Jaký důvod pobytu v nemocnici si vymyslet pro rodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5132
5.8.21 16:03
@divine woman píše:
Drž se. Bude líp :hug: :hug: :hug:

Jak pro koho, ony některé děti těžko nesou, že jim maminka přivede nového tatínka (nebo strejdu), nebo že za ním odejde ani rodiče nemusí jásat, že se jim dcera… Teď už chápu tu konspiraci se žlučníkem nebo mandlemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
5.8.21 16:10

Zakladatelko řekni jim že máš podrážděný slepák, jdeš na pozorování, na kapačku na zklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
5.8.21 16:19

Pokud nejsou rodice uplne hloupi, tak vsechny jmenovane vymluvy, zvlaste ty akutni, jim budou podezrele. Zadna z techto veci se neplanuje a na kapacku se pacient nehospitalizuje. Jedina uveritelna vymluva je laparoskopie kvuli cyste( akora budou jaksi chybet jizvy). No, je to vas boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magdalena J.
5.8.21 16:24

Zakladatelko, to je mi moc líto. Na žlučník bych se určitě nevymlouvala, mám tuhle operaci za sebou a opravdu si o tom chtěli příbuzní (kterým to vykecala tchyně, taky nijak nestojím o tuhle pozornost), povídat. I teď se občas zeptají, co že dělá ten můj žlučník haha. :roll: Z toho, co tu padlo mi přijde nejlepší ta spánková laboratoř, spousta lidí s tím má problémy, tam jsi přes noc a jenom tam měří, jak spíš. Pak bys řekla, že všechno v pořádku, akorát jsi špatně spala nejspíš kvůli stresu se stěhováním atd. Ale jakákoliv hospitalizace vyvolá podle mě zájem, když říkáš, že jsou ti příbuzní takoví sdílní. Osobně bych řekla něco jinýho - jet pomoct třeba na dva dny kamarádce? Služební cesta? Školení? Výlet s přítelem? Spousta práce se stěhováním a bude pro děti lepší, když budou na to nejhorší jinde? Omlouvám se, že jsem ti moc nepomohla. Drž se, jsi silná žena a věřím, že to zvládneš.

• Citovat
  • Upravit
Janli
5.8.21 17:43
@Luboš P píše: Útěchu by vám snad měl poskytnout milenec.

Jdi už do háje! Zakladatelka má tak dost naloženo. Evidentně vůbec nevíš, čím si momentálně prochází, ale měj tolik sebereflexe a jdi pindat jinam, jo?

• Citovat
  • Upravit
5132
5.8.21 17:43

Takže zakladatelka se nechala milencem zbouchnout, nevyšlo ji to a vy ji teď radíte jak to má zamaskovat před manželem, dětmi a rodiči a to i za cenu lži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.21 17:48
@Janli píše:
Jdi už do háje! Zakladatelka má tak dost naloženo. Evidentně vůbec nevíš, čím si momentálně prochází, ale měj tolik sebereflexe a jdi pindat jinam, jo?

Děkuju za zastání.
Hlupáci a hulváti se mě nijak nedotýkají, maximálně jimi opovrhuju. Ztrapní a znemožní se sami.

• Citovat
  • Upravit
5132
5.8.21 17:58

@Janli Takže zakladatelka zveřejnila svůj příběh ve veřejném prostoru, takže musí připustit, že se ji někdo z obecenstva ozve ne zrovna pro ni příznivě. Nemyslím si, že by si zrovna ty měla mě okřikovat (a posílat mě do háje). Mám snad nárok na svůj názor? Myslím si. že manželé by si měli být věrni (což obsahoval i zákon o rodině platný do 31.12.2013). Je na tom něco špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.8.21 18:06
@Luboš P píše:
Takže zakladatelka se nechala milencem zbouchnout, nevyšlo ji to a vy ji teď radíte jak to má zamaskovat před manželem, dětmi a rodiči a to i za cenu lži?

Umis cist?
Pise, ze s manzelem uz x let nezije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
5.8.21 18:10
@Lucie_Sx píše:
Pise, ze s manzelem uz x let nezije.

Dobrá a proč se k tomu s milencem nepostaví čelem? Proč nepřizná, že s milencem otěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117140
5.8.21 18:13
@Luboš P píše:
Dobrá a proč se k tomu s milencem nepostaví čelem? Proč nepřizná, že s milencem otěhotněla?
četl jsi úvodní příspěvek? mlčeti zlato, twl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
5.8.21 18:14
@Anonymní píše:
Hlupáci a hulváti

Já to vztahuji na sebe, takže vy vdaná jste s milencem otěhotněla a nemáte ani tu dávku odvahy (a slušnosti) to přiznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
5.8.21 18:17

Zakladatelko, uplne ti rozumim a mrzi me tvoje ztrata. :hug: Vymluvila bych se na cystu nebo potom na hodne prace ohledne stehovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
5.8.21 18:19
@Luboš P píše:
Já to vztahuji na sebe, takže vy vdaná jste s milencem otěhotněla a nemáte ani tu dávku odvahy (a slušnosti) to přiznat?

Komu priznat? Ex?? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.8.21 18:27

@Luboš P Drž pec, ty pařeze neempatickej! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty