Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proahoj holky, tak jsem na Vaši radu poslala podvozek přímo do Handy na servisní prohlídku a jsem maximálně spokojená
Máme v Praze známého, tak mě tam kočárek dnes ráno odvezl a udělali vše skoro na počkání. Přítel měl dnes cestu do Prahy, takže ho v 11h vyzvedl a vše proběhlo bez sebemenšího problému
Jsem ráda, že se to vyřídilo takhle fofrově, aspoň nemusím na kočárek čekat několik dní
Navíc mám kočárek od paní, která nebyla u Handy zaregistrovaná a i přes to mi tu 1.servisní prohlídku udělali zdarma. Kočárek je dotáhnutý a kolečka dofouklá, takže paráda. Jen si budu muset zvyknout na to, že už není tak povolený ![]()
Takže moc děkuji za raduuuuuuuu ![]()
maja - já měla nomada na dceru a byla jsem maximálně spokojená. měla jsem kolekci 2007 myslím, červenozelený s černou konstrukcí. Jediná vada byl vyšisovaný potah, ale pozdější kolekce byly snad lepší. Jinak vše bezvadný - projeli jsme naprosto všude, prostorný a pohodlný pro dítě, malá v něm byla do 3 let. Neměli jsme jedinou reklamaci a to jsme ho fakt nešetřili. Lehoučký, prostorný, relativně skladný, prostě super. Proto jsem na druhé dítko pořídila opět kočárek od Jané a i teď jsem teda spokojená se slalomem, i když jsem původně chtěla unlimit - nástupce mého miláčka nomada. Ale bohužel nebyl dost brzo k mání.
tak jsem zjistila, že v té konstrukci pořád malá vůle je…i v té rukojeti, tak to je tak asi standartní ![]()
Taky to tak máte?
jo, trochu vůle tam prostě je. Na nomadu to tak taky bylo. Ale je to furt luxus proti tomu, jak se mi rozvyklal quinny buzz a z reklamace mi odepsali, že je to naprosto v pořádku - to byl kočár na odpis po 8 měsících. Je to tedy 4 roky zpátky, tak snad se polepšili.
koukala jsem na ty nové potahy, ještě nikde nejsou ale tento víkend bude ten veletrh, kde je bude jané prezentovat, takže snad příští týden už budou někde k vidění na netu.
jj, taky s tím nemám problém, tak to jsem ráda…moje kamarádka má zase x-lander a je to děs, rozhrkal se hned po půl roce ježdění, ale fakt extrémně ![]()
Ahoj,
tak dneska u nás od rána sněží
už toho sněhu mám teda plné zuby ![]()
Vaření s ,,italem,, ![]()
Zdravím Janéčkařky ![]()
včera se mi stala strašná věc, svého miláčka slaloma jsem svojí chybou totálně vyválela v bahně.. proto se chci zeptat.. máte zkušenosti s čištěním/praním potahů.. boudičky.. nánožníku… prostě celého kočáru?
Nevím jak na to, abych ho nezničila.
A ještě dotázek, v Handy udělají 1. servis i bez té registrace? Já to totiž zapomněla udělat.. a ani kočárek jsem u nich nekupovala.. bohužel..
luckyhoney ahoj, s praním zkušenost ještě nemám, ale vše by mělo být pratelné ![]()
A s tou registrací jsem to tak měla. Kočárek jsem koupila nový od paní, která se nezaregistrovala a i přes to, mě tu 1. servisní prohlídku udělali a to jsem to tam posílala po půl roce (v papírech je, že ji udělají zdarma do půl roku). Jsou tam fakt ochotní ![]()
„…ale maminka mi při koupání zouvá bačkůrky…“ Denny, fotka jako vždy
. Jo, co já bych dala za sníh! Tady poprchá, je mlha, sychravo, prostě psa bys nevyhnala. Já už chci aspoň jaro!
Holky, já mám Molten Red a ten materiál jde oprav v pohodě. Prala jsem potahy i nánožník několikrát a barva je pořád stejná. Program dávám šetrný na svetry a 30°. Boudičku jsem neprala, jen otřu mušince. Je černá, tak není vidět, že je špinavá. ![]()
K tomu servisu: příští týden mají dovolenou, tak aby jste tam nejeli zbytečně ![]()
Přidávám se k Biance CHCI JARO ![]()
Lucky, jak se ti to povedlo??? Doufám, že dítě přežilo
Potahy by měly být normálně pratelné, jak tu popisují holky. Jinak já taky zapoměla na registarci a udělali mi jí tam v pohodě dodatečně.
A tady foto, jak dneska přišlo vhod polohování boudičky
![]()
Jééé Denny, přesně tak vozím taky igelitku s pečivem.
Jezdíš i s Callistem? A jak jsi s ním spokojená? Já už začnu taky objíždět obchody s kočárky, mám v mérku taky asi Cybexy, brala bych Ruby, ale nemá zpevněná záda a není do lehu, což asi budu ještě potřebovat. Golfky chci hlavně k moři a na výlety, tak aby si tam prcek ještě trochu zchrupnul. (Třeba večer na pláži nebo na promenádě, ááách…
)