Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
14.1.11 15:27

ahoj holky, tak jsem na Vaši radu poslala podvozek přímo do Handy na servisní prohlídku a jsem maximálně spokojená :potlesk: Máme v Praze známého, tak mě tam kočárek dnes ráno odvezl a udělali vše skoro na počkání. Přítel měl dnes cestu do Prahy, takže ho v 11h vyzvedl a vše proběhlo bez sebemenšího problému :palec: Jsem ráda, že se to vyřídilo takhle fofrově, aspoň nemusím na kočárek čekat několik dní :dance: Navíc mám kočárek od paní, která nebyla u Handy zaregistrovaná a i přes to mi tu 1.servisní prohlídku udělali zdarma. Kočárek je dotáhnutý a kolečka dofouklá, takže paráda. Jen si budu muset zvyknout na to, že už není tak povolený :lol:
Takže moc děkuji za raduuuuuuuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
14.1.11 19:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.1.11 22:23

maja - já měla nomada na dceru a byla jsem maximálně spokojená. měla jsem kolekci 2007 myslím, červenozelený s černou konstrukcí. Jediná vada byl vyšisovaný potah, ale pozdější kolekce byly snad lepší. Jinak vše bezvadný - projeli jsme naprosto všude, prostorný a pohodlný pro dítě, malá v něm byla do 3 let. Neměli jsme jedinou reklamaci a to jsme ho fakt nešetřili. Lehoučký, prostorný, relativně skladný, prostě super. Proto jsem na druhé dítko pořídila opět kočárek od Jané a i teď jsem teda spokojená se slalomem, i když jsem původně chtěla unlimit - nástupce mého miláčka nomada. Ale bohužel nebyl dost brzo k mání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.1.11 13:01

tak jsem zjistila, že v té konstrukci pořád malá vůle je…i v té rukojeti, tak to je tak asi standartní :think:
Taky to tak máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.1.11 10:07

jo, trochu vůle tam prostě je. Na nomadu to tak taky bylo. Ale je to furt luxus proti tomu, jak se mi rozvyklal quinny buzz a z reklamace mi odepsali, že je to naprosto v pořádku - to byl kočár na odpis po 8 měsících. Je to tedy 4 roky zpátky, tak snad se polepšili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.1.11 10:09

koukala jsem na ty nové potahy, ještě nikde nejsou ale tento víkend bude ten veletrh, kde je bude jané prezentovat, takže snad příští týden už budou někde k vidění na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.1.11 09:02

jj, taky s tím nemám problém, tak to jsem ráda…moje kamarádka má zase x-lander a je to děs, rozhrkal se hned po půl roce ježdění, ale fakt extrémně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.1.11 10:59

Ahoj,
tak dneska u nás od rána sněží 8-o :zed: už toho sněhu mám teda plné zuby :-?

Vaření s ,,italem,, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
19.1.11 12:21

Zdravím Janéčkařky :)
včera se mi stala strašná věc, svého miláčka slaloma jsem svojí chybou totálně vyválela v bahně.. proto se chci zeptat.. máte zkušenosti s čištěním/praním potahů.. boudičky.. nánožníku… prostě celého kočáru?
Nevím jak na to, abych ho nezničila.

A ještě dotázek, v Handy udělají 1. servis i bez té registrace? Já to totiž zapomněla udělat.. a ani kočárek jsem u nich nekupovala.. bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.1.11 19:44

luckyhoney ahoj, s praním zkušenost ještě nemám, ale vše by mělo být pratelné :wink:

A s tou registrací jsem to tak měla. Kočárek jsem koupila nový od paní, která se nezaregistrovala a i přes to, mě tu 1. servisní prohlídku udělali a to jsem to tam posílala po půl roce (v papírech je, že ji udělají zdarma do půl roku). Jsou tam fakt ochotní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.1.11 20:44

„…ale maminka mi při koupání zouvá bačkůrky…“ Denny, fotka jako vždy :palec: :potlesk: . Jo, co já bych dala za sníh! Tady poprchá, je mlha, sychravo, prostě psa bys nevyhnala. Já už chci aspoň jaro!
Holky, já mám Molten Red a ten materiál jde oprav v pohodě. Prala jsem potahy i nánožník několikrát a barva je pořád stejná. Program dávám šetrný na svetry a 30°. Boudičku jsem neprala, jen otřu mušince. Je černá, tak není vidět, že je špinavá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
19.1.11 22:18

K tomu servisu: příští týden mají dovolenou, tak aby jste tam nejeli zbytečně :wink:
Přidávám se k Biance CHCI JARO :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.1.11 19:39

Lucky, jak se ti to povedlo??? Doufám, že dítě přežilo :?: Potahy by měly být normálně pratelné, jak tu popisují holky. Jinak já taky zapoměla na registarci a udělali mi jí tam v pohodě dodatečně.
A tady foto, jak dneska přišlo vhod polohování boudičky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.1.11 19:40

nefoukalo, nesněžilo, prostě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
21.1.11 20:12

Jééé Denny, přesně tak vozím taky igelitku s pečivem. :lol: Jezdíš i s Callistem? A jak jsi s ním spokojená? Já už začnu taky objíždět obchody s kočárky, mám v mérku taky asi Cybexy, brala bych Ruby, ale nemá zpevněná záda a není do lehu, což asi budu ještě potřebovat. Golfky chci hlavně k moři a na výlety, tak aby si tam prcek ještě trochu zchrupnul. (Třeba večer na pláži nebo na promenádě, ááách… :dance: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí