Jaký máte názor na LGBT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9414
13.8.23 14:19
@Lucie_Sx píše:
Nechapes, co tim chci rict.

Jde o to, ze neprestaneme hlasat, ze „pravda a laska zvitezi“ jen proto, ze realne vsichni lzou a kradou.
Nebudem rikat „ukradni to, kdyz to tak citis, lzi, kdyz to tak potrebujes“.

Proste rodina je nejaka idealni hodnota, ktera by mela i pres vsechny odchylky platit.

Jo! :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.8.23 14:19
@Takyjedna píše:
Jo, zeptají se, proč mají dva tatínky a když se jim nelže, tak zjistí, že dva tatínky nikdo mít nemůže, že prostě každý má tatínka a maminku. A kdo ne, tak mu něco zatajujou.

Ano, zeptá se, dozví se že má dva a jiné děti třeba maminky a jiné tatínka a maminku a jiné třeba babičku,… A má dva tatínky, protože ho tatínci moc chtěli a tak si ho vybrali a adoptovali. Např. Proč by to měli tajit, však adopce by se neměla tajit ani když máš tatínka a maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.8.23 14:24
@Lucie_Sx píše:
Nechapes, co tim chci rict.

Jde o to, ze neprestaneme hlasat, ze „pravda a laska zvitezi“ jen proto, ze realne vsichni lzou a kradou.
Nebudem rikat „ukradni to, kdyz to tak citis, lzi, kdyz to tak potrebujes“.

Proste rodina je nejaka idealni hodnota, ktera by mela i pres vsechny odchylky platit.

Nebudu dětem říkat ať lžou ale klidně jim řeknu, že ne vždy zvítězí ten co má pravdu.
A ne, nechápu. Pro mě je rodina něco jiného, jsou to lidi co mám ráda nehledě na biologickou, nebo úřední příslušnost. Existují biologičtí příbuzní co za rodinu nepovažuji a lidi, které jsem někde posbírala a rodinou mi jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.8.23 15:28
@Ruxas píše:
Nebudu dětem říkat ať lžou ale klidně jim řeknu, že ne vždy zvítězí ten co má pravdu.
A ne, nechápu. Pro mě je rodina něco jiného, jsou to lidi co mám ráda nehledě na biologickou, nebo úřední příslušnost. Existují biologičtí příbuzní co za rodinu nepovažuji a lidi, které jsem někde posbírala a rodinou mi jsou.

Ale obecne by melo platit, ze muz + zena = dite = to cele rodina a to je nase zakladni hodnota.

Jasne, ze kazdy si ten pojem „rodina“ vztahne na svoji situaci, jsou deti, co maji dva tatinky a tri maminky a pohoda, ale ten zakladni uzus viz vyse by se nabouravat nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.8.23 17:35
@Lucie_Sx píše:
Ale obecne by melo platit, ze muz + zena = dite = to cele rodina a to je nase zakladni hodnota.Jasne, ze kazdy si ten pojem „rodina“ vztahne na svoji situaci, jsou deti, co maji dva tatinky a tri maminky a pohoda, ale ten zakladni uzus viz vyse by se nabouravat nemel.

No, na tom se asi neshodneme. ;)
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
13.8.23 18:23
@Sadman píše:
Vetsine lidem jsou LBGTQ uplne u p*dele, protoze maji dost svych povinnosti a starosti.

No, jak si všimneš i u této diskuze, tak je ještě stále dost lidí, kterým to trhá žíly. Takže to není tak docela pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
13.8.23 19:33

Já bych osobně řekl, že drtivou většinu takových lidí ani nepoznáte. Žijí si své životy, snaží se o potomky, mají své kamarády, rodiny, pracují…

Mě taky se*e prague pride, vyřvávání jak jsem výjimečný, jak mě každej utlačuje i když je to blbina. Tvrzení že ráno jsem žena, večer něco mezi mužem a ženou a ve dvě ráno trumpeta. Podle mě jde jen o minoritu, uřvanou a otravnou snažící se prostě strhnout pozornost kolem v podstatě marginálního, ve většině zemí neexistujícího problému. Když ta se jim dostane, bude jí chtít víc a víc a víc. Tak si jich prostě nevšímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
13.8.23 19:35
@Lexter píše:
Já bych osobně řekl, že drtivou většinu takových lidí ani nepoznáte. Žijí si své životy, snaží se o potomky, mají své kamarády, rodiny, pracují…Mě taky se*e prague pride, vyřvávání jak jsem výjimečný, jak mě každej utlačuje i když je to blbina. Tvrzení že ráno jsem žena, večer něco mezi mužem a ženou a ve dvě ráno trumpeta. Podle mě jde jen o minoritu, uřvanou a otravnou snažící se prostě strhnout pozornost kolem v podstatě marginálního, ve většině zemí neexistujícího problému. Když ta se jim dostane, bude jí chtít víc a víc a víc. Tak si jich prostě nevšímám.

Hlavně velká část lidí co tam lezou homosexuální ani nejsou… Jen mají potřebu vyrvavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
13.8.23 19:38
@Polední bouře píše:
Hlavně velká část lidí co tam lezou homosexuální ani nejsou… Jen mají potřebu vyrvavat…

Taky si to myslím, ale jde o jejich životy. Rozhodnout se tak klidně můžou. Mě se nelíbí jen jediná věc. Myslí si, že JÁ mám povinnost je vyslechnout. No ne, nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
13.8.23 19:48
@Lucie_Sx píše:
Ale obecne by melo platit, ze muz + zena = dite = to cele rodina a to je nase zakladni hodnota.Jasne, ze kazdy si ten pojem „rodina“ vztahne na svoji situaci, jsou deti, co maji dva tatinky a tri maminky a pohoda, ale ten zakladni uzus viz vyse by se nabouravat nemel.

Kvôli takýmto kecom som sa 10 rokov bránila svatbe :poblion: naloniec síce zvíťazili praktické výhody, ale fakt mi je proti srsti že sme teraz tá bigotná “tradičná rodina”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
13.8.23 19:50
@Elfido píše:
Kvôli takýmto kecom som sa 10 rokov bránila svatbe :poblion: naloniec síce zvíťazili praktické výhody, ale fakt mi je proti srsti že sme teraz tá bigotná “tradičná rodina”.

Tak to byl fakt důvod jak noha, nějaké kecy :lol:

A v čem má manželství takové výhody? Mě to moc výhodné nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
13.8.23 19:54
@Polední bouře píše:
Tak to byl fakt důvod jak noha, nějaké kecy :lol:A v čem má manželství takové výhody? Mě to moc výhodné nepřijde.

Dědictví :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
13.8.23 19:58
@Polední bouře píše:
Tak to byl fakt důvod jak noha, nějaké kecy :lol:A v čem má manželství takové výhody? Mě to moc výhodné nepřijde.

SJM, nárok na vdovský dôchodok keby dačo. Status oficiálneho blízkeho rodinného príslušníka, takže mi muž môže vyzdvihnúť nové doklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
13.8.23 20:08
@Lorre píše:
Dědictví :pankac:

To se dá poresit zavětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
13.8.23 20:09
@Elfido píše:
SJM, nárok na vdovský dôchodok keby dačo. Status oficiálneho blízkeho rodinného príslušníka, takže mi muž môže vyzdvihnúť nové doklady.

A SJM je výhoda, jo? Já bych řekla, že spíš nevýhoda, leckdo ho nechává zúžit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí