Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer přeji.
Chtěla bych se zeptat, jaká je dle vás vaše nejhorší vlastnost? Co na své povaze nemůžete vystát? 😂
Já bych se označila za „slibotechnu“. Každému chci vyhovět, naslibuji hory doly a samozřejmě stihnu jen polovinu, protože se to nedá zvládnout vše.
Trpělivosti jsem do vínku taky moc nedostala a aby toho nebylo málo, jsem obrovský flegmatik.
Tak co, máte i vy nějaké špatné vlastnosti nebo je emimino plné sebevedomych a dokonalých lidí?
![]()
Prokrastinace a zbytečné samonasírání kvůli kravinám ![]()
A občas i zbytečné utrácení… ![]()
Cholerik a pak bych si nafackovala..
Kricim na deti..a pak se jim omlouvam
Jsem nervak. Obavam se kde ceho dopredu. Jsem pohodlna, ze tem neprijemnym situacim se snazim vyhnout, kdyz to jde. Nerozhodnost. Nesikovnost. Vztahovacnost. No, nemam zrovna uplne stastnou povahu.
Ja jsem hrozna lenora
. Když vidim nekde zkratku, tak ji hned vyuziju (realne i obrazne).
Jsme nervák a k tomu, bohužel, strašný puntičkář. Šílená kombinace, když něco nejde podle mého plánu, dokáže mě to strašně vnitřně vytočit. A navíc jsem dost kritická, jak vůči sobě, tak vůči ostatním.
Tolerance. Ale už na sobě pracuji. Protože někteří si to vysvětlují, že mi můžou skákat po hlavě.
Já jsem úplně dokonalá a jediná moje špatná vlastnost je přehnaná skromnost
![]()
Kouření.
několikrát jsem přestávala a několikrát začala. Jsem hrozná.
Lenost a prokrastinace závislost na kávě a pak jsem přecitlivělá a všechno děsně prožívám.
Když se mi něco nechce dělat, nedokážu se k tomu dokopat. A občas mi chybí trpělivost ![]()