Jak zastavit tchýni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
845
18.2.20 20:57
@Anonymní píše:
@divine woman byt je společný… Zazvoní a když dělám, že nejsem doma, tak si odemkne a divý se, že jsem ji neotevřela…

Ta bude asi z těch typů, které vyhodíš oknem, a dveřmi se vrátí. Tady je nejdůležitější to, jestli je přítel na tvojí straně. Pokud ne, pak ti to opravdu nezávidím. Kvůli takovým vlezlým babám se už rozpadlo mnoho vztahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
18.2.20 20:58
@Anonymní píše:
@divine woman byt je společný… Zazvoní a když dělám, že nejsem doma, tak si odemkne a divý se, že jsem ji neotevřela…

Společný byt znamená, že kdo dostane klíče byl mělo být společně rozhodnutí. A ty si to určitě neprejes…tak to snad musí tvůj přítel pochopit. Co kdyby tam vlezla v nějaké nevhodné chvíli. To je fakt děsný 8o A zkusit krmit moje dítě nějakým ji navařenými jídlem, tak to by zkusila jen jednou…stůj si za svým a nenech se od ní utlačovat. Ty jsi přece máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479

Já bych teda radši volila tu přímou cestu. Promluvila bych si s tchýní, že je ti to nepříjemné a domluvila se na pravidlech, která mi vyhovují, to samé s partnerem. Například, že se předem telefonicky domluví, jestli přijd nebo ne atd. Pokud by to nerespektovala, trvala byc na om, aby neměla klíč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897

Hele a tchyně nepracuje nebo co? Že má furt čas otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.20 20:59

@sahrazad1 právě, že už se jednou stalo, že se syn zabouchl doma a ona byla jako záchrana… Já ji dnes něco podobného naznačila ale ona si rypla ještě víc…

• Citovat
  • Upravit
3353
18.2.20 21:01
@Anonymní píše:
@vrbule to jsem taky zkoušela, ale pak vyzvídá co jsme dělali, o čem jsme povídali a já nemám tu odvahu ji odporovat… Zkusím to ještě nějak přes přítele… Děkuju moc :srdce:

Seber odvahu a postav se jí. Slušně, ale neústupně. To mě úplně zvedá ze židle, jak se může někdo tak chovat.. hodně štěstí a nedej se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
@Anonymní píše:
@sahrazad1 právě, že už se jednou stalo, že se syn zabouchl doma a ona byla jako záchrana… Já ji dnes něco podobného naznačila ale ona si rypla ještě víc…

No ale ty se nesmis dat! Nenechavej ji krmit tveho syna! Vyhodila bych ji, muze si za to sama. Budes muset sebrat odvahu, nebo te to znici a budes za neschopnou…

• Citovat
  • Upravit
2164

No ziram 8o nevychovana baba si dovoli vlist do bytu, kdyz ji nikdo neotvira. okamzite bych ji zabavila klice uz rovnou od dveri.toto bude gradovat a pokud nebudete s chlapem tahnout za jeden provaz, tak ztah pujde do kytek. Nenech se, tchyne jsou nektery jedovaty a ta tvoje bude jedna z nich. drzim palce at to vse dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
18.2.20 21:02
@Anonymní píše:
@sahrazad1 právě, že už se jednou stalo, že se syn zabouchl doma a ona byla jako záchrana… Já ji dnes něco podobného naznačila ale ona si rypla ještě víc…

Hele budeš to mít o to těžší jestli za tebou nebude stát manžel. Hlavně neustupuj jinak jsi nahraná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.20 21:02

@vrbule mimochodem to už se taky stalo… Proto už přítel se mnou odmítá něco mít… Zkusím to děkuju Všem za podporu… Dodalo mi to nějakou sílu…

• Citovat
  • Upravit
3353
18.2.20 21:03
@Anonymní píše:

Tak to dej radši klíče nějaké spolehlivé sousedce…ty nemáš poblíž své rodiče, že by měli klíče oni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.20 21:03

@divine woman tchýně je na úřadu práce…

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
18.2.20 21:04

Navic tve dite, jak poroste, uvidi, jak je s tebou zachazeno, a bude se chovat stejne

Příspěvek upraven 18.02.20 v 21:04

• Citovat
  • Upravit
53518
@Anonymní píše:

Přítel by jí měl říct, že každý den není záhodno vás navštěvovat. Jestli chce uvařit, ať to přinese, ale nemusí to do dítěte futrovat. Nechala bych klíče v zámku a prostě neotevřela, pokud by po rozhovoru přišla neohlášeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466

@sahrazad1 vyloženě bych jí asi nevyhazovala… :think: udělá si zbytečně zlou krev i s chlapem. Zkusila bych to prostě slušně ale jasně. A hlavně to probrat i s chlapem. Třeba maminka na něj víc dá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová