JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
1.6.09 09:32

Dobré ráno holky,
tak mi si výkend u našich užili až na to že oni tam měli přetopeno tak se hůř spalo, vnoci sme měli v pokoji skoro 24stupňů 8O , ale tak nějak sem si odpočlo, ale u nás bylo hnusný počasí takže to co chtěl manža dělat stejně nemohl, ach jo.Ale v pátek sme i vyrazili na zapíjení Jiříka, bylo to fajn, bylo to 1min od baráku a já to asi měla v nose, přišla sem dom 5min předtím kdy se Miki vzbudil.
Mi dneska doma měli noc ohodně lepší než o víkendu, usnul o půl9 pak vstávačka o půl 12 a 2:15 a pak až v 6:15 a pak sme ještě spali do 8. takže na nás výborný, doufám že časem vypustíme to vstání ve 2, to je asi nejhorší o půlnoci mi to neva.

Katy gratulka ke // snad to dojedeš do konce.

Ste toho za víkend napsaly tolik že si nic nepamatuju.

jen Sammy ať RHB dopadne dobře.

Jo a holky polámalo se nám auto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.6.09 11:11

taky vám to holky chvilku nešlo?
Co dáte těm svejm ratolestem k svátku? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
1.6.09 11:16

Ahojky
Sammy , snad tě dají brzo do pořádku.
Ilčo , to se teda moc nevyspíš.

Já teď řeším jeden problém. Nějaká holka na servru lidé.cz má ve svých fotkách moji Terku pod jménem Lucinka. Má tam spoustu jiných dětí, měla i mé sestry Míšu a mé spolužačky tam má taky. Je to dost podezřelé, neb píše, že je bezdětná.
Jsem z toho docela překvapená a nechápu to.Psala jsem jí ať to okamžitě stáhne. Ale asi stejně napíšu administrátorovi.
Na servru lidé.cz si dejte vyhledat R.Makinka.R a první fotka v jejím profilu je moje Terezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.6.09 11:24

Teda Mončo to musí být nějaká mladá koza protože ani neví jak se píše zpěvačka (má to tam se s) jo napiš adminovi ať to smázne. a kde myslíš že mohla sebrat vaši fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
1.6.09 11:28

Ilčo, na svém profilu mám taky fotky. Ty mi tam vložila moje sestra, já to ani neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.6.09 11:51

Mony no to se moc nevyspím ale už sem si zvykla, ale kdyby se mu tak chtělo to vstávání ve 2 vypustit no byla bych moc ráda. Nevím jak ho donutit nevstávat ale protože kojím a nechci ho cpát ničím jiným (on to ani nechce a pak je vstávání horší) tak asi musím vydržet až bude větší a samo ho to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.6.09 12:19

Tak jsem zpátky z RHb. Alespoň mám první termín masáží - 29.6. Konečně se to trochu hýbe, i když si ještě počkám…

Moni, tak to je síla. Odpověděla Ti něco? Já bych taky psala adminům…

Ilčo, ty to vstávání fakt nemáš lehké.. Jak jsem psala, my dnes vstávali 2× a už to bylo na mě moc :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
1.6.09 12:22

Tak jsem psala administrátorovi a už fotku Terky odstranil.Nechtěla jsem čekat až to udělá ta dotyčná.
Ale na dotaz, jak je možné, že má v profilu spostu miminek(evidentně cizích) se nevyjádřil.
O stažení musí prý požádat každý sám.Takto, je to nepodložené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.6.09 12:40

Dobře jsi udělala. Je to fakt drzost, dávat takhle bez souhlasu fotky cizích dětí… Já mám třeba na rajčeti zamčeny z koupání nahaté fotky Sabinky. Nikdy nevíš, jaký pedofil by ji tam očumoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.6.09 13:00

Sammy taky sem z důvodu všeho možnýho stáhla z rajčete tu slošku s koupáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.6.09 13:03

Zdravím při poledni!
Bára snad na chvilku usnula v kočárku a čekám mamku na kafe.
Ráno mi to taky nešlo. Když už se dostanu k tomu konečně komunikovat, tak to zas pro změnu stávkuje… :evil:
Jely jsme s Bárou do Lidla trochu nakoupit a koupila jsem jí koně. :lol: Takový to nafukovací skákadlo. Pravda, má na něj ještě dost času, ale aspúoň mám první vánoční dárek. :lol: :lol:
A včera jsme se s Bárou koupaly ve velké vaně. Dala jsem si půlku vody a tatouch podával dítě. Byla z toho celkem vyvalená, jak si tam volně plavala, ale asi se jí to líbilo, protože neřvala a lebedila si.Pak jsem nakojila, táta uspával a šla jsem se vyrochnit já. :wink:
ad vstávání - já vstávám 2× za noc denně - už jsem si nějak asi zvykla. Ale nebyla bych proti redukci. 8)

Moni - s těma fotksma je to mazec. Jo, holt na internetu je možný všechno…

Sammy - no ještě měsíc čekat - to je síla. Ale aspoň, že máš záchytný bod. A je to aspoň trochu lepší?

Bef - ať máš Toma brzy doma a jako rybičku. :wink:

ilčo - dobrej víkend. A vaši topili?

8O No, je fakt, že žádný teplo nebylo…

Ostatní zdravím, žvíře už je zase vzhůru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.6.09 13:33

ilčo, já tu složku mám právě zamklou na jméno a heslo, takže se nebojím…

Mischni, záda lepší nejsou, ale díky za optání. Bez těch prášků proti bolesti bych se asi nehla, ale i když bolí, tak holt musím :? .
Vy jste se s Baruš takhle rochnily? Vidíš, Sabi se mnou ve vaně ještě nebyla, musíme to napravit :wink: .

To malé zvíře mi od rána vůbec nespalo. Po vzteklém řevu usnula až před chvílí :roll: . Nejdřív, aby nemusela spát, tak chtěla jíst. Pak se raději posmolila, abych ji z postýlky vytáhla a pak se poblila, takže znova byla šťastná jako blecha, když jsem ji musela převlíct a ona nemusela ležet v postýlce :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
1.6.09 13:38

Míšo , tak ať už je brzy líp!

Teď jsi mi připomněla Jasmínu, když jí dám dudlík, lehnu si, ona ho vzápětí vyflusne a už kouká, jestli jdu a pak je šťastná jak blecha, že jsem vstala a začne kecat. Za chvíli jí vrazím dudlík a nanovo.

Majda dělá ve čtyři zkoušky na finštinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
1.6.09 13:45
Majda dělá ve čtyři zkoušky na finštinu :roll:

To určo zvládne, je to šikovná holka. A bude vědět výsledky ještě ten den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
1.6.09 13:46
chocholka píše:
Majda dělá ve čtyři zkoušky na finštinu :roll:
To určo zvládne, je to šikovná holka. A bude vědět výsledky ještě ten den?

Člověče Chochol, to nevím, asi ne…zeptám se jí, ale teď je u sebe v pokoji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí