Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
1.3.11 21:09

Denny, to už je skoro kočárková obsese :mrgreen:
To mě mrzí, že nejsi šťastná z nového vozítka. Barvička je moc krásná a na vzhledu je znát, že je to s Jané jedna značka. Moc se mi líbí, ale ta boudička! :think: Asi opravdu nemůže být nic na 100%. Zase máš prostorný sezení. A opravdu to nějak nejde víc sklopit? No přes jaro a léto to snad nebude tak vadit, ale já jsem zvyklá boudičku celou sklopit, když malý spí v kočárku tak, že ho tam vůbec není vidět a hlavně na něho netáhne. Uvidíš, jestli na prcka nebude moc fučet. Anebo to vyřešíš pláštěnkou.Ségra když moc fučí tak dá na kočár pláštěnku a jen mi tiše závidí, že já to vyřeším otočným sezením a super boudičkou. :pankac:
Sluníčko se dá vyřešit slunečníkem.
A souhlasím s holkama, že X-landera bych nebrala. Určitě to není špatný kočárek, ale po Jané bys byla zklamaná. Rozdíl je znát na provedení i kvalitě materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.3.11 21:12

Majo, tak to je fakt něco… 8-o :roll:No aspoň jsme ráda, že nejsem sama blázen!
Jako krásnej ten Concord je, mě se moc líbí, ALE…a to je tu pořád. Vůbec nevim, co dělat a jako na potvoru, Michal je dneska dlouho v práci. Já mu skoro brečela do telefonu, tak mě uklidňoval, že na to kouknem až přijde z práce dom a pak volal, že mají nějakou akci :-(

Kačko, já už nechci trojkolku víš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.3.11 21:17

Bianco, právě že to nejde. Pásky jsou na boudičce povolené na maximum, to už jsme nastavila. Problém je prostě v tom, že to lůžko je spojené s boudou zipem a jak ho dáš do lehu popotáhneš si boudu dozadu.
Já jsme taky zvyklá při spaní dávat boudu, prostě aby měl trochu takové spánkové klima a klid. Slunečník mám na léto a s pláštěnkou se mi teda jezdit nechce :roll:
Asi největší průšvih je, že jsme prostě měla Slaloma a jsem namlsaná tou bezva boudou a otočnou sedačkou.
Já už si opravdu připadám jak blázen a vůbec se nedivím, že si to asi o mě myslíte. Štěstí je, že mám tak chápavého chotě, jinej už by mě asi zabil…já sebe určitě :zed: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
1.3.11 21:19

K.a.c.k.o. já budu Slaloma v dohledné době prodávat, mám Molten Red. Synek už má 19 měsíců a budu pořizovat golfky. Chtěla jsem si Slaloma ponechat a střídat kočárky, ale zase na něm nechci moc tratit, tak se ho budu snažit prodat co nejdřív. Ale s těžkým srdcem. :cry: (Až to bude aktuální mohu ti poslat SZ, ale ještě nevím, kdy to bude :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
1.3.11 21:28

Denny, já si nemyslím, že si blázen. Teda rozhodně nejsi sama, to jsme tu všechny trochu blázni, jinak bysme sem nechodily, no ne? :hug:
Já bych taky nejraději pozkoušela vícero kočárků, ale já zase nemám toho chápavého manžela, můj by mně asi zablokoval společný účet.Nemůže rozdýchat ani cenu za Slalom, když všichni okolo mají kočárky za poloviční cenu. Ale argumentuj s tím, že on má top mobil, top počítač, top vrtačku a top svářečku, když to přece potřebuje k práci! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.3.11 21:29

Bianco, to je malému přibližně stejně, jako bude Ondrovi příští zimu. jezdíte ve fusaku nebo už jen teple oblečení? A ještě, máš nějakou fotku prcka v kočárku???
Silně uvažuju, že si přeci jen koupím ten Uunlimit :think: Ale nějak se obávám, jestli se tam příští zimu vejdem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.3.11 21:30

…to máš dobré argumenty Bianco :lol:
Ty máš zas TOP kočárek za TOP cenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.3.11 21:38

Bianko děkuji, jsi moc hodná, ale to je jediná barva, kterou nechce, má kluka. Vím, že ty taky, že?Ideálně tu zelenočernou nebo modrou, nebo anis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
1.3.11 21:39

já mohu nabídnout unlimita černo zelený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
1.3.11 21:51

K.a.c.k.o. náhodou ta vínová je na kluka super.

Denny, jak půjdeme zítra na prochajdu, tak malého v kočárku vyfotím a pošlu ti foto. My nedáváme fusak. Má teplou kombinézu, je zabalený v dece a pod nánožníkem.
Denny, já bych to snad nelámalo přes koleno. Jestli se ti zdá sedačka malá a nemáš z toho dobrý pocit, tak by ses toho pocitu stejně nezbavila. Ondra by tam příští zimu byl natěsno, protože nám je sedačka akorát, ale jsme hodně drobní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.3.11 22:02

Bianko jasně, vypadá krásně. :-)Řeknu jí to, ať ještě počká. :-)

Holky jaký je prosím rozdíl mezi unlimitem? Jen ta kola??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
1.3.11 22:07

ano kola a váha je lehčí tak snad ho také prodám zítra se paní rozhodne a co říkáte na tento já zase nevým jaké golfky tyto nebo buggster 2011 Gessleinu F4 buggy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
1.3.11 22:12

K.a.c.k.o. já to neříkala, abych prodala. :lol:
Radši ať se kamarádka neblokuje. Fakt ještě nevím, kdy budu prodávat a asi bych chtěla zkusit nejdřív 8000,–Kč :oops:
Majo, jaké golfky? Jo Gesslein F4 se mi líbí. Nevím teda, jak moc jde u něj překlápět boudička, ale mám 100 chutí ho poradit Denny. A ještě PP Uno. Má tuším i přehazovací rukojeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.3.11 22:27

Jasně, to je jasné,bude sledovat inzeráty. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.3.11 22:44

Holky, golfky mám, Cybexy callisto. chtěla jsem právě něco většího, na delší výlety :wink:

No právě Bianco, náš Ondra je právě dlouhán.
Normálně tu dneska byla sousedka, má kluka rok a dva měsíce a když se postavili vedle sebe, Ondra je stejně velkej 8-o Mě už to říkala Dr. že je dlouhej…no, takže s eprávě obávám, jak by to bylo příští zimu. Ale určitě prosím vyfoť ju, díky!
Majo, třeba se to vyřeší samo a paní si ho zítra vezme…páč jestli ne, budu nad tím pořád koumat a budu si ho muset vzít já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí