Perfekcionista a tezke rozhodnuti

Anonymní
25.8.21 20:07

Perfekcionista a tezke rozhodnuti

Jdu se spis vypsat a nebo treba ma nekdo podobnou zkusenost. Mam partnera, je ale puntickar. Casto se hadame kvuli blbostem. Ma svuj rad ma sve zasady. Vidim ze se neumi podivat na vec z druheho pohledu. Emoce taky nedava extra najevo. Pozaduje aby domacnost nejak fungovala, kdyz udelam neco jinak hned, prijde se zeptat a zacne byt vzteklej. Jsem psychicky unavena. Jak opustime byt je z neho super chlap, tam nema svuj rad. Jsem pevne rozhodnuta mu dat proste navyber, ze s tim neco zacne neco delat nebo se odstehuji. Neda se to. Moc kompromisu od neho nedostavam a me to mrzi. Neni mezi nami sdileni svych pocitu, proste nic.. ja sama jsem chodila na terapii a makala na sobe takze si myslim ze on by mohl taky. Nechci davat ultimata ale jsem uz zoufala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
222
25.8.21 20:20

Perfekcionista vedle sebe snese zase jenom perfekcionistu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.8.21 20:53

Pochybuju, ze se zmeni.
A dite mu do toho radu a poradku hodi vidle tak, ze to neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13317
25.8.21 21:00

Ukončila bych to a hledala někoho, z koho nebudu ve stresu. Vadí ti to už teď… A ne, nebude se to zlepšovat… Bude to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 21:05

O dítěti neuvažuje ani on

• Citovat
  • Upravit
9296
25.8.21 21:12

A bude jen hůř :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 21:15

Ja tajne doufam ze kdyz clovek chce ze se da s tim neco delat :( i kdyz on sam si to uvedomuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.21 21:19

Ten můj to má také tak. Má hodně z příznaků Aspergera. To nemůžeš vyhrát, nezměníš ho. On si připouští, že je něco jinak? To je základ, ze kterého se dá vyjít. Pak musí chtít to změnit. A i tak :oops:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
26.8.21 10:45
@Anonymní píše:
Jdu se spis vypsat a nebo treba ma nekdo podobnou zkusenost. Mam partnera, je ale puntickar. Casto se hadame kvuli blbostem. Ma svuj rad ma sve zasady. Vidim ze se neumi podivat na vec z druheho pohledu. Emoce taky nedava extra najevo. Pozaduje aby domacnost nejak fungovala, kdyz udelam neco jinak hned, prijde se zeptat a zacne byt vzteklej. Jsem psychicky unavena. Jak opustime byt je z neho super chlap, tam nema svuj rad. Jsem pevne rozhodnuta mu dat proste navyber, ze s tim neco zacne neco delat nebo se odstehuji. Neda se to. Moc kompromisu od neho nedostavam a me to mrzi. Neni mezi nami sdileni svych pocitu, proste nic.. ja sama jsem chodila na terapii a makala na sobe takze si myslim ze on by mohl taky. Nechci davat ultimata ale jsem uz zoufala.

Takze te doma buzeruje a ani ti nedava najevo, ze te ma rad. Mas to zapotrebi?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky