Jaké vánoční filmy, pohádky pro děti

14047
23.11.12 16:08

Jaké vánoční filmy, pohádky pro děti

AHOJ
tak chci mým v lednu tříletým dvojkám ukázat, co jsou Vánoce, kdyby to pobral i menší, budu ráda. K tomu bych ráda nasála atmošku Vánoc :)– letos se moc těším, kluci jsou větší, tak si to snad užijí, prvně hodně a vědomě, ne jen papír a krabice a světýlka a shazování stromku.

Takže jaký film nebo pohádku mám hledat - nejlépe youtube, neumím stahovat :(
Prostě, aby viděli, že je stromek a po ním dárky a ty jsou pro děti :)

děkuju za tipy děvčátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
23.11.12 17:02

No já jako malá milovala film Sám doma, ovšem když si vzpomenu, kolik dárků měli pod stromkem v druhém díle, tak bych měla strach to dítěti pustit, aby to nechtělo taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
23.11.12 17:14

Ja mam rada Vanocni prazdniny, ale ty nejsou na youtube :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
23.11.12 18:01

Shrekoleda - sice jinak pojatý, ale v zásadě to tam pěkně vysvětlí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
23.11.12 19:49

Veselé Vánoce Santa Clausi, Santa Claus, Zázrak v New Yorku, Grinch, Polární expres, Rolničky kam se podíváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
19.11.17 11:22

Ahoj, můžete mi poradit nějaké kreslené pohádky o vánocích? Chtěla by jsem pro dceru 3 roky. Jediné co mě napadá je Shrekoleda, Šťastný a veselý Madagaskar, Vánoční koleda. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
19.11.17 11:51

@jary1 Polarni express :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
19.11.17 12:17

Tříleté asi nic.
Polární expres nezaujal u nás nikoho, opakovaně, ani mě.

Mně se líbilo tohle https://www.csfd.cz/…cky/prehled/
ale tam děti budou zbavené iluzí o ježíškovi a místy je ten film docela smutný.

Za vánoční film, který dlouho zůstane v hlavě, bych označila https://www.csfd.cz/…oce/prehled/ , protože ta hudba - to je něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
19.11.17 12:37

@jary1 Laura a její vánoční hvězdička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
19.11.17 13:23

Polární expres jsme zkoušeli, ale nebavil ji. Nejraději má, když je tam hodně zvířátek.
@danyk, @rozumbrada kouknu, to neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
24.11.17 07:48

@jary1 mickey co se stalo o vánocích 1 a 2, mickeyho kouzelné vanoce zavaleni v mysmasi, Shrekoleda, anabela vanocni přání, sobík nico…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
24.11.17 07:52

Ještě mě napadá Anabela vánoční přání
https://www.csfd.cz/…ani/prehled/

a na čsfd mi to vyplivlo toto :think:
https://www.csfd.cz/hledat/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
24.11.17 10:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.18 03:01

Hledám název pohrádky

Ahoj, strašně dlouho přemýšlím jak se jmenuje jedna vánoční pohádka nevím ani rok řekla bych tak od roku 1995 až 2010 třeba je zo nejspíš Americká pohádka… Jde tam o to že santova dcera bude asi hlídat 2 děti kluka a holku které mají jen tatínka protože jim maminka zemřela santova dcera má sestru nebo tetu (nevím) která jí nic nepřeje na začátku bylo jak se něco losuje jake děti jsou hodné a jaké zlobivé nebo něco takového a bylo tam že tá její sestra nebo teta dala na židli prdící polštářek a sedl si na to santa… A pak už si jen pamatuji jak byli ty děti a ten jejích tatínek v nějaké staré chalupě kde našli zavařeniny na staré polici která byla od pavučin… Tomu chlapci se to nelíbilo a pak nějak ta chalupa začala hořet to bylo úplně na konci. Nic víc už si bohužel nepamatuji. Tak doufám že to z toho nějak pochopíte a pomůžete mně zjistit jak se pohádka jmenuje. Děkuji ????

• Citovat
  • Upravit
2
3.2.18 03:02
@Anonymní píše:
Ahoj, strašně dlouho přemýšlím jak se jmenuje jedna vánoční pohádka nevím ani rok řekla bych tak od roku 1995 až 2010 třeba je zo nejspíš Americká pohádka… Jde tam o to že santova dcera bude asi hlídat 2 děti kluka a holku které mají jen tatínka protože jim maminka zemřela santova dcera má sestru nebo tetu (nevím) která jí nic nepřeje na začátku bylo jak se něco losuje jake děti jsou hodné a jaké zlobivé nebo něco takového a bylo tam že tá její sestra nebo teta dala na židli prdící polštářek a sedl si na to santa… A pak už si jen pamatuji jak byli ty děti a ten jejích tatínek v nějaké staré chalupě kde našli zavařeniny na staré polici která byla od pavučin… Tomu chlapci se to nelíbilo a pak nějak ta chalupa začala hořet to bylo úplně na konci. Nic víc už si bohužel nepamatuji. Tak doufám že to z toho nějak pochopíte a pomůžete mně zjistit jak se pohádka jmenuje. Děkuji ????
@Anonymní píše:
Ahoj, strašně dlouho přemýšlím jak se jmenuje jedna vánoční pohádka nevím ani rok řekla bych tak od roku 1995 až 2010 třeba je zo nejspíš Americká pohádka… Jde tam o to že santova dcera bude asi hlídat 2 děti kluka a holku které mají jen tatínka protože jim maminka zemřela santova dcera má sestru nebo tetu (nevím) která jí nic nepřeje na začátku bylo jak se něco losuje jake děti jsou hodné a jaké zlobivé nebo něco takového a bylo tam že tá její sestra nebo teta dala na židli prdící polštářek a sedl si na to santa… A pak už si jen pamatuji jak byli ty děti a ten jejích tatínek v nějaké staré chalupě kde našli zavařeniny na staré polici která byla od pavučin… Tomu chlapci se to nelíbilo a pak nějak ta chalupa začala hořet to bylo úplně na konci. Nic víc už si bohužel nepamatuji. Tak doufám že to z toho nějak pochopíte a pomůžete mně zjistit jak se pohádka jmenuje. Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí