Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Malcmi Odber krve nekdy kolem 10. a ultrazvuk je nejak do konce 13.Radsi se objednat driv, aby se ty terminy stihaly. ja se objednavala asi v 9. tydnu. ![]()
@Zaluzie
mě brala sestra u doktora krev při potvrzení těhu a to jsem mohla být nějaký 5 týden. V pondělí jsem byla na další kontrole, což jsem byla 8+6 a nic mi lékař neříkal. Další návštěvu mám až 3.10.
co už bych měla být 11+6
abych to stihla ![]()
@esprit1 tak tam jsou ti samí, co v tom předchozím seznamu. Chodím na vyšetření do krajské nemocnice, kde je přímo ordinace určená jen na screening a je pod vedením Deiphalah, která to má. Tam jsem byla u obou dětí.
Teď jsem chtěla do soukromého sem http://www.prediko.cz
kde je zas jiný certif. lékař, ale dělá to zde i moje gynekoložka a už dlouho a na svých stránkách uváděla, že na to certifikát má
Jednou jsem viděla seznam těchto sp. lékařů, a tam figurovaly všechna jména těch, co už mi screening dělali. Ať 1. nebo 2.
No já jim věřím ![]()
@Malcmi jak tak hledám tu moju mudru, tak tady je přesně popis 1. screeningu
http://www.gynekologienj.cz/…reening.html ![]()
@Malcmi ta krev se může odebírat až přímo před ultrazvukým vyšetřením. Jednou mě odebírala už v ordinaci, podruhé až před screeningem. Tam je nějaké rozpětí týdnů, kdy se to dělá, neboj.
@Malcmi píše:
@esprit1 já ještě nenakupuji, protože je to ještě brzy. Ale už se na to moc těším
já taky ještě ne. My vždycky až po tom 2. screeningu. jsem pověrčivá
A jelikož jsem po dětech věci do 1,5 roku rozprodala, tak mě to čeká repete
Ale kočár mám a postýlku taky - ta je v provozu
Akorát sporťáček si pak koupíme nový
Holky, ale to pracoviště vlastní certifikáty. tak já nevím jak to je ![]()
http://www.prediko.cz/…-a-personalu a ta moje tam má toto: Atestace I. stupně z porodnictví a gynekologie + atestace II. stupně z lékařské genetiky.
Já jim důvěřuju, vždycky jsou pečliví ![]()
@Zaluzie Ja si i u sveho musela platit krev 560,– a screening 600,–. Ale za tu peclivost a dulezite vysetreni bych dala cokoliv! Tak at nam to dobre dopadne holky ![]()
@Zaluzie píše:
@Adeelka93 @Malcmi @Twitter Dik. Ten odkaz znam a prave jsem se podle nej ridila a objednala na screening k doktorovi ze seznamu a ne na svoji gynekologii, kde ho poskytuje doktor, ktery v seznamu neni a navic je podle recenzi protivnej a neprijemnej. Jde prece jen o hodne dulezite vysetreni, sice si musim navic zaplatit i krev, ale stoji mi to za ten klid.
u nás jsou na to dvě pracoviště. Nedělá to jeden doktor ve své amb. To Prediko na to má certifikáty, jak jsem dávala odkaz a pracuje tam mnoho odborníků. A pak v krajské nem., kde mudr. Deiphalah je vlastně zakladatelkou tohoto vyšetření v ČR. Tam mi vyšetřovali obě děti.
@Malcmi aaa tak to jsem na tom stejne
to bude fakt sranda v zime ![]()
@Adeelka93 myslím, že by ti něco měla vrátit pojiš´tovna. Neptala ses? To vyšetření se platí skoro všude. U nás 1400 a něco přispívá pojišťovna.
@Malcmi joo
a to mám jedno 3,5 roku a druhé 2 roky ![]()
My jsme ho neplánovali, ale znáš to, jedna kapka…
![]()
@Adeelka93 ale to vydržíme. Já jsem zatím nic nepřibrala, ale počítám, že to brzy přijde ![]()