Jaký máte názor na LGBT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1968
13.8.23 12:21

Nemám problém s ničím co zahrnuje informovaný souhlas obou dostatečně rozumných stran co se lásky a sexu týká.
A jestli se někdo cítí vnitřně jinak než jak je fyzicky vytvořen, to je mi taky fuk.
Co už mi poněkud vadí je netflixismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
13.8.23 12:29

Nevadila by mi za předpokladu, kdyby se někteří její členové nenaváželi do hetero. Někteří vystupují tak, že jen jejich pohled je ten správný a ostatní jsou apriori proti a špatně, což není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.23 12:39

Začíná mi to vadit. V práci máme jednu lesbičku, ta ale kupodivu s Prague Pride a jinými nesmysly nesouhlasí, a taky nesouhlasí s adopci. Zaměstnavatel velmi protezuje tuto komunitu, hodně podporuje, každý týden máme na webu nějaký článek / rozhovor s někým od nich. Masirka jak blázen. Zároveň protezuje i ženy, kvůli kvotam ( a to píšu jako žena - nezdá se mi to jen na tomto základě fér )
Připadá mi, ze se svět zbláznil.
Paradoxně vedeme s lesbickou kolegyni dobre rozhovory, mám ji rada, je fajn, a to i když já jsem věřící :)
Ale ty uchylnosti nepodporuji, ani manželství ani adopce.

• Citovat
  • Upravit
1968
13.8.23 12:47

Hmm. Po pročtení mě dostávají ti co nikoho neznají. Kde žijete? Když se zamyslím, znám minimálně několik desítek gayů, cca šest trans, dvě ženy co bývaly muži, jednoho muže co býval žena, několik pan…, tři bdsm, několik lidí s úchylkou na zvířecí oblečky a jednoho nekrofila, atd. :D
Možná proto nikoho neznáte, všechny znám já. :lol: Ale jen když jde člověk v našem maloměstě na hřiště tak potká minimálně jeden holčičí pár denně.
A děti mají mít ti, co je budou milovat. A sebrala bych je hned všem co se o ně nestarají a ubližují jim. Ti většinou jsou sice hetero, ale ten zbytek není normální. :poblion:
Dětem je to jedno. Děti nemají předsudky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
13.8.23 12:49
@podaji píše:
A mě nevadí ani ty adopce. Lepší dvě mamky taťkové než jeden alkoholik a druhá cuchta například. Jen je pak horší ta sociální stránka. Jak to dítěti vysvětlit…

To je presne nesmyslna argumentace… stale trapne papouskovana… ano samozrejme lepsi dve magky nez nasilnik otec a alkoholicka mama, ale to, ze jsou matky lesby nezarucije, ze dite nemohou psychicky tyrat, rozejit se a detem pusobit tahanicemi trauma atd atd
Pokud si lesba poridi s nekym dite a s druhou lesbou vychovava zase dite okrada o druheho rodice. To je teda ok?
Jinak nechavam kazdehi zit, nevadi mi, ale dite zena s zenou a uz s muzem biologicky prirozene splodit nemuze… takze ho nema mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
13.8.23 12:51
@Ruxas píše:
Hmm. Po pročtení mě dostávají ti co nikoho neznají. Kde žijete? Když se zamyslím, znám minimálně několik desítek gayů, cca šest trans, dvě ženy co bývaly muži, jednoho muže co býval žena, několik pan…, tři bdsm, několik lidí s úchylkou na zvířecí oblečky a jednoho nekrofila, atd. :D
Možná proto nikoho neznáte, všechny znám já. :lol: Ale jen když jde člověk v našem maloměstě na hřiště tak potká minimálně jeden holčičí pár denně.
A děti mají mít ti, co je budou milovat. A sebrala bych je hned všem co se o ně nestarají a ubližují jim. Ti většinou jsou sice hetero, ale ten zbytek není normální. :poblion:

Vetsinou :mrgreen:, ale protoze hetero je jich 96 % a lesbe a geyu 4%… jinak bude vyskyt takovych spatnych rodicu statisticky naprosto stejny! Kdyz uz chces takovy nesmyslny argument pouzivat :jazyk:

Mela jsem dve kolegyne v praci, ktere spolu zily. Jenda byla doma s dvema detma ( kterym sebrala otce, protozemu nepriznala dite a misto otce deti mely druhou matku :poblion: ) a druha rodinu zivila… ver, ze fungivani, komunikace a hadky mezi nima byly naprosto stejne jako u hetero :)." Mas jen oraci, snama nejses " :mrgreen: atd atd. Ted ta co mela uzdeti vydelava a dve deti porodila ta druha… zda se ti takova rodina pro deti vyhra? Kazde jineho tatu, ktereho nesmi znat? Co budou delat az dti povyrostou do veku, ldy pochopi, ze maminky spolu deti mit nemohou a nekde je tata?

Příspěvek upraven 13.08.23 v 12:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
13.8.23 12:55
@Anonymní píše:
Začíná mi to vadit. V práci máme jednu lesbičku, ta ale kupodivu s Prague Pride a jinými nesmysly nesouhlasí, a taky nesouhlasí s adopci. Zaměstnavatel velmi protezuje tuto komunitu, hodně podporuje, každý týden máme na webu nějaký článek / rozhovor s někým od nich. Masirka jak blázen. Zároveň protezuje i ženy, kvůli kvotam ( a to píšu jako žena - nezdá se mi to jen na tomto základě fér )
Paradoxně vedeme s lesbickou kolegyni dobre rozhovory, mám ji rada, je fajn, a to i když já jsem věřící :)

Mně jsou osobně ukradení, ale nechápu, proč pořád tak bazírují zrovna na slovu „manželství.“ To si chtějí dokazovat svoji sílu a vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
13.8.23 12:57
@Anonymní píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.8.23 13:00

Jakakoliv pozitivni diskriminace je spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.8.23 13:09
@Aglája75 píše:
Vetsinou :mrgreen:, ale protoze hetero je jich 96 % a lesbe a geyu 4%… jinak bude vyskyt takovych spatnych rodicu statisticky naprosto stejny! Kdyz uz chces takovy nesmyslny argument pouzivat :jazyk:

Mela jsem dve kolegyne v praci, ktere spolu zily. Jenda byla doma s dvema detma ( kterym sebrala otce, protozemu nepriznala dite a misto otce deti mely druhou matku :poblion: ) a druha rodinu zivila… ver, ze fungivani, komunikace a hadky mezi nima byly naprosto stejne jako u hetero :)." Mas jen oraci, snama nejses " :mrgreen: atd atd. Ted ta co mela uzdeti vydelava a dve deti porodila ta druha… zda se ti takova rodina pro deti vyhra? Kazde jineho tatu, ktereho nesmi znat? Co budou delat az dti povyrostou do veku, ldy pochopi, ze maminky spolu deti mit nemohou a nekde je tata?

Příspěvek upraven 13.08.23 v 12:56

Jako nevím čím se tebou popisovaná rodinka liší od těch, kterých jsou spousty, kde maminka má x dětí, každé s jiným, ti se nezajímají a nynějšímu strejdovi říkají děti tati.
Však dobří a špatní lidé jsou na obou stranách. U těch adopcí si aspoň trochu můžeš hlídat, že dáváš děti těm dobrým. Bohužel, těm špatným se to nedá zakázat aby si je udělali sami.
A nevím jaké kradení otce, když jim někdo pošle svůj biologický materiál. Jako jo, udělat si dítě někde s opilým klukem v hospodě je poněkud nefér. Ale to stejně tak může udělat i hetero holka co chce dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
13.8.23 13:13

Mě je tohle vše putna. Nevadí mi ani adopce - lepší než nechtěné děti v kojeňácích a domovech… a se zatajováním dětí, hezké to není, ale nedělají to jenom lesby. Svet není ideální, ale to neznamenená, že je potřeba všechny nestandardní lidi pozavírat nebo jim zakazovat rodinu. I když takové masírky a la netflix mi už taky solidně lezou krkem.

V bývalé práci jsme měli jeden pár. Neřešil to nikdo, dělala se u nich kolaudace, na akce si brali partnera - tak jako všichni. Taky ale nikdo nedělal žádnou masírku. Řešili se jiné věci, než kdo co doma v soukromí dělá v posteli a plně mi to tak vyhovovalo.

Příspěvek upraven 13.08.23 v 13:13

• Citovat
  • Upravit
34322
13.8.23 13:13
@Ruxas píše:
Jako nevím čím se tebou popisovaná rodinka liší od těch, kterých jsou spousty, kde maminka má x dětí, každé s jiným, ti se nezajímají a nynějšímu strejdovi říkají děti tati.
Však dobří a špatní lidé jsou na obou stranách. U těch adopcí si aspoň trochu můžeš hlídat, že dáváš děti těm dobrým. Bohužel, těm špatným se to nedá zakázat aby si je udělali sami.
A nevím jaké kradení otce, když jim někdo pošle svůj biologický materiál. Jako jo, udělat si dítě někde s opilým klukem v hospodě je poněkud nefér. Ale to stejně tak může udělat i hetero holka co chce dítě.

Jde o princip, rodina je „muz+zena“, tecka nazdar.
(Bez ohledu na to, ze tamhle baca v Beskydech to ma „ja+ovce“, at to tak klidne ma, nikdo mu do toho nekeca, ale za normu to brat proste nebudem.)

A ne ze se do mladych vali, ze je to uplne jedno a at se rozhodnou, co jsou za pohlavi.

Jde o jakousi ztratu prirozenych a bezpecnych jistot a hranic, ktere vsichni potrebujeme k tomu, abychom se citili bezpecne a patricne.
Mladi v tom fakt uz maji pekny maglajz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
13.8.23 13:15

Je mi to buřt dokud mi to někdo neřve do ucha. Ať si kdo chce dělá co chce pokud tím neohrožuje druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
13.8.23 13:20
@Ruxas píše:

Bohužel okolí nikdy nebude reagovat pozitivně na to, že má dítě za rodiče homosexuální pár. Umím si představit, že dítě bude doslova šikanováno či utlačováno vrstevnikama, protože má 2 táty a to je divný. Deti sou v tomhle absolutně nemilosrdny :nevim:. Z mého pohledu je to trochu sobecké od toho páru, být nejsem žádný homofob nemám nic proti nim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.8.23 13:27
@Lucie_Sx píše:
Jde o princip, rodina je „muz+zena“, tecka nazdar.
(Bez ohledu na to, ze tamhle baca v Beskydech to ma „ja+ovce“, at to tak klidne ma, nikdo mu do toho nekeca, ale za normu to brat proste nebudem.)

A ne ze se do mladych vali, ze je to uplne jedno a at se rozhodnou, co jsou za pohlavi.

Jde o jakousi ztratu prirozenych a bezpecnych jistot a hranic, ktere vsichni potrebujeme k tomu, abychom se citili bezpecne a patricne.
Mladi v tom fakt uz maji pekny maglajz.

Krom toho, že rodina je jen slovo. A stejně to každý vnímá jinak. Tak chudáci děti z nestandardních rodin, co vznikají teď. Děti z „tradičních“ rodin si z nich budou dělat srandu, protože tatínek utekl na sever, maminka umřela, maminka tatínka neznala, maminka je odložila u babičky,…
Pro mě byla tahle křesťanská morálka vždycky jen jedno velké pokrytectví.
Já v tom žádný větší maglajz než v tom ostatním nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí