Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kačka001
31.3.11 22:16

jo a ještě jsem se chtěla zeptat..k tý autosedačce potřebuješ nějakou takovou desku ještě abys ji mohla vozit v autě? já si to nák totiž neumim moc představit a nikdy sem to vajíčko neviděla přímo připevněný v autě.

• Citovat
  • Upravit
1101
31.3.11 22:55

asi myslíš izofix ? je to takova deska na sedacce kam staci jen autosedacku cvaknout (myslím) ale my nemáme, zatím to nepotřebujeme, poutame sedačku normalne jen do pásů.. ten kratsi pás ma mala pod nožkama - ve spodu sedacky jsou otvory na pásy, a ten delší pás má jakoby za zádama a objíma tu autosedajdu :-D chvili jsem s tim valcila ale ono to jde do auta krasne pripevnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka8585
1.4.11 17:02

korbička

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s hlubokou korbou kočárku Jané Slalom 2011.
Nejsem zkušená maminka a zdála se mi hodně malá…kolik měsíců jste miminko vozili v hluboké korbě a jsou rozměry dostačující?
Máme objednaný kočárek z limitované edice 2011 ve žluté barvě. Měl by dorazit v pondělí, už se na něj s přítelem moc těšíme, ale z velikosti korbičky mám trošku strach. V zimě bude mimčo na sporťák ještě malé, tak se bojím, aby z ní „nevyrostlo“.
Předem mnohokrát děkuji za odpověď. Jitka

• Citovat
  • Upravit
Kačka001
1.4.11 17:35

takže to není potřeba kupovat řikáš? já si teda moc neumim předsavit jak se to tam přidělává ale tak snad bych na to přišla:) a ty ji vozíš vzadu nebo ve předu? a odkud si objednávala ten kočárek? a nebyla ses podívat náhodou v tom obchodě Handy v Praze?

• Citovat
  • Upravit
1101
1.4.11 21:55

Kačko tak já objednávala odsud - http://www.kocarky-matous.cz/ nejlepší cena co jsem sehnala, velice rychle dodání.. starý kočárek jsem prodala 12 hodin od vložení inzerati a byly jsme bez kočárku jen tři dny… pani nam ho poslala hned po objednání, volala mi no jednání na jedničku !!! a podívat jsme se nebyla. ja uz janecka znám takže mi stacila jen fotka z internetu, byla jsem v Handy servisu kde je servis jen pro jané a maji tam i Jané prodejnu a kočárky nadhera , nadhera ! :) takže jsme vedela do čeho jdu a porad si ho nemohu vynachvalit !

jo holky a pořád mi každý kočárek očumuje a chváli, u nas ho jeste ani nikdo nema :D jako velike plus beru i žlutou barvičku kočárku - když třeba čekam na přechodu nebo kde jezdí auta , kočárek je vidět už v dálce…

Kačko myslím že isofix nepotřebujes pokud ho nevyzadujes - taky zalezi jake mas auto do nekterych aut izofix nedas.. ale me to prijde zbytecny, nevim teda jake to ma vyhody? asi ze odpada starost s pasani a jen sedacku nacvaknes.. jinak vozim malou na zadnim sedadle, vetsinou tam sedim u ni.. kdyz budes vozit na prednim sedadle je dulezity mit vypnuty erbek jinak pri nehode to miminku ublizi i v autosedacce !!! a me neba ho porad vypinat a zapinat tak jezdim na zadnim sedadle :)

Jitko - korbicka jestli mas limitovanou edici muzes juknout na predchozi stranky diskuze uz jsem se vlozila docela dost fotek.. kdy čekas miminko ? Já planuju naší Káju dat do sportaku v červenci už se na to těším :)veliksot korbicky bych řekla ze je prostorna, kolekce 2010 ma korbicky mnohem menší ale protože si hodne maminek stezovalo na maly sportacek a korbicky tak udelali limitovanou edici s velikosti korby okolo roku 2007 a to byly fakt prostorne - ja mela korbu 2007 a ted mam tuhle limit. 2011 a je super prostorna.. mela jsem tam malou i ve velkem fusaku (lodger) opravdu zabere dost mista a mela jsem tam v zime i dve deky a pohoda - mala i tak mela spoustu prostoru, ted nam budou 4 mesice , dost jsme povyrostli a v korbicce ma stale spoustu prostoru a to uz se rust pomalu zastavuje a uz tolik mimi nepribira.. a sportacek mas od 6 mesicu veku dítete.. některe děti ani nevydrží pul roku v korbicce a musí do sportacku drív, kamaradka uz nyni vozi 4 měsicni mimi ve sportaku, malej byl v korbe nespokojenej a jen brecel.. naše Kája má kočárkovani ráda a hned spinka a prospinka venku 90% času co jsme venku :) jinak korbiky se neboj, znám maminy co meli v korbičce jané teto velikosti i 8mesicni mimi a pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.4.11 07:20

korbička

Ahoj, strašně moc děkuju za vyčerpávající odpověď, moc mě uklidnila.
Viděla jsem spoustu fotek, byli jsme si kočárek prohlídnout i v reálu, ale v naší žluté barvě ho v obchodě bohužel neměli, tak to bude trošku překvapení.
Sabinka by se měla narodit 8.8. takže tu největší zimu přečkáme v hluboké korbičče a pak uvidíme, jestli bude spokojená nebo bude na jaře taky uřednostňovat sporťák!
Ještě 1× moc děkuju a přeju krásný víkend!
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
berushka 18
2.4.11 17:54

Jitu , zimu přečkáte v poho a na jaře bych dala sportak ale uvidiš podle malé , třeba vydrži v korbičc déle :)

my pujdeme do sportaku v cervenci-cca sedmý měsíc :)

zzz ........!!!teda koukám s otevřenoupusou :-/ me stal o tri víc ! a kdy jsi ho kupovala ? my ho máme od unora - to uz byl v unoru za tuhle cenuu ??

• Citovat
  • Upravit
Kačka001
3.4.11 20:12

tak ten kočárek za 15tis. to je opravdu dobrý. hodí se každá tisícovka takže já bych ho pak objednávala asi odtamtud. a od kolika měsíců se může dávat mimčo do sportáku? jinak nejspíš za dva týdny pojedeme do prahy s přítelem tak se podíváme do Handy tak už se moc těším až uvidím kočárek na živo:)

• Citovat
  • Upravit
1101
3.4.11 20:30

Kačko v Handy mají krasne vystavene kousky! :) i jsou tam moc milý zaměstnanci, vše ti zodpoví:)

sportaček od Jané je určen pro děti od šesti měsíců, je to tam i napsané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačka001
3.4.11 21:24

jsem na to zvědavá v Handy protože sem byla v několika krámech s kočárkama a vždycky tam teda příjemný nebyly ty ženský tak doufám že to tady bude v pohodě:) fakt už se těším. a ten kočárek za těch asi 15tis. jak tady někdo psal je bez autosedačky takže je to vpodstatě jedno a nemusí tě mrzet že ho máš dražší;)

• Citovat
  • Upravit
1101
3.4.11 21:38

Kačko tak jestli je bez autosedacky tak bych rekla ze jsme ho meli za nejlepsi cenu.. my chteli celou troj…a samotna autosedacka stoji pres 4 zis, co jsem koukala 8-o Ja byla v Handy spokojena akorar v servisu jsem narazila na chlapka na ránu :) ale s tim se setkas az budes davat kočarek do servisu…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.4.11 12:38

tak tady foto z veletrhu v Letňanech, je fakt krásný, není tak svítivě žlutý jak u obrázků na netu :-) pro nás jasná volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.4.11 15:56

Tak dnes PPL přivezla kočárek i nám! Nemůžu se dočkat, až se s ním přítel vrátí z práce a poskládáme si ho :o) My jsem ho objednávali v pátek za 18.500,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačka001
4.4.11 16:03

no tak pro mě to je teda taky jasná volba:) mohla bych na něj koukat pořád..už se taky nemůžu dočkat a vám co ho máte doma nebo s nim už jezdíte hodně závidim:) jsem ráda že sem dáváte ty fotky můžu ho aspon někde obdivovat když už ho nemůžu vidět tedka na živo..takže kdyby se vám chtělo tak sem můžete dávat klidně další fotky:)

• Citovat
  • Upravit
Kačka001
4.4.11 16:03

no tak pro mě to je teda taky jasná volba:) mohla bych na něj koukat pořád..už se taky nemůžu dočkat a vám co ho máte doma nebo s nim už jezdíte hodně závidim:) jsem ráda že sem dáváte ty fotky můžu ho aspon někde obdivovat když už ho nemůžu vidět tedka na živo..takže kdyby se vám chtělo tak sem můžete dávat klidně další fotky:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4