Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
494
19.9.16 18:37

@Klorindella gratulace,jen tak dál. já mám kontrolu až začátkem října. už jste byli na prevenci u zubaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
19.9.16 18:47

@Ainiky Gratuluju :) krásný fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
19.9.16 19:00

Ahoj holky, všem gratuluji, kterým vyšel dobře screening. Snad se taky brzy dočkám. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 19:02

@Kastanislava Nee,ja jsem do Fn nechtěla. Domluvily jsme se tak i s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
19.9.16 19:02

@Kastanislava já jsem byla v pátek, a našel mi kaz. Ale byl docela hloubš, prej bych to nevydržela bez injekce proti bolesti, takže mám přijít v půlce druhého trimestru, kdy mi ji bude moci dát. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
19.9.16 19:10

@Ainiky gratuluju k pěkným výsledkům. Krev bude taky ok, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
19.9.16 19:40

@Kastanislava je tak to je fakt velká holka, už skoro puberťačka :andel: Ta moje mi taky pořádk kontroluje bříško. Říkala jsem ji, že tam miminko je, ale se ještě nemá moc radovat a hlavněto nikde neříkat, že je ještě moc malinké a může se cokoli stát.. Je rozumná, chápe to.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 19:50

@Kastanislava Děkuju :) zatím ještě nee, ale už bych měla jít na preventivku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 19:56

Tady je náš mrňousek :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
19.9.16 20:54

@Klorindella jejda, to už je krásné miminko  :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.9.16 23:30

Ahoj holky taky se přidám, máme termín v dubnu, pohlaví ještě nevíme ale hrozně bych chtěla holčičku, protože jednoho raubire už doma máme, je mu 6 let a už se taky těší na sourozence a všude hlásá že je maminka těhotná :lol: :lol: jeden dotaz :mrgreen: dnes jsem ležela ve vaně a koukala na bříško a to se hýbalo jako když bije srdce…měla to taky některá z vás…jako že by to mohlo být srdíčko miminka? Nebo je to nesmysl? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
20.9.16 05:41

@Ayisha26 mě se to bříško taky hýbe, tak jaksi pulzující ale myslím si, že je to blbost, Mimi je maličké, ja dnes podle UTZ 13+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
20.9.16 07:05

@Klorindella Jéé krásný mrňousek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
20.9.16 07:24

@Ayisha26 ahoj, miminko a jeho srdíčko je v 1. trimestru tak malinké, že ho nemůžeš vidět ani cítit.. Jedině přes ultrazvuk.. ;) Ale už se brzy dočkáme pořádných kopanců do žeber.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.9.16 07:44

@Kastanislava no já nevím tak čím to může být to pulzovani? Já jsem taky teprve 12+6tt ale občas cítím i takové simrani :lol: nemyslím že by to bylo mým srdcem že by se mi hybalo bříško :nevim: i když je to ještě malinké tak už jsem četla že při druhém a dalším těhotenství maminky cítily pohyby nebo spíš simrani…no nevím nevím u prvního jsem si ničeho takového nevsimla
@esprit1 no na ty kopance už se těším, můj první syn mě hrozně rád kopal do ledvin a vůbec byl divoký vždy v noci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí