Jaký máte názor na LGBT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2902
13.8.23 20:28

Mě v této souvislosti vyskočil jeden starý kreslený vtip od Vl. Renčína, kdy chlap hledí z okna a říká: „Odpusť, státe, že i naše rodina je tvým základem.“
Takže pokud má být rodina typu, kterou LGBT propagují, základem státu, tak nevím, kam to povede. Jinak je mi to fakt jedno, ať si každý spí a žije s kým chce, třeba s umělou figurínou, ale ať mi to necpe až pod nos. Osobně znám lesbický pár, o kterém jsem to léta ani nevěděla, netroubily to do celého světa, a myslím, že dost takto orientovaných lidí by na takovou „parádu“ ani nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.8.23 20:48
@Elfido píše:
Kvôli takýmto kecom som sa 10 rokov bránila svatbe :poblion: naloniec síce zvíťazili praktické výhody, ale fakt mi je proti srsti že sme teraz tá bigotná “tradičná rodina”.

To je ale tvuj problem :nevim:.

A ne, nejsou to kecy. Je to uplny zaklad funkcni spolecnosti, ktera stoji a pada na tom, aby lidi meli deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
13.8.23 20:51
@Lucie_Sx píše:
To je ale tvuj problem :nevim:.A ne, nejsou to kecy. Je to uplny zaklad funkcni spolecnosti, ktera stoji a pada na tom, aby lidi meli deti.

Sú to kecy. Homosexuála na hetero neprerobíš tým, že mu zakážeš manželstvo. Jedine čo týmto prístupom robíš je, že odradíš niektoré ženy od toho, aby deti mali. Lebo im je jasné, že nenávidiaci ľudia budú navádzať aj svoje deti k tomu, aby deťom homo párov ubližovali. V takej spoločnosti naozaj dieťa radšej nemať.

Takže tvojmu cieľu, aby spoločnosť mala viac detí škodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.8.23 23:27
@Elfido píše:
Sú to kecy. Homosexuála na hetero neprerobíš tým, že mu zakážeš manželstvo. Jedine čo týmto prístupom robíš je, že odradíš niektoré ženy od toho, aby deti mali. Lebo im je jasné, že nenávidiaci ľudia budú navádzať aj svoje deti k tomu, aby deťom homo párov ubližovali. V takej spoločnosti naozaj dieťa radšej nemať.Takže tvojmu cieľu, aby spoločnosť mala viac detí škodíš.

Ne. Neprerobis.

Ale schvalne dej rec s nejakymi pubertaky. To se dozvis veci. Jak tretina tridy je mozna homo. Dalsi tretina si neni jista, co vlastne jsou. Posledni tretina si pripada trapne, ze jsou nudny hetero.
Priserny! A jenom proto, ze jede v mediich tezka vymyvacka mozku.
Jaka porodnost tady s takovou casem bude…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
13.8.23 23:40
@Lucie_Sx píše:
Ne. Neprerobis.Ale schvalne dej rec s nejakymi pubertaky. To se dozvis veci. Jak tretina tridy je mozna homo. Dalsi tretina si neni jista, co vlastne jsou. Posledni tretina si pripada trapne, ze jsou nudny hetero.
Jaka porodnost tady s takovou casem bude…?

Částečně to tak je. Ale běžné od puberťák slyším i „ha, ha… Buzny“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.8.23 23:44
@Polední bouře píše: Částečně to tak je. Ale běžné od puberťák slyším i „ha, ha… Buzny“

Tak to leda v minulý generaci, ale v týhle ne. Homo není nic zvláštního, každej druhej puberťák je homo. Teď je v kurzu a zajímavější být trans.

Hetero je menšina a jsou nudný a trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.8.23 23:50
@Polední bouře píše:
Tak to byl fakt důvod jak noha, nějaké kecy :lol:A v čem má manželství takové výhody? Mě to moc výhodné nepřijde.

Výhoda? Kupříkladu moje příbuzná má se svojí partnerkou dítě. Dítě porodila partnerka, ale moje příbuzná je ta, co s ním byla na rodičovské (vzala si part-time jako home office) a vlastně se vzdala kariéry, aby ho mohla vychovávat.

Ovšem pokud by se něco partnerce stalo, moje příbuzná nemá na dítě absolutně žádný nárok. A vůbec, není zákonným zástupcem dítěte. Nemůže vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
13.8.23 23:52
@botl píše:
Tak to leda v minulý generaci, ale v týhle ne. Homo není nic zvláštního, každej druhej puberťák je homo. Teď je v kurzu a zajímavější být trans.Hetero je menšina a jsou nudný a trapný.

No, syn má sice pubertu už za sebou, ale poměrně čerstvé a takhle jsem ho mluvit slyšela. Zase je pravda, že měl ve třídě „lesby“ a normálně s nima kamarádil. V uvozovkách proto, že měnily obvykle orientaci tak 3× do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.8.23 23:54
@Ruxas píše:
Nebudu dětem říkat ať lžou ale klidně jim řeknu, že ne vždy zvítězí ten co má pravdu.
A ne, nechápu. Pro mě je rodina něco jiného, jsou to lidi co mám ráda nehledě na biologickou, nebo úřední příslušnost. Existují biologičtí příbuzní co za rodinu nepovažuji a lidi, které jsem někde posbírala a rodinou mi jsou.

Tak přesně tohle jsem si myslela taky.
Než mě vyvedla z omylu právě moje příbuzná. Ona se dokonce cítí provinile, že „svému“ dítěti ublížila, když ho vychovává v lesbické rodině. Podle ní, je tenhle fakt na dítěti hodně vidět v přístupu k opačnému pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.8.23 23:57
@Polední bouře píše:
No, syn má sice pubertu už za sebou, ale poměrně čerstvé a takhle jsem ho mluvit slyšela. Zase je pravda, že měl ve třídě „lesby“ a normálně s nima kamarádil. V uvozovkách proto, že měnily obvykle orientaci tak 3× do roka.

Přesně o tom mluvím. „haha buzny“ už dávno nikoho nezajímá. Teda možná jeho a je poněkud opožděnější a nejde s dobou. Teď se řeší trans a nebinární osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
14.8.23 00:09
@botl píše:
Tak přesně tohle jsem si myslela taky.
Než mě vyvedla z omylu právě moje příbuzná. Ona se dokonce cítí provinile, že „svému“ dítěti ublížila, když ho vychovává v lesbické rodině. Podle ní, je tenhle fakt na dítěti hodně vidět v přístupu k opačnému pohlaví.

Jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
14.8.23 00:21
@robínek píše:
Jak?

napíšu do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.8.23 00:24

LGBT mi v zásadě nevadí, ať si každý žije s kým chce. Ale začíná mi vadit XY pohlaví a vymýšlení kravin jako speciální zachody apod. Vadi mi trans sportovci, protože mi to přijde nefér, zejména v ženském sportu a jako nebezpečné začínám cítit téma změny pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
14.8.23 04:59
@Lucie_Sx píše:
Ne. Neprerobis.Ale schvalne dej rec s nejakymi pubertaky. To se dozvis veci. Jak tretina tridy je mozna homo. Dalsi tretina si neni jista, co vlastne jsou. Posledni tretina si pripada trapne, ze jsou nudny hetero.
Jaka porodnost tady s takovou casem bude…?

Porodnost uměli zvednout nacisté. Tak to mysliš?

• Citovat
  • Upravit
9414
14.8.23 07:03
@botl píše:
Výhoda? Kupříkladu moje příbuzná má se svojí partnerkou dítě. Dítě porodila partnerka, ale moje příbuzná je ta, co s ním byla na rodičovské (vzala si part-time jako home office) a vlastně se vzdala kariéry, aby ho mohla vychovávat.Ovšem pokud by se něco partnerce stalo, moje příbuzná nemá na dítě absolutně žádný nárok. A vůbec, není zákonným zástupcem dítěte. Nemůže vůbec nic.

Blbý, no, a s tatínkem a s babičkou a s dědečkem od tatínka se dítě stýká? Nebo dítěti upřely nárok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí