Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
8.12.10 22:06

Tess jak psala Denny určitě koukej po lůžku rok 2008.Já mám 2009 a tam právě není ta síťka a lůžko taky nic moc široké.Malýmu bude pět měsíců a už se tam prostě i s fusakem nevešel a i kdyby ten fusak neměl tak je tam jak sardinka :roll: No kdybych měla termín jak ty vemu celou sestavu páč i mně se to nové lůžko líbí, ale ta šíře je fakt děsivá :pankac:
Denny si představ, že než jsem si dnes vzpoměla,že chci zavolat do Handy skrze ten kočár ppl mi už zvonila u dveří a kočár je už zpátky.No ještě jsem neměla čas to rozbalit páč jsme doma měli šílený den,ale zítra se snad na to dostanu,tak jsem zvědavá co s tím chlapci porobili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.12.10 11:22

Holky tak já zírám.Rozbalila jsem krabici s janéčkem a musím říct, že mě fakt moc potěšili.Mám fungl nová kola což je super :dance: Tak to má být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.12.10 16:58

holky ja to snad behem vikendu zajedu zcihnout a koupit tak pak pisnu a hodim foto jak jsme dopadli s janeckem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.12.10 20:22

Ali, tak to je fajn :palec:
my ho tam dneska odvezli, pán si všechno poznamenal, hlavna koukal na kolečka a jak máme celý podvozek, ,,rozvyklaný,, a povolený :roll: prý je to opravdu hodně, tak na to koukne. Říkala jsem mu, že jedné paní na to konto vyměnily celý podvozek - tak prý to není vyloučené ani u nás, ale nic neslibuje :wink:

Tess, pořádně všechno rozvaž. Hluboká korbička je opravdu důležitá, prťousek v ní stráví první měsíce. Za mě ( kdybych měla třetí :lol: ) - koupila bych si na ten miminkovský půlrok klasiku odpružené vajíčko - já měla teď na Ondru PegPérego ( z mimibazaru ) na střídačku k Janéčku a bylo to super. No a na většího pak ten sporťák - ten je opravdu :palec: . Jinak ještě tu autosedajdu na podvozek Jané na cesty :wink: To je podle mě ideální :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.12.10 21:23

Denny: jj moc dekuju vsechno zcihnu popremyslim a vyberu :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.12.10 10:09

…tak mi dneska psali z Handy, podvozek je hotový a mám si přijet 8-o to je teda fofr… :?: Tak jsem na to zědavá :think: Stejně se tam ale dostanem příští týden ve čtvrtek, tak si musím počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.12.10 10:12

No Denny tak to je super a ta rychlost no já zírám.Já si myslím, že už si asi zvykli,že naše slalomáčky nejsou dokonalé a oprava a servis jsou prostě nutné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.12.10 11:07

Bavila jsem se tam s paní, co mi kočárek přijímala. Říkala, že ty mouchy v první várce byly viditelné a že se snaží co jde tak vyměnit nebo opravit. A že další várky by už měly být v pohodě.
Jinak, ať si pročtu jakou chci diskuzi - Teutonie, CamCortina, Casual… všude jsou reklamace a všude jsou nějaké mouchy. Mě přijde docela fajn, mít jednu bezplatnou servisví prohlídku, kde se ukáže myslím hned, co je na kočárku špatné :wink:

Jinak teď prý moc práce nemají, tak proto ta rychlost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
11.12.10 11:02

Denny souhlasím s tebou a musím uznat,že ta servisní prohlídka je super.Všichni se divili, když jsem jim řekla, že posílám kočárek do servisu na seřízení.Myslím,že nebude moc firem, které toto nabídnou.A to mě ještě překvapilo,že zpáteční ppl uhradili oni což je taky velice milé:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.12.10 11:28

No můj muž na mě zíral, když jsem mu řekla, že jsme objednaní na servisku s podvozkem.....prý je to jak s autem. A pak jsem řešila tu registraci - my jsme totiž na ní zapoměli - tak konstattoval, že je to lepší než ochrana aut :lol: ( dělá na kriminálce v Praze, přímo auta :wink: )

…holky, nevíte, kdo nabízel tu výměnu podvozku za Unlimitový???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.12.10 10:22

Denny stejná reakce byla i u nás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: můj taťka to zase přirovnával k traktorům, se kterými taky musí jezdit na servis atd.No není to BOMBA??? :dance:
O tý výměně podvozku si za boha nemůžu vzpomenout :think: Leda pořádně pročíst zpátky diskuzi máš-li čas a chuť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.12.10 10:26

DENNY tak ta výměna je na diskuzi str.78,RADA17.Jsem si to dala do vyhledávače :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.12.10 13:04

Ahojte

Tesmi, ja bych sla rovnou do kompletu

Transporter ti vydrzi cca do 5 mesicu a pak miminko das na leto do sportacku- ma to fakt idealne.

NAvic ty transportery jsou opravdu krasne.
Kamaradka ceka v unoru a uz ji doma ceka Slalom komplet r2010

Jak jsou ty luzka 2006-2009 vetsi a sirdi, to miminecko, pokud neni ve fusacku- tak tam sebou asi dost hazi- proste si myslim, ze stisneny prostor dela miminkum lepe- ne nadarmo se dati svazujou na housenky :wink:

Ad servis- ja zatim nebyla, ja ty kola sjete nemam, kocar se nevykla, ja jen picham kolecka a vyndavaji se mi poklice. Jo a to predni kolo trosicku klepne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.12.10 19:35

Vnitřní rozměry Transporteru jsou 66×27cm…což mi teda přijde šílený 8-o . Už tak jsou ty korbičky malé ( i starší kolekce Jané ), ale tohle je opravdu miniatura korbičky. Tes pak bude muset dávat do sporťáku 4 až 5 měsíční miminko, což mi teda nepřijde moc dobrý :think: . Ještě pořád potřebuje rovné ležení. A už to nebude žádnej drobeček - naopak bude potřebovat víc místa, bude se víc hýbat a tak :wink: Tohle všechno je potřeba dopředu zvážit.....

JInak jsem koukala do duskuze, bohužel nemá profil, škoda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.12.10 22:05

Taky mi přijde brzo dávat 4-5 mimi do sporťáku.Malej má zrovna 5 měsíců a původně jsem myslela, že bych to zkusila, ale i když má 8kg pořád je to ještě drobek co potřebuje ležet.Pravda už se mu moc nechce, ale teď v tomhle počasí je prochajda stejně jen na chvíli,tak to vydrží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí