Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LiborovaKacka
hmm tak nic no…nevadí snad už brzy bude kopat
a díky za info ![]()
@Ayisha26 Já zimnice nemám. Ale prý to někdy v těhotenství bývá. Co se týče spánku, tak první trim jsem prospala a bylo mi blbě. Jak se to přehouplo do druhého trim, tak je mi sice dobře, ale nemůžu dlouho spát. Někdy jen pár hodin. ![]()
@Lucie486 ahojky vítám tě tu
tak my máme termín 4.4. Tak jsem zvědavá. pohlaví tedy ještě taky nevím, ale možná holka
jinak já rodin v nemecku protože tu zimu a vybavícku mám tak na půl, ještě po synovi mám spoustu krásných věci ale určitě začnu nakupovat až budu vědět co to je ![]()
@Lucie486 no špatně je mi taky stále ale nezvracim a unavená jsem ještě tak nějak furt a to už jsem skoro 13tt. Mě furt budí curani to je hrozný jak to tlačí na ten mocak a to zas tolik na večer nepiju ![]()
@Ayisha26 Tohle je moje první, takže žádné věci holt nemám. Taky čekám až budu vědět co to je a pak začnu shánět. Tak doufám, že nebude stávkovat a ukáže se.:-) Dr. řikala, že v tomhle stádiu vypadaj všechny mimča jako kluk, protože maj všichni výrustek mezi nohama. Takže se to blbě poznává.:-)
S čůránim zatim kupodivu problémy nemám.
@Lucie486 ahooj
my máme termín 1.4. a rodit budu v Uherském Hradišti. Z výbavičky už většinu máme po mých neteřích, akorát je spousta věcí růžových a my si myslíme, že to bude kluk
a těšíme se mooooc ![]()
@Lucie486 no jo vždyť máš ještě času dost na vybavicku
tak držím pesticky ať se otočí správně, kolem 20tt by to už mělo být vidět, nevím kolik jsi teď přesně? A s tím curanim to u prvního přijde později u toho druhého to jde vše nějak rychleji ![]()
@Lambisko je tak to jsme na tom stejně já mám prvního syna taky v dubnu 14. A teď mám termín mezi 4-6.dubnem tak jsem zvědavá. ZT mám také za sebou ![]()
@Lambisko ahojky…to znám, taky jsem sem napsala az po 12tt
tak vitej
O víkendu v Praze jsem si nakoupila tehu oblečení v H&M, v C&A jsem se sice koukla, ale byl to hnus velebnosti…
Mám jedny džíny, jedny černý kalhoty, tehu svetrik, tehu elastaky a puncochace…
Chci řídit v Táboře, dneska začínám 15tt, tak bych se asi měla optat, jak je to s registrací…
@Lambisko mě to taky ničí to curani
no jo ale to holt k tomu patří bohužel. No tak to budeš mít vážně veselo
ale zase je to vše sfouknuty za jeden měsíc ![]()
@Lambisko jeeeee, hurá, někdo z okolí…odkud jsi? Ja bydlím v Hluboké, rodit v budejkach nechci ani omylem…gyndu nám v Táboře… jen nesmím rodit tak rychle jako mladyho, je to přece jen hodina cesty ![]()
Jdu to zjistit…