomicka ztrata.
Za vypatlane povazuji jenom ty, ktere vedi uplne vse o vsech milenkach a neverach a i presto zustanou, protoze bez neho si pomalu neutrou zadek a hraji na okoli jak jsou nad veci a v pohode. Neco jako pani Klusova ![]()
Zakladatelko v tvé situaci bych se s manželem domluvila na volném manželství. Žít spolu v jedné domácnosti kvůli dětem a jinak volné manželství.
Začalo to dobře: “Chci se rozvést - mám skvělého manžela,…” V druhém odstavci: “je to pěknej haj. l” ![]()
Teď k tvé otázce. U někoho ano, u někoho se to zmírní ale bolet to bude pořád. Říká se to snadno, já vím, ale někdo kdo tě podvádí nestojí ani za jednu slzu ale za pořádny kopanec. Otázka je, jestli ho opravdu miluješ nebo jak píšeš, je to jen těžký zvyk. Každopádně držím palce, ať to zvládneš.
@pohledzdruhestrany no, bohužel ano. Sex cca 3× týdně. Z toho by člověk opravdu zvracel ![]()
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany no, bohužel ano. Sex cca 3× týdně. Z toho by člověk opravdu zvracel
A ty se nebojis, ze od neho chytnes chlamydie, brebery, syfla, ajcy a nevim jakou havet jeste?
Hlavne, ze vedle by skoro vsechny inteligentky chtely po partnerovi testy za tisice na venericke choroby ![]()
Zakladatelko nejsi v tom sama, známá se rozvedla a na seznamce začala hledat nového partnera a za půl roku se nezávazně sešla s 10 partnery a 8 z nich bylo ženatých. Chlapi tam hledají sex a jejich ženy jen o tom nevi, ty jsi měla smůlu, že jsi se o tom dozvěděla. Dokonce tam našla chlapa, který před dvěma měsíci měl svatbu, no co říct, jsou to prasata.
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany no, bohužel ano. Sex cca 3× týdně. Z toho by člověk opravdu zvracel
Buď ráda, co máš a toho svýho uctivej, že máte pravidlny sex. Není to pravidlem. Přečti si třeba tuhle diskuzi frustrované zakladatelky a dalších diskutujících.
https://www.emimino.cz/…ence-438283/
@Anonymní píše:
@Andrea MP dekujiotec už nežije, maminka stará… My jsme spořili společně, v bytě máme vše nové, ale není náš. Máme i zahradní domek, atd. Nějak bysme se snad domluvili, ale je to těžké. Hlavně udělat ten první krok
Tak jestli máte naspořeno společně, tak budeš mít nárok na půlku. Jestli jste po zařízení nového bytu i na společném účtu na suchu, budeš to mít komplikované, ale jak píšou holky, řešitelné to je.
Otec po rozvodu nezmizí a pokud jak píšeš se o děti stará a není to úplný omezenec, tak se bude starat a věnovat dětem i po rozvodu. Nebudeš na to sama.
Pokud se opravdu chceš rozvést, tak se obrať na právníka. Oni už vědí, co vše je nutné provést, abys neodešla s holým zadkem. I když já jsem furt za férové vyrovnání. ![]()
Bezplatná poradna rozvodového právníka byla i tady na emimi tak si projdi ty otázky, třeba ti to pomůže https://www.emimino.cz/…dinne-pravo/