Jaký máte názor na LGBT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12121
21.1.19 06:42
@zudina píše:
No a to je presne ono. Odmalicka si dite bude myslet, ze model dva tatove napriklad je normalni. Bude mit pokrivene mysleni. Pokud je zena a muz a nefunguji nebo se rozejdou, tak dite ma porad dva rodice, mamu a tatu, proste kdyz jsem gay nebo lesba tak ok, ale deti je vec kterou proste mit nebudu. Je to uchylny

Takže předpokládáte, že to dítě bude ignorovat, že jeho spolužáci mají mámu a tátu, bude ignorovat hodiny biologie, kde se dozví, jak se plodí děti, tedy spojením muže a ženy, nevšimne si tohoto běžnějšího modelu partnerství ve všech filmech, bude ignorovat fakt, že je heterosexuál, prostě si chlapec najde chlapce, či dívka dívku, protože táta má doma manžela, jo? Aha 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.1.19 19:55

Víte, vím kde jsem, a jaký je obsah webu. Trochu mě zarazilo jak pozitivně dokáže tohle téma „projít“ zde, na stránkách, kam chodí maminky a tatínkové (tj ženy a muži) mající, či chtějící mít dítě obvyklou cestou tj početím v heterosexuálním partnerství.

Celkem shrnuto, za dlouhou dobu, co tohle sleduji je asi už velmi na místě se přestat chovat tak korektně. Ono určité věci jdou respektovat, tolerovat, či i dokonce podporovat. Ovšem zcela záměrné zrovnoprávňování až pozitivní diskriminování těchto entit není dobré. Absolutní pomíjení pohlaví a jejich rozdílů je naprosto krátkozraké. Různé gendrové projekty na zákl, či středních školách, neustálé omílání v médiiích, a to především různými aktivistami a aganturami, či právníky, to je opravdu k :poblion:

Za velice věcné považuji tato vyjádření:
https://www.facebook.com/…MzcwNzc4MzY/

A další video je skutečně velmi výstižné.
https://youtu.be/dfy27HD5vD0

Poprosím, aby případné reakce byli po shlédnutí a pochopení celých videopříspěvků a byli k tématu. Nikoliv k náboženství, národnosti atp odkázaných řečníků.

Podle mě je naprosto normální, pokud dvě maminky, nebo dva tatínkové, dva bezpohlavní nebo naopak oboupohlavní osoby, např, budou mít jiné (i když relativně horší) podmínky, nebo práva jako majoritní společnost. Myslím, že kdyby se na tom neživilo tolik lidí, bylo by to mnohem lepší a přirozenější, nejen pro majoritu, ale hlavně i pro samotnou minoritu - geje, lesby atp. Myslím, že ta tolerance není podstatná pro majoritu - ale především, to aby byla tolerantní a rspektující především samotná komunita LGBT (fuj ta zkratka, ten výplod mi nejde přes - prsty :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
21.1.19 21:20

@char-less No a to je právě ten omyl. Ti LGBT lidé, které znám, většinou jen chtějí prožít svůj obyčejný život, někteří (spíš tedy některé) vychovat pár dětí a vydělat právě dost peněz, aby se jim žilo přesně tak, jako nám ostatním. Neznám moc vykroucených extravagantních jedinců, které nám tu podsouváš za normu.

No ano, samozřejmě, i takoví existují - ale ti si stejně budou dál žít svůj ujetý život stejně, jako podobně ujetí heterosexuálové - V čem jsou i ti nejujetější horší než leckterý heterosexuální výkvět našeho showbyznysu?

Tady jde o ty, kteří nejsou vidět - o ty obyčejné kluky, kteří jsou na kluky a jsou z toho sami dost nešťastní a chtěli by prožít svůj život rovně a čelem ke společnosti - s někým, koho by si chtěli vzít tak, jako my ostatní. Ta spousta holek, které žijí s jinou holkou a které spolu vychovávají děti… Protože mít dítě není pro teplou holku zas až takový problém, víš?

Právě pro ty je manželství důležité. Ne protože by chtěli exhibovat a být pozitivně diskriminování - ale protože nechtějí mít na čele cejch, že jsou „jen ti teplouši“. Copak je to tak moc? Tradiční rodině to neublíží - ne v době, kdy se po týdnu s velkou pompou slibuje věčnost a při prvním mraku se pak ti ještě nedávno tak šíleně zamilovaní rozvádí. Kdy se rodiče ani neberou, protože manželství je cár papíru… To škodí. Ne to, že si pár desítek stejnopohlavních párů ročně slíbí všechno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.1.19 22:22

Pokud mé genetické znalosti někam sahají, tak mám tu znalost, že jde zařídit (samozřejmě patřičně specializovaně ) aby dvě ženy dokázali mít dítě i bez muže - respektive, že lze zjednodušeně řečeno „oplodnit vajíčko vajíčkem“ - vzniká tedy XX (muž má XY a YY ostatně ani neexistuje ;-) )

Ale není to ani běžné, dokonce - to si představte - ani přirozené. Ostatně by tak vznikaly pouze ženy (ach to by byla nádhera :-) ). Takže jinak i v dnešní době potřebují pohlavní buňky muže.
I v momentě kdy se to stane klasicky, je přece na místě se pohoršit nad tím, že jen na základě jakéhokoliv sebeurčení maminky vyrůstá dítě bez TATÍNKA. I kdyby mělo tři maminky, bylo násilně ochuzeno o to, co následuje po početí v normálním a majoritním modelu - muž+žena, i kdyby se rozvedli do roka, nebo do deseti let, je tatínek v 99.9% přiznaný, existuje, i když je to darebák. Nemusím snad ani hádat, co se děje dítěti v hlavě když se začne ptát u heterosexuálního páru, jak přijde na svět? Ty povídačky, o čápovi, o semínku do pupíku atp … no a co mu vysvětlí tak ty dvě maminky? Nebo dva tatínkové? Nebo kentaur a „ono“?
Nejde o tu jednu první otázku, jde hlavně o letitou výchovu, a převzetí modelů, které v majoritě jinak po staletí vedly k plození dalších generací, nikoliv potomstva libovolného sebeurčování a poslouchání rozmarných nálad svého já a ignorování vrozených pohlavních rozdílů. Jak říká ten kněz odnesou to naše děti, nikoliv my, i když za to někteří bojují, jako by se už minimálně 20let rodilo každé páté dítě bez pohlaví a opravdu měli reálné problémy se sebeurčením. I těch co jsou homosexuální je opravdu menšina, a přijdou na to sami i bez masírování společnosti, a zákonitě ta cesta musí být složitější, než pobízivý pokřik, „je to normální“. Není.

Všem kteří to tak podporují NEDOCHÁZÍ, tak ať si uvědomí z jakých modelů vzešli? Proč jsou na světě? Kolik jich dohromady zplodil ten „utajený gej“ ? Či lesba? I ti si určili, že navzdory své jinakosti budou vyznávat „tradiční“ model. Ale nikdo je nenutil. Ti všichni ostatní byli zplozeni z lásky dvou lidí opačného pohlaví! Miliardy lidí. Protože přebírali přirozenej, morální či přírodní princip. Tradiční model není sociální konstrukt, tím je právě LGBT!!! A jeho masová propagace od útlého věku.

Je opravdu přízračné, jak lidé, jejich rodiče a předci jim vybudovali život normálním způsobem, je přesvědčeno, že na to má právo kdokoliv se přihlásí! Jsou přesvědčeni, že to jediné je progres a vývoj. Aha, takže sme 100 000 let, jako lidská rasa to řešili špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
22.1.19 01:30

Nevadí mi, naopak fandím jim. Přeji jim, aby jim povolili jak manželství, tak možnost adoptovat děti. Mám několik kamarádů gayů a lesbiček a jsou to fajn lidi :wink: doufám, že se společnost konečně někam posune a nebude mít předsudky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
22.1.19 01:35

@char-less Prosím, řekněte, že nemáte děti :lol: nedokážu si představit, že by se někdo s takovýmto myšlením vůbec měl rozmnožit :lol: „vajíčko lze oplodnit vajíčkem a vznikne XX“ :zed: :lol: :lol: :lol: :lol: dlouho jsem se tak nepobavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.1.19 02:39

Jsem pro. Mám v rodině gay pár. Oba dva jsou naprosto normální, nikdo není (jak tu někdo psal) ukřivděná menšina. Na veřejnosti se nelíbají a nikoho svým vztahem neobtěžují nebo ho nikomu nevnucují. Prostě jen chtějí být spolu. Pro adopci homosexuály jsem. Vždy je lepší mít rodinu, než být v ústavu. Samozřejmě je ale nutné prověžování, stejně jako u heterosexuálů. Také bych souhlasila, aby šlo u gay adoptovat dítě partnera. Může se stát, že biologický rodič zemře a ten druhý, který dítě vychovával a miloval, na něj nebude mít žádné právo. Dle práva bude cizím člověkem. Tím pádem dítě ztratí oba rodiče a může jít i do ústavu jako naprostý sirotek.
S bratrancem, který je právě jedním z toho páru, nikdy neměli problém ani jeho rodiče, dokonce ani prarodiče, kteří přetočili 80 let a vyrůstali v době, kdy byla homosexualita nemocí. Vidí, že je šťastný a to všem stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
22.1.19 08:05
@SlečnaDahlia píše:
A když si je zplodíme, tak je mít můžeme? ;)

Klidně si je spolu se SVOU partnerkou zploďte…muhehe..

• Citovat
  • Upravit
1
3.4.19 16:18
@zudina píše:
Nevadi mi, ale vadi mi kdyz adoptuji deti. To by se opravdu dit nemelo

Lepší mít dvě matky/dva otce, než otce alkoholika a feťáka a matku, která má nohy u sebe jen chvilku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.4.19 16:32

Já jim fandím :) Já jsem hetero, ale mám nespočet homosexuálních kamarádů/kamarádek a nevadí mi to, beru to jako normální věc. Co se týče legalizace sňatku, tak bych jim to povolila, stejně jako bych jim povolila adopci dětí. :kytka:
Doufám, že naše společnost jednou dojde do bodu, kdy homosexualita bude něco normálního. Koneckonců homosexuálové tu vždy byli a budou a ne jen u lidí, ale i u jiných zvířat. Jenže bohužel naše společnost není zatím připravená to brát jako něco normálního :think: stejně jako není normální třeba nechtít děti nebo nejíst maso. Ale tak, třeba se toho jednou dočkám..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.4.19 22:54

Zrovna dnes jsem si přečetl článek, kde nějaká američanka porodila svému synovi (gejovi) dítě, tj technicky svou vnučku. Rodičce je 61let. Bingo. A vzpomenul si na tohle téma. A šup, následovalo upozornění na nový příspěvek v něm.

No mě by zajímalo, v jakých končinách a mezi jakými lidmi žiji. Já rozhodně žádného homosexuála či transku osobně neznám a ani nevím o nikom, kdo by někoho osobně znal. A to se při zapletení do těchto témat při hovoru pokaždé ptám. Dostává se mi 99% odpovědí negativních a pouze ta jedna ze sta je, že mu někdo ze známých o někom říkal. Ptám se učitelů, inženýrů, lidí mladých, starých, atp. Už docela dlouho. Prostě nic. Dva geje, nebo spíš bisexuály sem ale kdysi potkal, byli to dva případy, které se projevovali až úplně opilý - snažili se mě sbalit. Takže vím, že existují. Rozhodně jsem rád, že o tom nevím z učebnice na základní škole nebo od učitelky či od rodičů, kdy by bylo prohlašováno, že to je NORMÁLNÍ.

Normální to není.

Dokonce nepovažuji ani za normální mít "nespočet homosexuálních kamarádek/kamarádů. A pokud naše civilizace dojde do bodu, kdy bude homosexualita normální- tak skončí. To je opravdu v co doufat a na co se těšit!

Doufám, že trošku ozřejmím slovo normální. Je v této souvislosti naprosto ZNEUŽÍVÁNO. Normální je to, co převládá - statistická norma. Být LGBT je prostě nenormální a doufám, že se to nikdy nepodaří. Jako aby se to převrátilo a heterosexuálních mužů a žen bylo je 5%. A to by pak děti svým dětem rodili šedesátileté stařený?

LGBT je popření a znehodnocení mateřství, a co především vidím v pojmu TRANS, jako chlap, především naprosté ponížení a degradaci ŽEN!

1. chlap se může nechat přeoperovat na ženu - s tím, že je běžné, že ze žaludu, nebo jeho části se „vyrobí“ funkční poštěváček. Výroba pochvy (z kůže penisu), silikony atd. atd.

Penis ženě naproti tomu vyrobí také - třeba z kuže na stehnu, ale že by byl jakkoliv funkční? Jak úžasně spravedlivé! Že oba již nemohou mít normálně děti už nechme stranou. Ale plastický chirurg jásá v obou případech - nejsou to operace za pár korun.

1. dále třeba sport! Když vidím tu úžasnou „cyklistku“ je mi na :poblion: Martina Navrátilová (pozn. už je poruhé ženatá!) se k tomu ostře vyjádřila tu A já s ní souhlasím. Dnes chlapovi ani ten pinďour ufiknout nemusí, a může se s občankou, kde má napsané pohlaví „žena“, zúčastnit kdejaké sportovní ženské soutěže. Jaké spravedlivé! A jak tomu dost lidí i tak bude tleskat a hýkat nadšením, jakáže sme to pokroková společnost. Naproti tomu, co udělá „přeoperovaná“ žena? Kde proti chlapům zvítězí? V jakém sportu? Dopovat se nesmí! A jestli ste si nevšimli i v „pitomým“ sjezdu na lyžích, nejsou ženy schopné muže dohnat!
  1. A co ta Miss? Opravdu bude při pokračujícím trendu k něčemu soutěž, kde se budou hlásit plastikové barbíny, nacpané silikonem a botoxem od hlavy až k patě? (ano některé misky mají třeba silikony) A modeling? Opravdu bude radost pohledět na oholeného chlapa s kabelkou a sukní? A „modelka“ pak večer půjde za partnerem, tedy v reálu za ženou, která je ale oficiálně třeba lesba - aby mohli tvořit „harmonický“ homosexuální trendy páreček. Opravdu tomuto vývoji je třeba blahopřát!
  1. I tzv „transky“ a „shemale“ jsou opravdovým „přínosem“ i pro nejstarší řemeslo. Z toho musej být obyčejné prostitutky - ženy úplně odvařený, když jim „chlapi“ berou kšefty! :-D
  1. sranda stranou - opravdu nevím o ničem pozitivním, z čeho by ženy a ženy, které se rozhodnou pohlaví změnit, měli opravdu mít radost? Když to vememe do důsledku, ve skutečnosti je to úplnej opak emancipace. Ze žen se postupně stanou ženo-muži a mužo-žen samozřejmě také přibude - a to mnohem více ;-) to už ženský nedoženou. A tomu všemu samozřejmě budou nadřazeni vždy muži.

Ano píšu extrémy, ale až budete v té „ideální“ pokrokové společnosti, tak nebude daleko chvíle kdy se sníží hranice po klasifikaci pedofilie, argumenty jako: „pedofilové jsou chudáci diskriminováni“, „vždyť ty děti už jsou mnohem dříve vyspělé, než byli před sto lety - dejme jim svobodu“, a „navíc budou velmi dobře o všem informované“, ( …když v rámci LGBT jsou potvrzené reálné snahy o dokonalou sexuální průpravu v rámci první třídy základní školy…)

Příspěvek upraven 03.04.19 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
3.4.19 22:59

@char-less
No prave…osobne nikoho z nich neznáš a az je osobne poznáš, tak ze se stanou soucasti Tvyho zivota, tak muzes zmenit názor jako mi prarodice před x lety :) Hodne stesti v setkani :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7333
3.4.19 23:00

Když nikoho neotravují, tak v podstatě žadný. Ovšem ty pochody-to je otravování lidí a podobně. Kdyby pořádali takový pochody třeba rybáři a že chtějí mít práva, protože rybáří, no a co jako? Jejich věc, že rybáří, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
3.4.19 23:22
@zudina píše:
No a to je presne ono. Odmalicka si dite bude myslet, ze model dva tatove napriklad je normalni. Bude mit pokrivene mysleni. Pokud je zena a muz a nefunguji nebo se rozejdou, tak dite ma porad dva rodice, mamu a tatu, proste kdyz jsem gay nebo lesba tak ok, ale deti je vec kterou proste mit nebudu. Je to uchylny

Uchylny je tvoje vyjadrovani. Z hetero se nestane homosexual,takze dite ktere je hetero nebude homosexual jen protoze mel dve mamy nebo dva otce,a taky vetsinou neziji na samotce aby dite neprislo do styku s ruznymi formami partnerstvi

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
3.4.19 23:23
@Kaileee píše:
otravné jo ale žaludek mi nezvedají

No jestli ti je zvedaji homesexualove,tak problem je v tobe ne v nich

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie