Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Klorindella gratulace,jen tak dál. já mám kontrolu až začátkem října. už jste byli na prevenci u zubaře?
Ahoj holky, všem gratuluji, kterým vyšel dobře screening. Snad se taky brzy dočkám. ![]()
@Kastanislava Nee,ja jsem do Fn nechtěla. Domluvily jsme se tak i s doktorkou.
@Kastanislava já jsem byla v pátek, a našel mi kaz. Ale byl docela hloubš, prej bych to nevydržela bez injekce proti bolesti, takže mám přijít v půlce druhého trimestru, kdy mi ji bude moci dát. ![]()
@Ainiky gratuluju k pěkným výsledkům. Krev bude taky ok, držím palce.
@Kastanislava je tak to je fakt velká holka, už skoro puberťačka
Ta moje mi taky pořádk kontroluje bříško. Říkala jsem ji, že tam miminko je, ale se ještě nemá moc radovat a hlavněto nikde neříkat, že je ještě moc malinké a může se cokoli stát.. Je rozumná, chápe to.. ![]()
@Kastanislava Děkuju
zatím ještě nee, ale už bych měla jít na preventivku..
Ahoj holky taky se přidám, máme termín v dubnu, pohlaví ještě nevíme ale hrozně bych chtěla holčičku, protože jednoho raubire už doma máme, je mu 6 let a už se taky těší na sourozence a všude hlásá že je maminka těhotná
jeden dotaz
dnes jsem ležela ve vaně a koukala na bříško a to se hýbalo jako když bije srdce…měla to taky některá z vás…jako že by to mohlo být srdíčko miminka? Nebo je to nesmysl? ![]()
@Ayisha26 mě se to bříško taky hýbe, tak jaksi pulzující ale myslím si, že je to blbost, Mimi je maličké, ja dnes podle UTZ 13+4
@Ayisha26 ahoj, miminko a jeho srdíčko je v 1. trimestru tak malinké, že ho nemůžeš vidět ani cítit.. Jedině přes ultrazvuk..
Ale už se brzy dočkáme pořádných kopanců do žeber.. ![]()
@Kastanislava no já nevím tak čím to může být to pulzovani? Já jsem taky teprve 12+6tt ale občas cítím i takové simrani
nemyslím že by to bylo mým srdcem že by se mi hybalo bříško
i když je to ještě malinké tak už jsem četla že při druhém a dalším těhotenství maminky cítily pohyby nebo spíš simrani…no nevím nevím u prvního jsem si ničeho takového nevsimla
@esprit1 no na ty kopance už se těším, můj první syn mě hrozně rád kopal do ledvin a vůbec byl divoký vždy v noci ![]()