Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LiborovaKacka Budete uplne nejlepsimi rodici!
My dnes oznamili rodine, moje mamca s tatkou naprosty dojeti, mamca radosti plakala… A ted mi pise „Moje holcicka bude maminka“… Takze s mamcou to pekne jede
Pritelova maminka mela reakci zvlastni, ale pry neumi davat najevo radost… ![]()
Rodině jsem to oznámila hned..co jsem to měla potvrzené od doktora..mamka taky brečela štěstím:) a snoubence mamka byla v soku…ale teď už je v pohodě a těší se…:D
Máte někdy pocit na omdleni? Včera jsem z práce musela odejít…byla bych tam ničemu…bylo mi docela hrozně…polil mě pot..a měla jsem pocit, že omdlím…docela mě bolelo i bříško…doma jsem si lehla dala nohy nahoru a udělalo se mi lepe..Na kontrolu jdu 27..nevím zda nejít dřív. Myslíte, že by to mohl být tlak?
@Miselka89 včera to byl nejspíš tlak. Já byla jak praštěná palicí. Když jsem se pak doma měřila, tak mi vyšel dost nízký a to jsem byla zrovna vytočená do běla ![]()
@Miselka89 tak muselo být včera počasím, nějaký špatný tlak celkově. Mě včera bylo taky neskutečně blbě, nemohla jsem ani normálně vstát a pro něco si zajít, musela jsem jít po čtyřech
jak strašně se mi motala hlava. Celej den navíc tlak nestoupl na víc jak 90/62. Dneska už je to lepší, podle doktora se s nízkym tlakem nedá nic dělat, že je vždycky lepší mít nižší než vyšší a že je to tím, že si tělo musí zvyknout na to, že má najednou na starosti ne jeden krevní oběh ale dva, ale že se to srovná, jak si tělo zvykne
@mrkvikva Taky trpím na nízky tlak (motání hlavy, černo před očima, pocit na omdlení).. Na to pomáhá buď štaprle slivovice nebo kafe. Slivovice v našem případě něpadá v úvahu, ale jeden šálek kávy tobě ani mrňouskovi nic neudělá a aspoň se ti trošku zvedne tlak.. ![]()
@esprit1 kafe bych brala, ale je to nereálny, bývá mi špatně po skoro každym jídle, kromě suchych rohlíků, piškotů a racio chlebíčků a pít můžu jen čaj a minerálku ![]()
@mrkvikva Hmm tomu teda říkám dietka.. Ale říkají, že v druhém trimestru by se měly ranní nevolnosti vytrácet, tak snad ti bude líp.. ![]()
Příspěvek upraven 17.09.16 v 21:54
@esprit1 to doufám
už bych se ráda pořádně najedla
všichni se pořád ptají jaky mám chutě a ono je to jaksi naopak
@Adeelka93 Moc Ti děkuji. I Vy budete skvělí rodiče. My jsme to rodičům řekli hned, jakmile jsme měli potvrzené od doktora. Tchán měl slzy na krajicku a naši byli taky štěstím bez sebe. A to je moje mamka tvrdak
A teď by mi tchan nejradši pořád kupoval nějaké dobroty, abych se měla co nejlip a když začne pršet a máme k nim jít, tak mi volal, ze jestli nemám deštník, tak pro mě přijde a vezme svůj, abych nezmokla a nenachladla
Je kouzelný ![]()
Ahoj holky, mohla bych se přidat? Jsem 9tt. Těhotenství si zatím užívám, jen mám o mimčo pořád strašný strach
![]()
@Malcmi Ahoj, určitě můžeš
a neboj o miminka se tu strachujeme asi úplně všechny, nejsi v tom sama ![]()
@esprit1
já vím. A děkuji. Jinak holky, to čekání na další návštěvu dr. je nekonečná
![]()
@LiborovaKacka Tak to je vazne dokonaly, tchan je uzasny
Ja jsem trosku smutna ze snoubencovo maminky, od te doby co jsme ji to povedeli se neozvala a proste jeji reakce byla zvlastni… Prvni co rekla bylo „A jak dostudujes vejsku?!“ Ja studuju dalkove k praci, tak jak bych asi studovala..
Mozna je to tim, ze to bude jeji 4. vnouce a nasich prvni, netusim.. Dulezity je, jak neskutecne stastni nasi a muj mladsi braska
Jinak dnes jsme prdolovi koupili prvni vecickuu ![]()
@Adeelka93 a co jste prďolkovi koupili hezkého? Já už bych taky nakupovala, ale ještě je brzy ![]()