Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
lamika- ja chodim do gennetu archa a jsem velmi spokojena.
ladun-no jo…jeste netehu, ale budem. jo, presne na to jdu. ale hsk jdu bez narkozy
bez narkózy? Tak to jsi odvážná
. Snad to bude poslední trápení před těhu ![]()
Tak to jooooo
. Jednou jsem četla o klasické HSK bez narkózy a asi bych to nedala „zaživa“…
maslinnka píše:
Ahoj lami, my máme doma v plánu 2.IVF cca někdy v březnu, buď na začátku nebo na konci měsíce. Ještě se uvidízatím se mi moc nechce
Na prvím jsme byli v září, ale bylo neúspěšné
Ahoj
, to mě mrzí, že vám to v září nevyšlo. Já byla na neúspěšném pokusu
v dubnu loňského roku. Můžu se optat kolik ti je a kam se chystáš do CARu? Mně už je 36 pryč. Na prvním pokusu jsem byla v Pronatalu a tam mě naštvali, že po jsem měla bolesti a už nereagovali na tel a mail. Chjo.
Tak nám přeji všem tady hoooodně štěstí a síly do dalších hokusů pokusů ![]()
lami- to je tefda pekny chovani
ladun-ja jsem desnej posera vis? ![]()
Ahoj holky, pridam se k vam
mam za sebou loni jedno neuspesne IVF, za par dni prvni navstevu CARu kvuli druhemu pokusu… a pak hura na hormonalni lochnesku ![]()
tak koukam, ze jsme tu vesmes druhy pokusy, tak snad uz klapnou.
Ahoooj. ![]()
Mohla bych rozšířit vaše řady??
Vše je v mém podpisu, ale kdyby tyto kusé informace někoho neuspokojily, ráda zodpovím další. ![]()
Každopádně mě čeká 2 IVF někdy na konci února. To by mělo začít další píchando grande. Už se nemůžu dočkat. ![]()
Ale teď si docela užívám ten pocit, že mě to teprve čeká. Až v tom pojedu, bude hůř.
Čauky Térouši. To bude mela za měsíc, co??? ![]()
79Kate píše:http://www.smajlici163.wz.cz/…/laska57.gif ze jo??? Mě čeká taky ivf
Deniso - ty krakene, ty jsi taky všude.![]()
![]()
Denis, cusik
. Kate ![]()
ja pocitam, ze zacnu v breznu. ted jdu na tu konzultaci za dva tejdny, tak uvidim, co bude.doufam, ze se nam to kvuli tem spermiim neposune ![]()
Denisko a ten tvuj posledni ket nakonec nevysel?ALE NECO TAM BYLO NE?
Térouš píše:Něco málo asi jo,ale zdrhl zmetour
Denisko a ten tvuj posledni ket nakonec nevysel?ALE NECO TAM BYLO NE?