Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
5.4.10 18:52

Maminko, jak už jsem jednou myslím psala, já bych tuhle barvu klidně brala i na holčičku. Ten tyrkysový dolněk se vzorem je opravdu univerzal a hodně barevný a ta modrá není prostě klasicky klučičí modrá :wink:
Jinak ta korbička je tuším kolekce 2008…??? barva Marine. Mě se tahle barevná kombinace zdá docela povedená i když jsem spíš na střízlivější barvy. Ale jak říkám, vybírat jsem si nemohla :wink: Zapůjčenému koni…no víte jak :wink: :lol:

Bianco, tak tak, už jen čekáme :-D :srdce:

Nutkani, celkově mi ty nové Slalomy přijdou trochu větší, ale asi je to hlavně těmi většími koly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
5.4.10 19:28

Renčo, já jsem ho skládala podle návodu a dala jsem sedák do lehu, tož to musím zkusit se sedákem sklopeným. A máš ho otočený po směru? A boudičku nesundáváš? Zítra to potrénuju a vyzkouším všechny možnosti. S tou skladností je to různé, podle toho s čím má kdo zkušennosti. Já měla před těmi 10 lety takový sporťákogolfáč od BaB a ten když se složil, tak se pomalu vlezl do baťohu. Pravda, že teď nemám s čím srovnávat, většinu kočárků, které jsem prohlížela jsem neviděla složené. Tak to s Jané nebude třeba tak zlé.
Holky, těším se, až některá koupíte kočárek v jiné barvě, a dáte sem fotky. Katko, těším se na ten zelený. Já zítra taky nafotím a zkusím dát do alba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.4.10 20:03

Ta korbicka co ma Denny je kolekce 2007 marine

Mit tri deti takhle brzy po sobe je docela mazec nekdy.
Nejhorsi byl prechod z jednoho na dve…to treti uz bylo lepsi. No nejhorsi byli vzdy zacatky, sesynchronizovat se, zabehnout.
A nejdulezitejsi je rezim!!!! Za kazde situace. asi jsem divna, ale nase deti chodi spat mezi 19-19.30 cely rok. Vyjimka je max 2× za rok a vyplati se to

Ja ho pak nafotim- nebojte, uz se na nej klepu, ale kdovi, kdy dorazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.4.10 20:03

Blani jojo skládám kočárek když je po směru.No zkoušela jsem to i se sedákem v lehu a přišlo mi to šílený.Zabralo to hodně místa a bylo to dlouhé.Takhle se to krásně sklopí a super.No on ten návod je takový divný,z některých obrázků jsem nepochopila co tím chtějí říct :oops:
joo golfáčky ty fakt nezaberou skoro žádné místo to je pravda.Taky se moc těším na další fotky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkkaaatttka
5.4.10 20:28

Holky na koníkovi jsou fotky transporteru,píše tam maminka, že jjí holčička má 4 měsíce a ještě 13 cm místa navíc, že je velký jako minulá kolekce 2009

• Citovat
  • Upravit
1063
5.4.10 21:06

Renčo a už jsi bádala nad tím nastavením odpružení? Píšou:skvělé zadní pérování s nastavitelným tlumičem a já točím desetikorunou doleva-doprava a nepozoruji žádnou změnu. :think:
Jdu se podívat na „koníka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.4.10 21:11

Bianco, ty porad resis vek. Jestli to neni tajne, kolik ti je? Mne bylo pred mesicem a pul 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
5.4.10 21:49

Mně bude v červnu 37. Jejda, ale mě věk nijak nestresuje, připadám si teď s miminkem mladá a víc si užívám mateřskou, než před těmi 10 lety. Od prvního syna jsem utíkala brzy do práce, ale teď si mateřskou budu vychutnávat plné tři roky. Vždyť pak budu dělat až do sedmdesáti nebo kdy bude/nebude důchodový věk. Kolegyně se kterou sedím v kanceláři byla ve 39 už babičkou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.4.10 07:47

Blani na odpružení jsem ještě nekoukala,to chce vyzkoušet asi venku v terénu.Dneska je nádherně tak to na procházce vyzkouším a dám vědět :wink:
Jéé 37 to není žádný věk přecíí,moje mamka říkala že v 35 letech byla v nějvětším rozkvětu :mrgreen:
Katko to máš teda se spaním super zařízené,ten náš starší lump chodí kolem 20-21h a Filda pravidelně v 18:30 usíná.(zatím)
Nejhorší byl přechod z jednoho dítěte na dvě??pro mě je to zatím procházka růžovou zahradou,řekla bych že mám snad míň práce než předtím :mrgreen: kluci se milujou,takže spolu vydrží i hodinu v pokojíčku na zemi dělat blbinky a já mám plno času něco udělat.Doufám že jim to vydrží i do budoucna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.4.10 08:22

Katko, 2007 :wink: nevěděla jsem přesně.
A mě je taky 30 a na druhé dítě mi to přijde akorát :-D
Mě stejně říkají, že jsem se zasekla někde na 25 :lol: takže věk opravdu neřeším.

Bianco, odpružení jsem nastavila hned.
Nejdřív mi přišo, že teda nic, ale jak s ním jezdím a možná to i povolilo, když se opřu do zadních koleček abych ho jakoby zdvihla a otočila, je to zn át. Už jsem vám to chtěla psát. Na houpání to teda není, ale věřím, že v terénu to ještě povolí.

Jinak k té korbičce Transporter…koukali jsme na ní i s pani prodavačkou ve Špuntíku a ta taky říkala, že je menší. No když jsem se na ní dívala a měla před očima tu, co máme doma, rozdíl jsem opravdu viděla 8-o :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
6.4.10 10:36

Já budu mít 30 příští rok, tak že taky žádná puberťačka :lol: A třetí dítě plánuji mezi 35. až 39. rokem. Moje maminka měla také třetí až v 39 letech a moc jim to svědčí, stále jsou mladí a jako důchodci si zdaleka nepřipadají, neboť jim ta jejich devatenácka dává stále zabrat :pankac:

Dnes se jedu na kočárek konečně podívat :potlesk: moc se těším a pokud se nic nezmění, tak ho hned i objednám, ale pán mě upozorňoval, že bych ho měla až tak v květnu :roll: …nu což, aspoň se budu mít na co těšit :dance: Jo a ještě jsem si objednala staršího Matrixe :oops: nějak jsem nemohla odolat, byl za suprovou cenu. A zase v jiné barvě, než vše ostatní, tak že u nás ty jízdy budou opravdu pestré :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
6.4.10 10:40

Nutkani :mavam: hurá! :dance: :dance: Pak nám napiš, jestli jsi objednala a jak se ti líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.10 10:42

Tak my ideme tiež omrknúť nového Slaloma, už vieme, kde ho majú, ale som smutná z toho, že farba Green Valley asi ani na slovenskom ani českom trhu nebude. Je to pravda?

Nutkani, aku si objednala farbu Matrixe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.4.10 10:46

maminka Green valley dorazí do čr během dubna :wink:
nutkani super tak se těším na info jak se líbilo a co jste vybrali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.4.10 13:20

Tak jsem volala do Handy.

Pristi tyden prijede kamion s Green valley- sestavy. ROZHODNE NEBUDOU DELIT SESTAVY :cert:

A pak kolem toho 20.4. uz b y meli dorazit i sportaky samostatne

Bianco– to jsi holka porad mlada!!!! Ja myslela ze resis vek treba 45-50 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí