Jaký názor máte na hodně potetované lidi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13048
10.5.18 16:04

Tetování se mi líbí, pokud je výjimečně dobře udělané a není na těle v přehnaném množství, které by překrývalo výrazně celou pokožku. Žádné ale nemám ani mít neplánuji, protože se mi nelíbí, jak reaguje na stárnutí a povolování pokožky a navíc je na některých místech tetování nežádoucí a já po tom netoužím natolik, abych byla ochotna akceptovat, že mě to v životě v něčem omezí.
Bohužel je také pravda, že tetování je hodně výrazně spjato i s vězeňskou komunitou. A třebaže dnes neznamená tetovaný člověk automaticky trestance, tak i to člověk musí brát v potaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
10.5.18 17:15

Miluju (kvalitní) tetování. Pro mě to překážka pro vzití člověka do práce není. Sama mám dvě tetování (předloktí a žebra) a problém s tím nemám. A to pracuji v asijské firmě na vysoké pozici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.5.18 17:21

@Moncicak22 záleží, jak moc je člověk potetovný. Pokud pomalu nerozeznám, jakou má tvář - tak jako kdysi ten kandidát na prezidenta (jméno už nevím), tak to je pro mě odpuzující. Pokud je to přiměřeně a nápisy - obrázky - nejsou hanlivé, je to každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
10.5.18 18:02

Nějak zvlášť vyhraněný názor nemám, sama bych se tetovat nenechala, nelíbí se mi to :nevim: Ale když mě navštívil hodně potetovaný obchoďák, který měl na krku „SATAN IS MY LIFE“, tak ve mně moc velkou důvěru nevzbudil, nemít tenhle extrém asi bych ty ostatní obrázky ani neřešila, takže na tenhle typ pozice bych ho já osobně nepřijala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.5.18 18:48
@pe-terka píše:
@Moncicak22 záleží, jak moc je člověk potetovný. Pokud pomalu nerozeznám, jakou má tvář - tak jako kdysi ten kandidát na prezidenta (jméno už nevím), tak to je pro mě odpuzující. Pokud je to přiměřeně a nápisy - obrázky - nejsou hanlivé, je to každého věc.

Franz. I kdyby byl ten nejvzdělanější člověk pod sluncem, budu si o něm myslet, že mu hráblo. On nemá potetované snad jen oči :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
10.5.18 18:56

Osobně se mi líbí jen tetování přes celé tělo, ideálně barevné. Mít hodně malých tetování se mi vůbec nelíbí, takže názor na takového člověka budu mít takový, že nemá vkus. :D

Pro lepší pochopení se mi líbí třeba tohle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.5.18 19:17
@Emimin7 píše:
Osobně se mi líbí jen tetování přes celé tělo, ideálně barevné. Mít hodně malých tetování se mi vůbec nelíbí, takže názor na takového člověka budu mít takový, že nemá vkus. :DPro lepší pochopení se mi líbí třeba tohle:

To červené z dálky vypadá jak spálenina. K takovému tělu se tetování prostě nehodí. Je hezká sama o sobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
10.5.18 19:48

Rozsáhlé tetování se mi moc nelíbí a naskočí mi pocit, že ten člověk je třeba kriminálník, nebo z nižší sociální vrstvy. Být to tak nemusí, může to být postřelený umělec, nebo jen milovník tetování.

A navíc je to už spíš stádní záležitost, menší tetování má to skoro každý. Na určité pozice se to nehodí a takového člověka bych jako personální nevzala, do rockové kapely jsou to naopak plusové body :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
10.5.18 20:03

Tetování se mně nelíbí a málokomu „sluší“. Pokud bych hledala zaměstnance do firmy člověka s viditelným výrazným tetováním bych nevzala. Snad jen na pozici, která by nebyla klíčová pro chod firmy ( např. kontakt a jednání se zákazníky apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.5.18 21:38
@Emimin7 píše:
Osobně se mi líbí jen tetování přes celé tělo, ideálně barevné. Mít hodně malých tetování se mi vůbec nelíbí, takže názor na takového člověka budu mít takový, že nemá vkus. :DPro lepší pochopení se mi líbí třeba tohle:

Hmmm, tak to máme odlišný vkus. Téhle kočce podle mého takové tetování moc neprospělo. Vypadá jak sežehnutá kraslice :nevim:
Mě se líbí nějaká ta decentní kérka - na rameni, na kotníku a pod, něco drobnějšího. Tahle holka je krásná sama o sobě, omalovánky na těle nepotřebuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
10.5.18 23:19

Je kazdeho osobni zalezitost, jak naklada se svym telem. Pokud s potetovanym clovekem nesdilis spolecnou domacnost, nebo nejsi jeho potencialni zamestnavatel, melo by ti byt lhostejne, jak takovy clovek vypada. Muze se ti to maximalne esteticky nelibit. O charakteru cloveka, jeho IQ ani EQ, to nevypovida zhola nic. Co takhle respektovat a byt respektovan. Tetovanim lze zakryt jizvy napr. po mastektomii. Hodnotit cloveka podle zevnejsku, aniz bych ho lepe znal, je neskutecne povrchni, ubohe a primitivni.

• Citovat
  • Upravit
Minibrouk
3.8.22 23:41
@Caboverde píše:
Je kazdeho osobni zalezitost, jak naklada se svym telem. Pokud s potetovanym clovekem nesdilis spolecnou domacnost, nebo nejsi jeho potencialni zamestnavatel, melo by ti byt lhostejne, jak takovy clovek vypada. Muze se ti to maximalne esteticky nelibit. O charakteru cloveka, jeho IQ ani EQ, to nevypovida zhola nic. Co takhle respektovat a byt respektovan. Tetovanim lze zakryt jizvy napr. po mastektomii. Hodnotit cloveka podle zevnejsku, aniz bych ho lepe znal, je neskutecne povrchni, ubohe a primitivni.

Jo, a neznam nikoho, kdo to nedela. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze