Jaké chytré hodinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
19.5.25 09:45

@paulita4 mně to přijde že to mají děcka takové jak špioni vysílačky :-D nemůže se stát že by třeba i omylem nějak vytočila číslo a pak dělala odposlech? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.5.25 13:40

@pouni No právě. Takže tohle pro mě například není podstatná funkce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.5.25 09:38

Nemáte někdo tyto hodinky? Forever Kids Look Me! 3. Mají dost velkej displej, v podstatě asi i všechny funkce co by jsme potřebovali. Jen nevím jak je to s reální výdrží baterii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.5.25 13:04

@barts93 Ten displej je fakt docela velký. Nenašla jsi i nějakou fotku, jak ty hodinky vypadají na ruce? Přeci jen dětská ruka je malá a když jsou hodinky moc velké, tak to může působit směšně a navíc je to nepraktické. Taky bych si zjistila něco o tom operačním systému, když mají vlastní, tak jak často vycházejí aktualizace a jak dlouho je u těch hodinek vůbec zajištěná podpora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.5.25 10:10

@ceanova to bohužel ne ale co se týče parametrů tak velikost displeje je psána 1,85". je to postačující nebo je to málo/hodně? V tomto se tak neorientuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.5.25 14:00

@barts93 No já jsem si to prohlížela, a proto se na to i ptám. Je to dost. Ale to nic nemění na tom, co jsem se chtěla dozvědět já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.5.25 06:57

@ceanova Vždyť píšu že jsem takovou fotku nenašla ale našla jsem parametry. Tak jestli se nedá nějak odrazit od těch palců. :think: Psala si ještě o vlastním operačním systému. To jako není že Android například?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
23.5.25 13:33

@nikka323 Ty u těch hodinek? No přes aplikaci to umíš :-D Třeba zapnout kameru a vyfotit :-D Ale prr, taky to neumí všechny hodinky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.5.25 10:19

@paulita4 jakože bez toho aby to nevědelo to díte? Nemůže to být pak nějak napadený jako porušení soukromí nebo něco :D V dnešní době se člověk už bojí kdecoho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8117
26.5.25 10:45
@barts93 píše: Více

1.85" mi přijde na dítě obrovské, to bude vypadat veliké i na drobnější ženské ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.5.25 13:59

@pouni Tak první věc je, jestli tě práskne vlastní devítileté dítě :-D A druhá věc je, že o tom vůbec nemusí vědět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.5.25 06:36

@paulita4 No jo, ale právě to je trochu ošemetný… Na jednu stranu chápu, že člověk chce mít přehled a chránit dítě, na druhou stranu by se to asi mělo dělat s rozumem. Kde je podle vás ta hranice mezi bezpečností a narušením soukromí? 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.5.25 08:58

@rmot takže na jakou velikost je dobré přihlížet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8117
28.5.25 11:32
@paulita4 píše: Více

Tak ono mu to může dojít v pubertě v nejblbějším období, kdy hledá na rodičích to nejhorší, že vlastně ty hodinky, co vidí někde na internetu a považuje je za totálně šmírácké, nasadila maminka jemu/jí v dětství také. Napravit takovou ztrátu důvěry potom může být dost práce, pokud se to vůbec povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8117
28.5.25 11:34
@barts93 píše: Více

To záleží na ruce toho dítěte. Když uvidíš někde nějaké pěkné, tak si z té úhlopříčky zkus přepočíst pythagorovou větou velikosti jednotlivých stran a vystřihnout si tak veliký obdélník (čtverec - podle tvaru těch hodinek) a přiložit ho děcku na ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák