Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mosie píše: Čím dřív ho pošleš do háje, tím líp. Vždyť je to primitiv, co se ani ovládat neumí.
Kdykoliv někam půjdete, budeš se za jeho výrazivo stydět.A hlavně si s ním nepořizuj děti! Určitě máš na to, najít si někoho normálního, a tohoto tvora vypusť zpět do oběhu
Taky to tak vidím.
@Tiger-lily píše:Posíláš děti do školy? Slyšela jsi někdy hovory?
Ale slyšela. Ale to je mezi kamarády. V rodině by se takto mluvit nemělo.
@Kfětoslava píše:
To ona ale píše! A ty ji říkáš, ať neřeší hlouposti, že slušný chlap neexistuje
Existuje a uz asi chapu, proc maji nektere mistni maminky ke kazdemu ditku vlastniho tatinka. Latka neni vysoko.
Vsak deti bezesporu pochopi, ze pi.ca muze rikat jenom tatinek. Jen koukam, ze zakladatelkou vyjmenovane pi.ca, kur.va, cur.ak je matkou x deti brano jako „nejake to sproste slovo“.
@Anonymní píše:
Ahoj. Můj přítel je na mě normálně hodný, říká mi hezká slova, objímá tulí se, co chci to mi splní atd… ale druhá stránka je, že je vulgární, sprostý - asi od té doby co změnil práci a má nové kolegy. No a když je naštvaný, nevidí si do pusy a sprostě mluví i na mě sprostě. Za každým slovem mi říká vole, more, no ty pi**. Nadává do háje např. ale rovnou do pi, cur atd. Kolikrát i mě pošle nebo řekne hnusně v nervech. Pak se prileze omluvit, že mu to ujeli a že to tak nemyslel a pořád mě pusinkuje a omlouvá se než se odurazim. Ale schytam to třeba i nevinne např. zrovna v ten moment, kdy je vytočený něco řeknu. No co vam budu povídat fakt mě to štve a kolikrát mě to i urazi. Vždy se omluvi, ale pro mě je tohle nedůstojné. Dříve to nedělal, dle mě je to nová mluva mezi chlapama kolegama a jak jsou spolu hodně tak se to naučil.ale doma na to zvědavá fakt nejsem.
Ale jako když mu řeknu něco a on „ale pič*“ místo třeba „tak to nebylo“ no to mě dokáže vytočit.
Nesnáším, když takhle někdo mluví. Poprosila bych ho, aby takto mluvil maximálně mezi hochy. Ne se mnou.
Doma občas asi sprostě mluvíme, ale nenadáváme si…vadilo by mi to.
napadl mě k tomu jeden vtip, hned jak jsem si přečetla uvidni prispevek:
přijede pepíček za dědou do ostravy. vystoupí z vlaku a jak tak jdou spolu po peronu, tak pepiček říká: „ty, dědo, mamka říkala, že tu máte malou slovní zásobu a mluvíte sprostě, že to není pravda? " dědeček se zamyslí a říká: "ale pi*u“ ![]()
@ontarova.stara píše:
Existuje a uz asi chapu, proc maji nektere mistni maminky ke kazdemu ditku vlastniho tatinka. Latka neni vysoko.
Vsak deti bezesporu pochopi, ze pi.ca muze rikat jenom tatinek. Jen koukam, ze zakladatelkou vyjmenovane pi.ca, kur.va, cur.ak je matkou x deti brano jako „nejake to sproste slovo“.
Souhlas. Hlavně, že je jinak i hodnej
Mě vulgarismy třeba tolik nevadí, když si někdo potřebuje ulevit, je to jeho svědomí, ale jednou by MĚ někdo (kdokoliv, ne jenom partner) poslal do pí*i, končila bych. Nevím proč, ale mám pocit, že od takovéhle sprosťárny je to kousek k facce… ![]()
Tohle bych doma nestrpela. At si za kazdy slovo udela 10kliku..:-D
Zakladatelko, ten tvůj je cholerik? Pokud jo, domluvte se na nějakých rozumných výrazech, kterýma si uleví a přitom to bude snesitelné. Někdy ulevují i lehké překrouceniny těch vulgarit, když neztratí potřebnou jadrnost…Jinak já vidím rozdíl v tom, když si chlap ublíží třeba v dílně a zařve „do pr.ele!“ než když se hádá s ženou a do oněch míst ji pošle.
Příspěvek upraven 18.11.19 v 20:56
@Renca8 píše:
Nebo dá dvacku a v létě může zakladatelka s kámoškou k moři
@Renca8 píše:
at je na nej za čas aspon pěkná podívaná, co? ![]()
@Kfětoslava píše:
Nebo dá dvacku a v létě může zakladatelka s kámoškou k moři
To spis vypada, ze tam pojede se vsemi spoluzackami ze stredni a bude to zvany
.
@ontarova.stara píše:
To spis vypada, ze tam pojede se vsemi spoluzackami ze stredni a bude to zvany.
Ale tak nemám důvod ho měnit jako partnera. Spolu jsme 7 let a nikdy dřív takhle nemluvil až teď co má nové kolegy a tráví s nimi čas, nejspíš. No a stal se z něj nerv, ale to má bohužel po své matce. Asi tak mluví v práci spolu, to je mi jedno, ale doma mi to vadí no. Nebo když v obchodě začne „kurva můžeš si pospíšit, potrebuju“ - podotýkám že to nemyslí hnusně, jen tam musí dát to sprostý slovo jak děcko a to se stydím no. Jinak teda sprostý na mě taky není pořád, jen když dostane nerváka. Pak se omluví že to přehnal a nemyslel vážně no. No a když něco dělá a nejde mu to, pak ty slova taky lítají… Nevím kde se to v něm vzalo, je to nerv a vybíjí to slovy.
jako jeho matka je taky hrozný nervák (nevím jestli sprostá, to asi ne tolik) ale že by se i tohle dědilo a třeba po tolika letech až, to se mi nezdá… V práci se taky dost nanervuje, ale má ji rád takže tím to taky nebude. Ke mě se chová jinak vzorně a stále zamilované až na tyhle zkraty no. Když už vidí že to přehnal tak se vyloženě plazí s omluvou a pusinkama
a já pořád odpouštím no ![]()