Jak z toho ven...? Manželství, práce

Anonymní
26.8.21 14:18

Jak z toho ven...? Manželství, práce

Omlouvám se za anonym, bohužel je tu dost známých…
Moje situace je taková, že se chci rozvést. Mám skvělého manžela, je dobrý táta, postará se o nás, pomůže doma… Na druhou stranu výbušný cholerický typ, ale hlavně je nejvěrnej… Je nechutnej haj.zl, opravdu co jsem teď zjistila, je tohle už nemoc. Málem jsem se složila, bylo mi tak zle, že jsem nemohla ani stát na nohách. Teď, kvůli dětem, jsem se trochu vzchopila, protože fungovat musím :,( každopádně vím, že to nejhorší přijde. Jsem s ním 16let, je to těžký zvyk, bolí mě představa nového života, nového začátku :,(. Ať přemýšlím jak přemýšlím, nevím, jak to udělat, abych žila sama. Práci mám, ale pouze na 6h/den. Mám to tak kvůli škole a školce, aby jsem děti obstarala. Nikoho na hlídání nemám. Musela bych spoléhat jen sama na sebe. Ale ten plat by prostě veškeré náklady nedal :,( nic našetřené nemám, před rokem jsem si koupila auto, které potřebuji kvůli práci.

Jen mi řekněte, přebolí to někdy? Zůstali jste někdo po rozvodu bydlet poblíž? Jak jste snášeli, když jste se potkali? Ale hlavně, jak ho přestat milovat? Vím, že je špatný, nechci s ním už žít… Ale ten cit tam prostě je :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2330
26.8.21 14:22

Proč sis 16 let neodkládala peníze bokem?
Teď bys je mohla vzít, šmahem uhradit kauci, nájem a shánět stěhováky. A né řešit, že nemám, chlap cholerik, a co teď?
Začni škudlit, pořeš děti, alimenty, podat rozvod na soud.
S citama u cholerika neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26912
26.8.21 14:25

Neverny bude asi uz delsi dobu, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 14:32

@cecetka ano, to je delší dobu. Teď musím zase vysvětlit, proč jsem neodešla dávno, že. Jinak se tu na mě sesypou. Nevěděla jsem to. Nejsem stíhačka, co mu volá 10× denně, kde je a co dělá. Do mobilu jsem taky nelezla. Ale jak se říká, pravda vyjde vždy najevo. Objednávala jsem věci z netu, přes jeho počítač, kde byl otevřený mail. To jsem koukala. Doslova jak puk. Milion zpráv, od desítek žen, fotky, schůzky, atd. První email z roku 2013, až doteď…

• Citovat
  • Upravit
305
26.8.21 14:32

@FraDeu Tak my s manželem třeba spoříme společně a pro sebe si necháváme pouze malou část - každý 10% tak taky nemáme na svých osobních účtech statisíce na samostatný život. S tím prostě úplně nepočítáš.

Zakladatelko - nemůžeš se třeba na půl roku přestěhovat k rodičům? Než si najdeš novou práci a tak? Jak staré jsou děti?

Alimenty y ti mohly pomoci, některé ženy mají nárok i na výživné. A co SJM po rozvodu, zůstane ti z něho něco?

Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
26.8.21 14:36
@FraDeu píše:
Proč sis 16 let neodkládala peníze bokem?
Teď bys je mohla vzít, šmahem uhradit kauci, nájem a shánět stěhováky. A né řešit, že nemám, chlap cholerik, a co teď?
Začni škudlit, pořeš děti, alimenty, podat rozvod na soud.
S citama u cholerika neporadím.

Málokdo má větší obnos peněz jenom tak na úctě k dispozici. Tohle prostě nemohla čekat.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
26.8.21 14:37

Jak bys byla na vsechno sama, deti prece budou mit stale i otce, o kterem pises, ze se stara. Proc by se on nemohl zapojit do vyzvedavani deti napr., abys mohla pracovat na plny uvazek? Taky ti bude muset prispivat financne. Znas to - kdo chce, hleda zpusoby, kdo nechce, hleda duvody. Tvuj nejvetsi problem je, ze vis, ze je to parchant, ktery ti ublizuje, ale ty ho prece tolik milujes! Co je na nem tak milovanihodneho? On o tom vi, ze ty o jeho neverach vis?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.21 14:37

@Andrea MP dekuji :kytka: otec už nežije, maminka stará… My jsme spořili společně, v bytě máme vše nové, ale není náš. Máme i zahradní domek, atd. Nějak bysme se snad domluvili, ale je to těžké. Hlavně udělat ten první krok :,(

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
26.8.21 14:38
@Anonymní píše:
@cecetka ano, to je delší dobu. Teď musím zase vysvětlit, proč jsem neodešla dávno, že. Jinak se tu na mě sesypou. Nevěděla jsem to. Nejsem stíhačka, co mu volá 10× denně, kde je a co dělá. Do mobilu jsem taky nelezla. Ale jak se říká, pravda vyjde vždy najevo. Objednávala jsem věci z netu, přes jeho počítač, kde byl otevřený mail. To jsem koukala. Doslova jak puk. Milion zpráv, od desítek žen, fotky, schůzky, atd. První email z roku 2013, až doteď…

Drsné. Žádné chvilkové zaváhání. :lol:

• Citovat
  • Upravit
26912
26.8.21 14:48
@Anonymní píše:
@cecetka ano, to je delší dobu. Teď musím zase vysvětlit, proč jsem neodešla dávno, že. Jinak se tu na mě sesypou. Nevěděla jsem to. Nejsem stíhačka, co mu volá 10× denně, kde je a co dělá. Do mobilu jsem taky nelezla. Ale jak se říká, pravda vyjde vždy najevo. Objednávala jsem věci z netu, přes jeho počítač, kde byl otevřený mail. To jsem koukala. Doslova jak puk. Milion zpráv, od desítek žen, fotky, schůzky, atd. První email z roku 2013, až doteď…

To bych odesla taky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.8.21 15:12

Hlavne si nejdriv sezen vsechny doklady o majetku, vypisy z uctu (i jeho), ze sporeni, faktury za nabytek, vybaveni, vsechno. Az se bude delit majetek, at mas podklady.
Plus jeho vyplatni pasky kvuli alimentum.
Na vyzvedavani deti a jeho podilu pece se pak zkus domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
26.8.21 15:21

Máš dvě možnosti - buď si vytvořit svůj nový život bez manžela, nebo svůj vlastní život s manželem.
Můžeš si vytvořit v rámci manželství i svůj vlastní svět, dělat věci, které tě baví, potkávat se s lidmi, které máš ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
26.8.21 15:41
@Anonymní píše:

No a on to vi, ze to vis? Jestli ano, tak jak reagoval? Je mi to lito. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.21 15:51

@Silverine247 no, řekla jsem mu, že vím že mě podvádí. Že lituju opravdu toho, že jsme se vzali, že je teď všechno díky tomu komplikovanější. Že jsem nevěděla s kým žiju, že je to zlý sen… :,( Že mě nejvíc bolí představa, kolik let jsem s ním ztratila. On všechno popřel, neřekla jsem mu totiž že jsem ty maily viděla na vlastní oči. Říká, že jedinej kdo ničí rodinu jsem já. Že nás miluje a dělá pro nás všechno. Že on má svědomí čistý… :) Jako já když si vzpomenu, jak mi kouká do očí a lže mi… Nevím,.no. cítím se opravdu špatně. Nevěřím v lepší „zítřky“. Vždycky pro mě byly prioritou děti, miluju je, jen ty mě drží. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.21 15:52

@DanielaD to je taky možnost :palec: asi to bude můj první krok. Musím se od něj pomalu odprostit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky