Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno holky,
tak mi si výkend u našich užili až na to že oni tam měli přetopeno tak se hůř spalo, vnoci sme měli v pokoji skoro 24stupňů
, ale tak nějak sem si odpočlo, ale u nás bylo hnusný počasí takže to co chtěl manža dělat stejně nemohl, ach jo.Ale v pátek sme i vyrazili na zapíjení Jiříka, bylo to fajn, bylo to 1min od baráku a já to asi měla v nose, přišla sem dom 5min předtím kdy se Miki vzbudil.
Mi dneska doma měli noc ohodně lepší než o víkendu, usnul o půl9 pak vstávačka o půl 12 a 2:15 a pak až v 6:15 a pak sme ještě spali do 8. takže na nás výborný, doufám že časem vypustíme to vstání ve 2, to je asi nejhorší o půlnoci mi to neva.
Katy gratulka ke // snad to dojedeš do konce.
Ste toho za víkend napsaly tolik že si nic nepamatuju.
jen Sammy ať RHB dopadne dobře.
Jo a holky polámalo se nám auto ![]()
taky vám to holky chvilku nešlo?
Co dáte těm svejm ratolestem k svátku? ![]()
Ahojky
Sammy , snad tě dají brzo do pořádku.
Ilčo , to se teda moc nevyspíš.
Já teď řeším jeden problém. Nějaká holka na servru lidé.cz má ve svých fotkách moji Terku pod jménem Lucinka. Má tam spoustu jiných dětí, měla i mé sestry Míšu a mé spolužačky tam má taky. Je to dost podezřelé, neb píše, že je bezdětná.
Jsem z toho docela překvapená a nechápu to.Psala jsem jí ať to okamžitě stáhne. Ale asi stejně napíšu administrátorovi.
Na servru lidé.cz si dejte vyhledat R.Makinka.R a první fotka v jejím profilu je moje Terezka.
Teda Mončo to musí být nějaká mladá koza protože ani neví jak se píše zpěvačka (má to tam se s) jo napiš adminovi ať to smázne. a kde myslíš že mohla sebrat vaši fotku?
Ilčo, na svém profilu mám taky fotky. Ty mi tam vložila moje sestra, já to ani neumím.
Mony no to se moc nevyspím ale už sem si zvykla, ale kdyby se mu tak chtělo to vstávání ve 2 vypustit no byla bych moc ráda. Nevím jak ho donutit nevstávat ale protože kojím a nechci ho cpát ničím jiným (on to ani nechce a pak je vstávání horší) tak asi musím vydržet až bude větší a samo ho to přejde.
Tak jsem zpátky z RHb. Alespoň mám první termín masáží - 29.6. Konečně se to trochu hýbe, i když si ještě počkám…
Moni, tak to je síla. Odpověděla Ti něco? Já bych taky psala adminům…
Ilčo, ty to vstávání fakt nemáš lehké.. Jak jsem psala, my dnes vstávali 2× a už to bylo na mě moc
![]()
Tak jsem psala administrátorovi a už fotku Terky odstranil.Nechtěla jsem čekat až to udělá ta dotyčná.
Ale na dotaz, jak je možné, že má v profilu spostu miminek(evidentně cizích) se nevyjádřil.
O stažení musí prý požádat každý sám.Takto, je to nepodložené.
Dobře jsi udělala. Je to fakt drzost, dávat takhle bez souhlasu fotky cizích dětí… Já mám třeba na rajčeti zamčeny z koupání nahaté fotky Sabinky. Nikdy nevíš, jaký pedofil by ji tam očumoval..
Sammy taky sem z důvodu všeho možnýho stáhla z rajčete tu slošku s koupáním.
Zdravím při poledni!
Bára snad na chvilku usnula v kočárku a čekám mamku na kafe.
Ráno mi to taky nešlo. Když už se dostanu k tomu konečně komunikovat, tak to zas pro změnu stávkuje… ![]()
Jely jsme s Bárou do Lidla trochu nakoupit a koupila jsem jí koně.
Takový to nafukovací skákadlo. Pravda, má na něj ještě dost času, ale aspúoň mám první vánoční dárek.
![]()
A včera jsme se s Bárou koupaly ve velké vaně. Dala jsem si půlku vody a tatouch podával dítě. Byla z toho celkem vyvalená, jak si tam volně plavala, ale asi se jí to líbilo, protože neřvala a lebedila si.Pak jsem nakojila, táta uspával a šla jsem se vyrochnit já. ![]()
ad vstávání - já vstávám 2× za noc denně - už jsem si nějak asi zvykla. Ale nebyla bych proti redukci. ![]()
Moni - s těma fotksma je to mazec. Jo, holt na internetu je možný všechno…
Sammy - no ještě měsíc čekat - to je síla. Ale aspoň, že máš záchytný bod. A je to aspoň trochu lepší?
Bef - ať máš Toma brzy doma a jako rybičku. ![]()
ilčo - dobrej víkend. A vaši topili?
No, je fakt, že žádný teplo nebylo…
Ostatní zdravím, žvíře už je zase vzhůru…
ilčo, já tu složku mám právě zamklou na jméno a heslo, takže se nebojím…
Mischni, záda lepší nejsou, ale díky za optání. Bez těch prášků proti bolesti bych se asi nehla, ale i když bolí, tak holt musím
.
Vy jste se s Baruš takhle rochnily? Vidíš, Sabi se mnou ve vaně ještě nebyla, musíme to napravit
.
To malé zvíře mi od rána vůbec nespalo. Po vzteklém řevu usnula až před chvílí
. Nejdřív, aby nemusela spát, tak chtěla jíst. Pak se raději posmolila, abych ji z postýlky vytáhla a pak se poblila, takže znova byla šťastná jako blecha, když jsem ji musela převlíct a ona nemusela ležet v postýlce
.
Míšo , tak ať už je brzy líp!
Teď jsi mi připomněla Jasmínu, když jí dám dudlík, lehnu si, ona ho vzápětí vyflusne a už kouká, jestli jdu a pak je šťastná jak blecha, že jsem vstala a začne kecat. Za chvíli jí vrazím dudlík a nanovo.
Majda dělá ve čtyři zkoušky na finštinu ![]()
To určo zvládne, je to šikovná holka. A bude vědět výsledky ještě ten den?
chocholka píše:To určo zvládne, je to šikovná holka. A bude vědět výsledky ještě ten den?
Majda dělá ve čtyři zkoušky na finštinu
Člověče Chochol, to nevím, asi ne…zeptám se jí, ale teď je u sebe v pokoji ![]()