Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
8.11.10 16:01

Denny, nestresuj se kočárkem! Jezdit máte v čem, golfky taky ňáké seženeš, tak co? PP Sí se mi taky líbí a myslím, že kolem 5.000 se dají koupit. Je lehký, ale nevím teda délku. Zapp se mi nelíbí vzhledově.
Holky, nebojte, že tu budete samy, já taky pořád miluju svého Slaloma. Vyhovuje mi po všech stránkách, nikdo tu s ním nejezdí, pro Áďu je velmi pohodlný, moc se mi líbí vzhledově, jen ta váha! Proto to mám jako Denny, golfky pořídím hlavně do auta a kvůli dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.11.10 18:39

Deny a co zůstat věrná Jané a pořídit třeba Solo?? Mě se hrozně líbí a navíc na ně nacvakneš i Stratu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.11.10 18:43

a ještě mě napadlo, vždyť ty Cybexi můžeš vrátit, ne? Pokud jsou neježděné, tak by neměl být problém :think:

Tyhle vypadají pěkně http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.11.10 20:20

nutkani, těma rozměrama je to prašť jako uhoď se Cybexy :roll:
Jinak jsem volala do eshopu, musely by být jen rozbalené, vůbec nejeté. Jenže já s nimi byla venku a pak jsem je zkoušela dávat do toho auta, takže mám smůlu, už jsem s nima prostě jela :roll:
chtěla bych ty PP Sí a nrbo PP Pliko mini, ty jsou ještě menší :wink:
Jinak Slaloma chválim, konečně si ho užívám :wink: jako sporťák je pro nás super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.11.10 21:27

Bianco jsem ráda, že zůstáváš věrná slalomu a nebudu tady strašit sama :lol:
Denny a tobě přeju ať ty golfky udáš, ale s tím, že jsou nové, tak asi nebude problém :palec:
Jinak opět musím vychválit slalomáčka páč jsme byli s Miškou na prochajdě i za deště a malej se prostě šprajcnul, že ležet nebude a řval jak siréna. Nevěděla jsem co už tak jsem zvedla lůžko a byl klid. Takže opět velká jednička :palec: Mám takovej pocit, že sporťák vytáhnu dřív jak na jaře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.11.10 07:26

Ali, já mu to v Hl.korbičce přizvedávala už od 4 měsíce. Chtěl prostě koukat. A jak jsem pak začala jezdit v tom PP ( jsem si jako milující matka myslela, že tam to pro něj bude lepší než ve sporťáku ), byly procházky děs. Sice to tam jde taky zvednout, ale kočár je celkově hlubší. Takže vyhrál sporťák :palec: Na prochajdu zvednu o jedno a na spaní sklápím a je klid. Boudička je bezkonkurenční, z té jsem nadšená pořád :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.11.10 09:43

Bláhová jsem si myslela, že bude ležet do půl roka jak prkno a ono ejhle. Všichni nám říkají, že máme velice společenského tvorečka, který chce všechno vidět a slyšet, tak to platí na 100%. Škoda, že bude zima je mi to proti srsti hodit ho teď do sporťáku, ale kdyby v korbičce hodně vyváděl tak to se sporťáčkem zkusím. Všichni říkáte, jak je tam dítko schované, tak by nemusel být problém :wink:
Denny z Ondráška je nádherný klučina a obdivuju co máte vlásků super :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.11.10 11:21

Ali, určitě se nemusíš bát toho, jestli na něj nebude fičet nebo tak. Bouda je opravdu na tohle dobrá a ve spojení s nánožníkem to nemá chybu :palec: Je z toho prostě takový tank - jestli jsi koukala na moje fotky.
A když bude ležet ve fusaku, vytvoříš mu pohodlné rovné lůžko, kde bude zachumlaný. Kolik už mu vlastně je tomu vašemu pacholkovi :-D :?: A děkujeme za kompliment :huban: ( taky máme společenského tvorečka, co se týče žen, je komunikativní po tatínkovi :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.11.10 15:51

Jj Denny koukala jsem na tvoje fotky a nemůžu odtrhnout oči z Ondráška.Mohl by klidně dělat reklamu třeba na nějaké papání pro děti fakt by se tam hodil :dance: Pořád jsem oddalovala koupě nánožníku, ale asi není nač čekat, když je prďous tak společenský a musí všechno vidět :wink:
Miška má 4měsíce,příští týden jdeme do poradny, tak jsem zvědavá na váhu páč to tahat je děsná fuška :jazyk:
Tohle je 14dní stará fotka s obrovským plyšákem co dostal od známých :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.11.10 19:26

Ali, jestli má 4 měsíce, tak bych ještě asi se sporťáčkem počkala. Přeci jen ještě potřebuje rovné lůžko a ten sporťák zas tak úplně rovný není. myslím, že je ideální od toho půl roku :wink: No ale uvidíš. jestli se ti do hluboké korbičky vejde, tak bych ho tam nechala a mírně mu to třeba občas přizdvihla. je to přeci ještě jen drobítek :srdce: :-D …samozřejmě je to jen můj názor :wink: Ale i tak by byl ve sporťáčku bezva chráněný.
A jaký budeš objednávat nánožník, v barvě a nebo černý? Mě se líbí, že ten černý můžu univerzálně použít i na golfky a tak :wink:

Jo 8-o já zapoměla napsat…mužovi to nedalo, že prý jsem blondýna a ještě na mateřské. Tak jsme šli zkusit ty Callisto tam narvat spolu. Nerada to uznávám, ale jemu se to povedlo. Sice je to systém : ježek v kleci ale jde to :dance: :dance: :dance: Takže Callisto si necháváme a mě se hrozně ulevilo a mám velkou radost. No aprávě na ně mi krásně pasuje ten nánožník Jané :palec:

Příspěvek upraven 11.11.10 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
11.11.10 09:54

Denny určitě s tebou souhlasím, že sporťáček je až od půl roku.V korbičce zůstane dokud to jen bude možný a prcek to vydrží.Sousedka má PP a prcka šoupla do sporťáku právě ve 4 měsících a to se mi moc nelíbilo, ale každýho věc.Denny mám k tobě prosbičku, psala mi kamarádka, že její známá by chtěla nový sporťáček od janéčka a nikde prý nemůže najít vnitřní rozměry. Prosím tě nemohla bys to přeměřit a písnout?Díky moc :wink:
Jinak jsem ráda, že mužíček zachoval chladnou hlavu a šel na to s rozumem :pankac: a golfky ti zůstávají doma.To je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
11.11.10 19:28

Holky, vaší prdísci jsou už velcí chlapáci a tak fotogeničtí a pěkní! My už máme 16 měsíců, ale stále se nemůžeme dobrat 10 kilo. Je to takový náš malý Cipísek. Příležitostně taky dám nějaké foto.
Denny, to je super, že jste nakonec Callisto dali do auta a zůstane u vás. Aspoň se vyhneš dalšímu shánění a dilematu, který jiný vybrat. Jsem zvědavá, co budeš hlásit z terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.11.10 21:22

Ali, Bianco - no právě, hrozně se mi ulevilo, že už nemusím řešit, jaké golfky vyberu. callisto nasadily laťku hoooodně vysoko :palec: :lol:

Ali, jak najdu metr, tak přeměřím ju :wink:
Jinak si myslím, že až udeří ty pravé mrazy a doba ledová, budem stejně jezdit v PP - s tím silným fusakem by byl Ondra v Janéčku hodně na těsno :think:

Bianco, Ondra už teď taky nepřibírá tak rychle, jako když byl jen na mlíčku. V úterý jsme byli na očkování a měl 8,1 kg a to před třemi týdny měl 7,9 kg. K tomu ten pohyb, je jak na klíček, pak má něco přibrat :roll: :lol: Hlavně, že jsou kluci zdraví a jestli doktorka nic neříká, tak bych to neřešila. Jo a koukej dát taky nějaké fotečky ju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.11.10 12:23

Holky, to je zase počasí. :zed: O víkendu jsou u nás hody, hlásí docela teplo, tak snad bude. Chceme jít s děckama na kolotoče. Starší syn si zlomil v tělocviku zápěstí, tak teď se nudit nebudu. Každé 4 dny jezdíme do nemocnice kontrolovat, jestli se nám nepohli zápěstní kůstky, pak rehabilitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.11.10 12:27

A tady poklízíme králíka:

Denny,, malý toho sní víc než ten starší. A taky říkáme, že je jak natočený, pokud nespí, tak pořád někam lítá. Malý je po tátovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí