Jané Muum

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
13.5.13 10:24

@Hejhulka25 jojo jsou tam takový pásky jakoby ke konstrukci ještě navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
13.5.13 10:25
@MisTer píše:
@Hejhulka25 jojo jsou tam takový pásky jakoby ke konstrukci ještě navíc.

už jsem to viděla na youtube :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.5.13 10:42

@Hejhulka25 ale nemyslim si, že by to tam pak nějak lítalo ta jiná korba…já to mám tedy zatím tak vymyšlené tak uvidíme jaká bude realizace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.5.13 19:29
@MisTer píše:
@Hejhulka25 ale nemyslim si, že by to tam pak nějak lítalo ta jiná korba…já to mám tedy zatím tak vymyšlené tak uvidíme jaká bude realizace :mrgreen:

já jsem vykoukala concord sleeper ale nevím jestli na muum sedne a nebude se to kymácet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.5.13 20:34

AHojky, mám teď strašné dilema ohledně kočárku Jané Muum. Chtěla bych ho koupit v kombinaci i s hlubokou korbou. Strašně se mi líbí, myslím, že bych si ušetřila starost s kupováním dalšího sporťáku, protože ten mi přijde fajn, ale mám strach z těch pogumovaných koleček. Protože bych v něm vozila miminko od narození(Září), přes zimu, na jaře počítám že by se přešlo na sporťák. Drncá moc? Bydlíme na dědině, nejezdila bych s ním do lesa ale ty cesty u nás nejsou asi zrovna ukázkové. Moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.5.13 08:10
@ivca9 píše:
AHojky, mám teď strašné dilema ohledně kočárku Jané Muum. Chtěla bych ho koupit v kombinaci i s hlubokou korbou. Strašně se mi líbí, myslím, že bych si ušetřila starost s kupováním dalšího sporťáku, protože ten mi přijde fajn, ale mám strach z těch pogumovaných koleček. Protože bych v něm vozila miminko od narození(Září), přes zimu, na jaře počítám že by se přešlo na sporťák. Drncá moc? Bydlíme na dědině, nejezdila bych s ním do lesa ale ty cesty u nás nejsou asi zrovna ukázkové. Moc děkuji za rady.

co mám vyzkoušeno tak tyhle kočárky typu muum nejsou prostě na polní cesty a vesnice, to je městský kočárek, mrkni se po jiných typech s nafukovacími koly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.5.13 09:09

Děkuji za názor, no po poli bych s ním rozhodně nejezdila ale je fakt že ty cesty a chodníky nejsou nejrovnější - ale to asi nikde. Začínám se smiřovat s tím že ho mít nebudu :-( ale když mě ty s nafukovacími koly přijdou všechny strašně mohutné a těžké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.5.13 09:27

@Hejhulka25 opravdu je to tak znát? Po kostkách v PRaze to taky nebude asi ideál ale pokud kočár nemám do lesa nebo na pole mělo by to být OK???

@ivca9 právě mě se s nafukovacími koly ani nelíbí a jsou hrozně těžké!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.5.13 09:42
@MisTer píše:
@Hejhulka25 opravdu je to tak znát? Po kostkách v PRaze to taky nebude asi ideál ale pokud kočár nemám do lesa nebo na pole mělo by to být OK???@ivca9 právě mě se s nafukovacími koly ani nelíbí a jsou hrozně těžké!

no já bydlím v centru a kostky tu nikde nemáme, navíc jsme pořád všude autem a potřebuju skladný a lehký kočár, ona ta konstrukce podle mě bude taková plastová, něco jako u neonata tris jestli znáš, ten jsem měla a zvládal vše ok, ale opět, bydlela jsem ve městě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.5.13 09:47

@Hejhulka25 no já si ase řikám, pak sportáky golfky atd maj mnohem menší kolečka a možná horší materiál. Taky hodně jezdíme a spíš potřebujeme skladnej máme vw golf V no a místa extra na obr kočár není potřebuju sporták co se složí i se sedačkou těch taky moc není. Já jsem asi rozhodlá je to na 2roky kočár tak to nějak přežijeme kdyby bylo nejhůř je prostě úžasnej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.5.13 09:49
@MisTer píše:
@Hejhulka25 no já si ase řikám, pak sportáky golfky atd maj mnohem menší kolečka a možná horší materiál. Taky hodně jezdíme a spíš potřebujeme skladnej máme vw golf V no a místa extra na obr kočár není potřebuju sporták co se složí i se sedačkou těch taky moc není. Já jsem asi rozhodlá je to na 2roky kočár tak to nějak přežijeme kdyby bylo nejhůř je prostě úžasnej :kytka:

ale rozhodně jdu do toho 2013, mají líp vyřešenou boudičku :palec: chci k němu korbu concord sleeper, myslíš, že to půjde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.5.13 09:54

@Hejhulka25 koukala jsem, že je to jiné ale mě se víc líbí ten 2012 no to je ještě daleko:). Hele já si myslím, že jo má to na to pasovat a až ho budete vybírat v krámě si to vyzkoušej a budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.5.13 09:59
@MisTer píše:
@Hejhulka25 koukala jsem, že je to jiné ale mě se víc líbí ten 2012 no to je ještě daleko:). Hele já si myslím, že jo má to na to pasovat a až ho budete vybírat v krámě si to vyzkoušej a budeš mít jasno.

no my chceme do malvíka, tak snad mě nechají :lol: ty ještě nejsi těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.5.13 10:05

@Hejhulka25 paradox co, ale ještě ne :mrgreen: jen už to trvá dlouho a průzkum kočárků už u mě prostě proběhl noooo :mrgreen: chystáme se teď po při MS na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.5.13 12:01
@MisTer píše:@ivca9 právě mě se s nafukovacími koly ani nelíbí a jsou hrozně těžké!

No to mě taky neee, jsou strašně mohutné a moje kámošky co takové mají teď řeší koupi nového lehčího sporťáku nebo golfku. Takže taky půjdete do Jané muum i s korbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí